Grandi Navi Veloci

Grandi Navi Veloci transporterar bilar och passagerare över Medelhavet mellan Italien, Spanien, Tunisien, Frankrike, Marocko och öarna Sicilien och Sardinien.

Det lanserades år 1992 med sitt första fartyg, Majestic, Grandi Navi Veloci som är välkända för sin högt klassad flotta som består helt av Cruise Ferries - namnet på ett fartyg som kombinerar förmågan att transportera passagerare och fordon med bra faciliteter ombord och faciliteter som är typiska för ett kryssningsfartyg.

Det är miljontals passagerare som väljer Grandi Navi Veloci varje år och det är ett bra bevis på utmärkt standard med komfort i rummen, utmärkt service ombord, 24-timmars öppen receptionen till en hängiven personal och otaliga sevärdheterna som man kan se.

Directferries.se jämför olika rederier, deras tidtabeller och priser genom en enkel sökning. Jämför Grandi Navi Velocis tidtabeller och priser med andra rederier innan ni genomför er bokning.

Lӓs mer Läs mindre

Alla rutter med Grandi Navi Veloci

Omdömen om Grandi Navi Veloci

 • "Trevlig resa"

  Färden från Palermo till Genua var mycket trevlig. Fin båt och fin hytt i fören av båten. Vi trodde att det skulle bli långtråkigt att åka 21 timmar men så var det inte. Kalle Krall

  Kalle' reste med Grandi Navi Veloci på La Superba

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Trevlig resa"

  Vi uppskattade färjan och faliciteterna. Vi tyckte dock att shoppen och maten var lite väl hög priset.

  Anonym' reste med Grandi Navi Veloci på Fantastic

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Enkel bokning"

  Det var den tredje gången med Direct Ferries. Allting är väldigt enkelt att förstå på hemsidan. Färjan var bra.

  Alfred' reste med Grandi Navi Veloci på GNV Atlas

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Tunis till Genoa"

  Kabinen var utmärkt, i gott skick och ren. Fartyget är också generellt i mycket gott skick och verkar välskött. Som sagt, en liten sak: poolerna var alla "ur funktion" under vår resa. Personalen sade att "Arbetet görs på dem," men för oss, det såg ut som om de var helt enkelt stängda eftersom ingen gjorde något med dem. Den huvudsakliga kritik som vi har är när det gäller bristen på information ombord. Till exempel, vår ankomsttid i Genua var tidigt [såvitt vi förstod från den planerade ankomsttid när vi köpte biljetter], men vi bara lärt oss om ankomsttid en kort tid innan vi var tvungna att vara ute i vår kabin. Det fanns många andra fall som detta.

  Robert' reste med Grandi Navi Veloci på La Superba

  Lӓs mer Läs mindre