Olbia
Genua
Färjor till Italien
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Olbia till Genua

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 18 avångar i veckan mellan Olbia och Genua. Denna sträcka trafikeras av 3 rederier, Grandi Navi Veloci, Moby Lines & Tirrenia. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Olbia och Genua.

Tidtabeller Olbia till Genua

Färjor mellan Olbia och Genua avgår vanligtvis från Olbia, ca 08:15. Överfarten tar ungefär 11h 8m.

Färjepriser mellan Olbia och Genua

Priserna på en överfast från Olbia till Genua varierar oftast mellan 1083kr och 6305kr*. Genomsnittspriset är 3329kr*. De billigaste priserna mellan Olbia och Genua är ca 325kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 1651kr*. Genomsnittspriset för en bil är 3559kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid.

Hur långt är det mellan Genua och Olbia?

Det är ungefär 241.4 miles (388.5km) eller 209.8 sjömil mellan Olbia och Genua.

Kan jag resa med bil mellan Olbia och Genua?

Ja, med Grandi Navi Veloci, Moby Lines, Tirrenia kan du resa med bil på sträckan mellan Olbia och Genua. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Olbia och Genua.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Olbia och Genua?

Ja, fotpassagerare kan resa med Grandi Navi Veloci, Moby Lines, Tirrenia mellan Olbia och Genua.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Olbia - Genoa Sammanfattning av rutt
Land för avresa Italien
Destination Land Italien
Antal operatörer 3
Operatörer Grandi Navi Veloci, Moby Lines & Tirrenia
Genomsnittligt pris 3427 kr.*
Genomsnittliga dagliga avgångar 2
Genomsnittliga veckovisa avgångar 18
Genomsnittlig seglingstid 11h 8m
Snabbaste seglingstid 9h 59m
Första färjan 08:15
Sista färjan 23:59
Avstånd 209 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2024-04-02.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Olbia till Genua?

Färjeresan från Olbia till Genua tar ungefär 10h 40m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Olbia till Genua?

Priserna för färjan mellan Olbia - Genua varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 288 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Olbia - Genua?

3 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Olbia och Genua, dessa är
  • Moby Lines
  • Grandi Navi Veloci
  • Tirrenia

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Olbia - Genua?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Olbia - Genua, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Vad är avståndet från Olbia till Genua?

Det är uppskattningsvis 209 sjömil mellan Olbia och Genua.

Guide till Olbia

Olbia är en italiensk stad som ligger i nordöstra Sardinien, i Gallura delregionen. Staden har en lång historia, och även om den numera oftast endast får besök av resenärer på genomresa till eller från Sardinien har Olbia tillräcklig charm för att förtjäna en del uppmärksamhet i sin egen rätt. Olbia har en eller två viktiga sevärdheter inom staden, och dess lilla historiska centrum är en trevlig plats att lunka omkring och att sitta på en restaurang eller bar. Det är inte dyrt i staden, och det är en bra bas för en dag eller två - kanske längre, om du planerar att ta en båttur, besöka stränder eller utforska närliggande sevärdheter. Olbias huvudattraktion är den medeltida Pisan-romanska kyrkan, uthuggen ur Galluran granit. I absiden finns två 1300-talsfresker, den vänstra visar San Simplicio, skyddshelgon för Olbia. Festa di San Simplicio, Olbias största festival, firas i tre dagar i mitten av maj.

Olbias hamn ligger på en ö kopplad till staden via en lång gångbro. Bilfärjor ansluter Olbia med italienska destinationer på fastlandet, inklusive Genua och Civitavecchia, nära Rom. ASPO buss nummer 9 förbinder hamnen med staden. Ytterligare destinationer är tillgängliga från Golfo Aranci, en hamn norr om Olbia.


Guide till Genua

Den italienska hamnstaden Genua ligger i regionen Ligurien i landet vid Medelhavet. Det är en av de största i Europa och lindar Genuas historiska centrum i en labyrint av gränder (Caruggi) som öppnar sig oväntat på små torg; - lever i gränderna, där dofter, smaker och kulturer har kombinerats genom historien. I denna täta stadslandskap, där fönstren är så nära att de nästan nuddar varann, arkitektoniska stilar är skiktade över varandra, med en medeltida mur som fungerar som bas för en 1400-talsbyggnad och gotiska loggior blir trendiga barer: det här är en plats där det förflutna utgör grunden för den nuet.

Ombyggd av Renzo Piano 1992 har Genuas gamla hamnområde nu blivit ett mecka för turister, som besöker det för att njuta av en aperitivo, äta, shoppa, ta en tur på bio, åka skridskor, eller ta ett dopp i poolen. I slutet av piren, hem till Magazzini del Cotone, med stadens Lanterna (fyr) som stiger upp i närheten, kan du beundra Genua och dess vik i all sin skönhet. Kullarna bildar en bakgrund till denna imponerande panorama, färgglada på dagen och lyser upp på natten.

Färjeterminalen ligger i Calata Chiappella, mellan Ponte Assereto och Ponte Colombo. Från hamnen avgår färjorna främst till Sardinien, Sicilien, Korsika, Spanien, Tunisien och Marocko. Färjeterminalen ligger på många nivåer och är tillgänglig med rullstol. På den översta nivån, har terminalen väntrum och ett stort shoppingcenter.


Olbia till Genua Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 13/05/2024 och 2024-05-19


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
Moby Lines 09:15 19:15 10 timmar Mån, Sön
Grandi Navi Veloci 18:00 07:00 13 timmar Mån
Moby Lines 21:00 08:30 11 timmar 30 minuter Mån, Tis, Ons, Tors, Fre, Lör
Grandi Navi Veloci 21:00 08:30 11 timmar 30 minuter Tors, Lör

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.