Tirrenia
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Tirrenia

Tirrenia kopplar det italienska fastlandet till Sardinien , Sicilien och Tremitiöarna och är idag en av världens största färjerederier i Europa .

Tirrenia göra ett stort antal korsningar varje år. Med en flotta som består huvudsakligen av nya höghastighetssuperfärjor som ni kan nå er destination i ultimat komfort och på rekordtid .

Under ett år gör Tirrenia cirka sextiotusen färjeöverfarter, välkomnar tretton miljoner passagerare ombord, och transporterar två miljoner medföljande bilar .

Hela Tirrenias flotta har en kvalitet som en kryssning och färjorna är ca tre till fyra år gamla, bland de lägsta i Medelhavet .

På de mest populära linjerna, kan Tirrenia Ferries bära upp till 2.700 passagerare och 900 bilar och når hastigheter upp till 30 knop .

Ombord på en Tirrenia färja hittar ni alla de vanliga bekvämligheter som förväntas av en av de finaste färjebolagen i Europa . Tirrenia besättningen är dedikerade till att tillfredsställa alla passagerars krav för att göra resan så trevlig och avkopplande som möjligt.

Directferries.se jämför olika rederier, deras tidtabeller och priser genom en enkel sökning. Jämför Tirrenias tidtabeller och priser med andra rederier innan ni genomför er bokning.

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Omdömen om Tirrenia

 • "En tevlig upplevelse"

  Det var oväntat smidigt att ta färjan från Cagliari till Palermo. Den hade hygglig standard, ungefär som färjan som kör Eckerö-linjen. Vi hade tur med att det inte var så mycket folk på båten och vi hade också bokat en tvåbäddshytt med fönster, den var helt okej.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Behaglig transport över Tirrenska havet."

  Lugnt, rent och bekvämt,

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Trevlig del i längre resa"

  Vi tog färjan mellan Civitavecchia och Olbia t.o.r. på vår resa till Sardinien. Istället för att ta flyget direkt till Sardinien, så valde vi en annan lösning istället. Vi tog flyget till Rom, hyrde bil där och tog färjan till Sardinien istället. Det var en annorlunda variant, vilken i sig var mycket trevlig. Vi tog en nattur båda vägarna, varför vi kunde sova i hytt under nattresan. Praktiskt och bra. Färjan var helt ok och fräsch. Att ta med bilen var inget problem. Logistiken när man skulle köra av färjan på morgonen var väl inte den allra bästa. Mycket backande där "djungelns lag" rådde. Men det löste sig också efter en stund. Men hur som helst, en bra lösning som dessutom blev något billigare än att flyga direkt till Sardinien.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Färja på Medelhavet"

  Jag har färjat Genua - Porto Torres tur o retur. Kan rekommendera rederiet. Incheckning o angivna tider har fungerat perfekt. Personalen ombord trevlig o tjänstvillig. Välstädade hytter. Bra om du kan italienska. Informationen i högtalarna endast på italienska. Märkligt nog bara i ena riktningen. På ditresan informerades även på engelska. några ur personalen behärskade ej engelska. Jag återkommer nästa Sardinienresa Ulf

  Lӓs mer Läs mindre

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.