COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Tirrenia

Tirrenia det italienska fastlandet med Sardinien, Sicilien, Tremitiöarna och Albanien. Som en koncern är Tirrenia för närvarande ett av Europas största rederier.

Tirrenia Di Navigazione har avgångar varje år. Med en flotta som huvudsakligen består av höghastighetsfärjor som ska ta er fram till er destination med bra komfort och på rekordtid.

Tirrenias ruttnätverk innehåller färjeförbindelser från det italienska fastlandet till Sardinien (9 rutter) och Sicilien, från Sicilien till Sardinien och från Italien till Albanien. Tirrenia har upp till 5 rutter som binder ihop Italien och Tremitiöarna.

Med flottan på ungefär 90 färjor, gör Tirrenia Grupp 60 tusen färjeavgångar, seglar 4 miljoner miler, hälsar 13 miljoner passagerare välkomna ombord, och transporterar årligen 2 miljoner bifogade bilar samt 500 tusen direkta miler av frakt.

Hela flottan av Tirrenia har inredningsdesign som ombord på en kryssingsfärja.

På de populäraste rutterna kan Tirrenia transportera upp till 2700 passagerare och 900 bilar, hastigheter upphinner ända till 30 knop.

Ombord på färjan ska ni finna alla sedvanliga faciliterer som förväntas ett av de finaste färjebolagen i Europa.

Biljetter och priser online.

Alla rutter med Tirrenia

Omdömen om Tirrenia

 • "Behaglig transport över Tirrenska havet."

  Lugnt, rent och bekvämt,

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Trevlig del i längre resa"

  Vi tog färjan mellan Civitavecchia och Olbia t.o.r. på vår resa till Sardinien. Istället för att ta flyget direkt till Sardinien, så valde vi en annan lösning istället. Vi tog flyget till Rom, hyrde bil där och tog färjan till Sardinien istället. Det var en annorlunda variant, vilken i sig var mycket trevlig. Vi tog en nattur båda vägarna, varför vi kunde sova i hytt under nattresan. Praktiskt och bra. Färjan var helt ok och fräsch. Att ta med bilen var inget problem. Logistiken när man skulle köra av färjan på morgonen var väl inte den allra bästa. Mycket backande där "djungelns lag" rådde. Men det löste sig också efter en stund. Men hur som helst, en bra lösning som dessutom blev något billigare än att flyga direkt till Sardinien.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Färja på Medelhavet"

  Jag har färjat Genua - Porto Torres tur o retur. Kan rekommendera rederiet. Incheckning o angivna tider har fungerat perfekt. Personalen ombord trevlig o tjänstvillig. Välstädade hytter. Bra om du kan italienska. Informationen i högtalarna endast på italienska. Märkligt nog bara i ena riktningen. På ditresan informerades även på engelska. några ur personalen behärskade ej engelska. Jag återkommer nästa Sardinienresa Ulf

  Lӓs mer Läs mindre
 • "10 hrs enkelt"

  Färjan från Neapel till Palermo var bra. Vi gillade det så mycket ett vi valde att åka samma väg hem igen, vilket inte var planen. Det var absolut värt att lägg till lite extra för att ha en säng. På vägen dit hade vi en hytt med fönster vilket inte kanske var så värt i med att vi såg inte så mycket och man kunde heller inte öppna den. På vägen hem hade vi utan fönster så där sprade vi in mer pengar.

  Lӓs mer Läs mindre