Tirrenia

Tirrenia kopplar det italienska fastlandet till Sardinien , Sicilien och Tremitiöarna och är idag en av världens största färjerederier i Europa .

Tirrenia göra ett stort antal korsningar varje år. Med en flotta som består huvudsakligen av nya höghastighetssuperfärjor som ni kan nå er destination i ultimat komfort och på rekordtid .

Under ett år gör Tirrenia cirka sextiotusen färjeöverfarter, välkomnar tretton miljoner passagerare ombord, och transporterar två miljoner medföljande bilar .

Hela Tirrenias flotta har en kvalitet som en kryssning och färjorna är ca tre till fyra år gamla, bland de lägsta i Medelhavet .

På de mest populära linjerna, kan Tirrenia Ferries bära upp till 2.700 passagerare och 900 bilar och når hastigheter upp till 30 knop .

Ombord på en Tirrenia färja hittar ni alla de vanliga bekvämligheter som förväntas av en av de finaste färjebolagen i Europa . Tirrenia besättningen är dedikerade till att tillfredsställa alla passagerars krav för att göra resan så trevlig och avkopplande som möjligt.

Directferries.se jämför olika rederier, deras tidtabeller och priser genom en enkel sökning. Jämför Tirrenias tidtabeller och priser med andra rederier innan ni genomför er bokning.

Lӓs mer Läs mindre

Alla rutter med Tirrenia

Omdömen om Tirrenia

 • "Färja på Medelhavet"

  Jag har färjat Genua - Porto Torres tur o retur. Kan rekommendera rederiet. Incheckning o angivna tider har fungerat perfekt. Personalen ombord trevlig o tjänstvillig. Välstädade hytter. Bra om du kan italienska. Informationen i högtalarna endast på italienska. Märkligt nog bara i ena riktningen. På ditresan informerades även på engelska. några ur personalen behärskade ej engelska. Jag återkommer nästa Sardinienresa Ulf

  Ulf' reste med Tirrenia på Bithia

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Ingen bra upplevelse"

  Det var svårt att hitta terminalen till färjan. Vi kunde inte gå på färjan för en en timme innan avgång. Vi hade en hytt som var liten och det fanns inga handdukar eller någon tv. Madrassen var inte bekväm. Maten och drycken ombord var väldigt dyr också. De tog inte kort heller. I loungen fanns det hela tiden någon från personalen som sa till folk vad de skulle göra och inte göra.

  Anonym' reste med Tirrenia på Florio

  Lӓs mer Läs mindre
 • "10 hrs enkelt"

  Färjan från Neapel till Palermo var bra. Vi gillade det så mycket ett vi valde att åka samma väg hem igen, vilket inte var planen. Det var absolut värt att lägg till lite extra för att ha en säng. På vägen dit hade vi en hytt med fönster vilket inte kanske var så värt i med att vi såg inte så mycket och man kunde heller inte öppna den. På vägen hem hade vi utan fönster så där sprade vi in mer pengar.

  Genevieve' reste med Tirrenia på Florio

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Cagliari - Napoly"

  Dålig restaurang, dålig service. Ingen underhållning och färjan var inte för turister.

  Alexey' reste med Tirrenia på Aurelia

  Lӓs mer Läs mindre