Naviera Armas
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Naviera Armas

Naviera Armas driver regelbunden färjetrafik mellan Spanien Marocko och Spanien Kanarieöarna.

Sedan starten 1941 har Naviera Armas blivit en av de mest populära transporttjänsterna på Kanarieöarna. Förr i tiden arbetade ägaren Antonio Armas Curbelo med träskrovsbåtar för att transportera frakt och utvidgade snart den kommersiella verksamheten med hjälp av dieseldrivna fartyg.

Rederiet introducerade passagerarservice under 1995 och har för närvarande en av de största och modernaste flottan i Europa tack vare deras renoveringsplan som de startade 2003, vilket bygger på att renovera ett fartyg varje år.

Naviera Armas färjor på Kanarieöarna går mellan Lanzarote, Gran Canaria, Teneriffa, Fuerteventura, La Gomera, El Hierro och La Palma. Färjorna är utrustade med den senaste teknologin och erbjuder ett stort urval av hytter och utmärkta faciliteter ombord.

Med directferries.se kan ni hitta Naviera Armas titabeller, resor och boka Naviera Armas biljetter. Vi jämnför också Naviera Armas med alternativa rederier.

Alla rutter med Naviera Armas

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Omdömen om Naviera Armas

 • "Kvällstur"

  En stämningsfull resa där shortsen byttes mot långbyxor och jackan åkte på.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Mycket bra helhetsbild"

  Allt fungerade prickfritt. Det man möjligen kan klaga på är priset med cykel som är något högt i förhållande till att åka med ex bil.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Avkopplande tur på havet"

  Resorna till o från Teneriffa - La Gomera är väldigt trevliga, snygg ren båt , bra personal , bra stabilisatorer trots vågor som kan bli höga , har rest samma sträcka tidigare år , fina ställen att koppla av på

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Semestertur"

  Det var en angenäm överfart

  Lӓs mer Läs mindre

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.