Malaga
Melilla
Färjor till Spanien
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Malaga - Melilla är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Malaga till Melilla

Malaga Melilla-linjen går mellan Spanien och Spanien och trafikeras för tillfället av 3 rederier. Trasmediterranea kör upp till 5 gånger vecka, Balearia 6 gånger per vecka & Naviera Armas kör upp till 6 gånger vecka.

Det är totalt 17 avgångar vecka på sträckan Malaga Melilla mellan Spanien och Spanien ombord 3 olika rederier. Jämför priser och tider nu och hitta resan som passar dig bäst.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Malaga till Melilla?

  Färjeresan från Malaga till Melilla tar ungefär 6h 10m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Malaga till Melilla?

  Priserna för färjan mellan Malaga - Melilla varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 294 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Malaga - Melilla?

  3 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Malaga och Melilla, dessa är
  • Trasmediterranea
  • Balearia
  • Naviera Armas
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Malaga - Melilla?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Malaga - Melilla, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Malaga - Melilla?

  Ja, mellan Malaga - Melilla kan du resan utan bil med
  • Trasmediterranea
  • Balearia
  • Naviera Armas
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Malaga - Melilla?

  Ja, du kan resa med bil mellan Malaga - Melilla med
  • Trasmediterranea
  • Balearia
  • Naviera Armas
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Malaga - Melilla?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Trasmediterranea
  • Balearia
 • Vad är avståndet från Malaga till Melilla?

  Det är uppskattningsvis 123 sjömil mellan Malaga och Melilla.

Guide till Malaga

Malaga är en stad i Andalusien i södra Spanien. Staden ligger på Costa del Sol (solkusten) i Medelhavet och ungefär 100 km öster om Gibraltar sund och cirka 130 km från den nordafrikanska kusten. Staden är ett paradis för turister på grund av sitt subtropiska klimat med varma och soliga somrar och milda vintrar. Malaga är födelseplatsen för målaren Pablo Picasso, hebreiska poeten och judiska filosofen Solomon Ibn Gabirol och skådespelaren Antonio Banderas, och är hem till monument såsom Alcazaba arabiska citadell. Det är också platsen för de religiösa processioner som ingår i Malagas påskveckanfirande, förklarat som en festival av turistvärde.

Förutom en hyllning till den store Picasso, så är andra stora historiska monument den imponerande barockkatedralen, populärt kallad "La Manquita" (Enarmad kvinna), och den nyrestaurerade romerska teatern. Högt upp på kullen ovanför staden är Parador (statligt drivet hotell), som ligger i slottet Gibralfaro. Detta är en underbar plats att antingen stanna over natten eller ta en lång lunch i fascinerande omgivningar, med panoramautsikt över Malaga stad och ut över hamnen till havet.

Malaga hamn ligger intill den gamla staden Malaga. Färjetrafik från hamnen går till Melilla.


Guide till Melilla

Den spanska administrerade staden Melilla ligger på nordvästra kusten av Afrika och gränsar till Marocko. Staden är separerad från den spanska provinsen Grenada och Almeria från Alboransjön. Melilla, liksom Ceuta, var en frihamn innan Spanien gick med i EU. Den marockanska avveckling av Beni Ansar ligger omedelbart söder om Melilla och närmaste marockanska staden är Nador. Hamnarna i Melilla och Nador är båda belägna i samma vik. Från och med 2011 hade det en befolkning på 78.476 som består av etniska spanjorer, etniska Riffian berber, och ett litet antal etniska spanska judar. Både spanska och Riffian-Berber är de två mest talade språk, med spanska som det enda officiella språket.

Från Melill hamn finns det flera dagliga förbindelser till Almeria och Malaga i Spanien. Många människor reser mellan Europa och Marocko använder färjeförbindelser till Melilla, både för passagerare och för frakt.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.