COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Tirrenia

Tirrenia kopplar det italienska fastlandet till Sardinien , Sicilien och Tremitiöarna och är idag en av världens största färjerederier i Europa .

Tirrenia göra ett stort antal korsningar varje år. Med en flotta som består huvudsakligen av nya höghastighetssuperfärjor som ni kan nå er destination i ultimat komfort och på rekordtid .

Under ett år gör Tirrenia cirka sextiotusen färjeöverfarter, välkomnar tretton miljoner passagerare ombord, och transporterar två miljoner medföljande bilar .

Hela Tirrenias flotta har en kvalitet som en kryssning och färjorna är ca tre till fyra år gamla, bland de lägsta i Medelhavet .

På de mest populära linjerna, kan Tirrenia Ferries bära upp till 2.700 passagerare och 900 bilar och når hastigheter upp till 30 knop .

Ombord på en Tirrenia färja hittar ni alla de vanliga bekvämligheter som förväntas av en av de finaste färjebolagen i Europa . Tirrenia besättningen är dedikerade till att tillfredsställa alla passagerars krav för att göra resan så trevlig och avkopplande som möjligt.

Directferries.se jämför olika rederier, deras tidtabeller och priser genom en enkel sökning. Jämför Tirrenias tidtabeller och priser med andra rederier innan ni genomför er bokning.

Alla rutter med Tirrenia

Omdömen om Tirrenia

 • "Behaglig transport över Tirrenska havet."

  Lugnt, rent och bekvämt,

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Trevlig del i längre resa"

  Vi tog färjan mellan Civitavecchia och Olbia t.o.r. på vår resa till Sardinien. Istället för att ta flyget direkt till Sardinien, så valde vi en annan lösning istället. Vi tog flyget till Rom, hyrde bil där och tog färjan till Sardinien istället. Det var en annorlunda variant, vilken i sig var mycket trevlig. Vi tog en nattur båda vägarna, varför vi kunde sova i hytt under nattresan. Praktiskt och bra. Färjan var helt ok och fräsch. Att ta med bilen var inget problem. Logistiken när man skulle köra av färjan på morgonen var väl inte den allra bästa. Mycket backande där "djungelns lag" rådde. Men det löste sig också efter en stund. Men hur som helst, en bra lösning som dessutom blev något billigare än att flyga direkt till Sardinien.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Färja på Medelhavet"

  Jag har färjat Genua - Porto Torres tur o retur. Kan rekommendera rederiet. Incheckning o angivna tider har fungerat perfekt. Personalen ombord trevlig o tjänstvillig. Välstädade hytter. Bra om du kan italienska. Informationen i högtalarna endast på italienska. Märkligt nog bara i ena riktningen. På ditresan informerades även på engelska. några ur personalen behärskade ej engelska. Jag återkommer nästa Sardinienresa Ulf

  Lӓs mer Läs mindre
 • "10 hrs enkelt"

  Färjan från Neapel till Palermo var bra. Vi gillade det så mycket ett vi valde att åka samma väg hem igen, vilket inte var planen. Det var absolut värt att lägg till lite extra för att ha en säng. På vägen dit hade vi en hytt med fönster vilket inte kanske var så värt i med att vi såg inte så mycket och man kunde heller inte öppna den. På vägen hem hade vi utan fönster så där sprade vi in mer pengar.

  Lӓs mer Läs mindre