Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Olbia hamn

 • Olbia hamn med bil

  Olbia är beläget i nordöstra Sardinien. Olbia hamn är väl skyltad från stadens centrum. För att komma till Olbia från Cagliari ta SS-131 och efter Oristano ta SS-131 mot Olbia och Golfo Aranci. Från Alghero ta SS-127 och när du kommer nära Sassari ta SS-131, sedan SS-597 och nära Oschiri följ SS 199.

 • Olbia hamn med tåg

  Olbia järnvägsstation är väl ansluten till resten av ön. För mer information, besök Trenitalia hemsida.

 • Olbia hamnadress

  Stazione Marittima Isola Bianca I - 07026 Olbia, Sardinien

 • Olbia övernattning

  Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Olbia färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Olbia övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Olbia färjetjänster

Guide till Olbia

Guide till Olbia

Staden Olbia ligger på en slätt i den yttersta punkten av Finska Olbia på nordöstra kusten av Sardinien, framför ön Tavolara. Det är en viktig stad i det här området och har en livlig hamn och flygplats. I själva verket är Olbias port livligast på hela ön med tusentals besökare som anländer varje dag, särskilt på sommaren. Staden tros ha grundats under Punic tid (5: e århundradet f.Kr.) och blev en viktig handelsplats lösning under den romerska eran. Uunder 1960-talet upplevde Olbia en äkta demografisk boom kopplad till den snabba utvecklingen inom turistnäringen i hela Gallura regionen. Ekonomin bygger på turism, men har också en sund livsmedelsindustrin och en viktig fiske och musselodling sektor.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.