Motril
Melilla
Färjor till Spanien
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Motril - Melilla är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Motril till Melilla

Motril Melilla-rutten går mellan Spanien och Spanien och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Balearia trafikerar den här sträckan upp till 4 gånger per vecka med en restid på runt 6 timmar när FRS servicen kör upp till 2 gånger per vecka med en resetid från 4 timmar 15 minuter.

Det finns totalt 6 linjer att välja på vecka om du vill åka Motril Melilla-rutten mellan Spanien och Spanien. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Motril till Melilla?

  Färjeresan från Motril till Melilla tar ungefär 5h 07m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Motril till Melilla?

  Priserna för färjan mellan Motril - Melilla varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 249 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Motril - Melilla?

  2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Motril och Melilla, dessa är
  • Balearia
  • FRS
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Motril - Melilla?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Motril - Melilla, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Motril - Melilla?

  Ja, mellan Motril - Melilla kan du resan utan bil med
  • Balearia
  • FRS
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Motril - Melilla?

  Ja, du kan resa med bil mellan Motril - Melilla med
  • Balearia
  • FRS
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Motril - Melilla?

  Nej, husdjur är inte tillåtna ombord på färjorna.
 • Vad är avståndet från Motril till Melilla?

  Det är uppskattningsvis 93 sjömil mellan Motril och Melilla.

Guide till Motril

Motril är den näst största staden belägen vid Medelhavet i provinsen Granada, Spanien. Staden ligger nära Guadalfeosfloden och ca 70 km från staden Granada. Inbäddat vid foten av Sierra Lujar bergen, halvvägs mellan Malaga och Almeria, är staden en idealisk plats för dem som vill utforska skatterna av kust- och inlandsregionerna i Andalusien. Besökare i Motril kan njuta av soliga stränder, utsökta tropiska produkter, och det kulturella arvet i regionen. Motril är den största shoppingdestinationen på Costa Tropical och har utmärkta faciliteter inklusive en stormarknad, butiker, barer, restauranger och nattklubbar.

Den milda vattnet i Medelhavet når även kusten i Granada. Det subtropiska klimatet på kusten och dess lugna, varma vatten, gör det till en idealisk plats för alla typer av vattensporter. Dykningsentusiaster kan njuta av en av de vackraste havsbottnarna på den andalusiska kusten.

I den vackra marinan hittar du vattensporter och båtutflykter. Färjor från hamnen avgår till Melilla, Al Hoceima och Nador.


Guide till Melilla

Den spanska administrerade staden Melilla ligger på nordvästra kusten av Afrika och gränsar till Marocko. Staden är separerad från den spanska provinsen Grenada och Almeria från Alboransjön. Melilla, liksom Ceuta, var en frihamn innan Spanien gick med i EU. Den marockanska avveckling av Beni Ansar ligger omedelbart söder om Melilla och närmaste marockanska staden är Nador. Hamnarna i Melilla och Nador är båda belägna i samma vik. Från och med 2011 hade det en befolkning på 78.476 som består av etniska spanjorer, etniska Riffian berber, och ett litet antal etniska spanska judar. Både spanska och Riffian-Berber är de två mest talade språk, med spanska som det enda officiella språket.

Från Melill hamn finns det flera dagliga förbindelser till Almeria och Malaga i Spanien. Många människor reser mellan Europa och Marocko använder färjeförbindelser till Melilla, både för passagerare och för frakt.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.