COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Naviera Armas

Naviera Armas driver regelbunden färjetrafik mellan Spanien Marocko och Spanien Kanarieöarna.

Sedan starten 1941 har Naviera Armas blivit en av de mest populära transporttjänsterna på Kanarieöarna. Förr i tiden arbetade ägaren Antonio Armas Curbelo med träskrovsbåtar för att transportera frakt och utvidgade snart den kommersiella verksamheten med hjälp av dieseldrivna fartyg.

Rederiet introducerade passagerarservice under 1995 och har för närvarande en av de största och modernaste flottan i Europa tack vare deras renoveringsplan som de startade 2003, vilket bygger på att renovera ett fartyg varje år.

Naviera Armas färjor på Kanarieöarna går mellan Lanzarote, Gran Canaria, Teneriffa, Fuerteventura, La Gomera, El Hierro och La Palma. Färjorna är utrustade med den senaste teknologin och erbjuder ett stort urval av hytter och utmärkta faciliteter ombord.

Med directferries.se kan ni hitta Naviera Armas titabeller, resor och boka Naviera Armas biljetter. Vi jämnför också Naviera Armas med alternativa rederier.

Alla rutter med Naviera Armas

Omdömen om Naviera Armas

 • "Semestertur"

  Det var en angenäm överfart

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Alla borde ta chansen!"

  Alla borde ta tillfället i akt att uppleva fler öar än just den du befinner dig på. Vackert att se allt från havet också. Lite gungigt på havet men det var bara mysigt.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Trevlig resa med bra faciliteter och trevlig personal!"

  Trevlig lagom lång resa med Armas. Skönt att kunna gå ute på däck. Aktiviteter gör barnen.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bra resa"

  Går jätte bra och enkelt att åka färja , kappsäckarna tar de hand om så man behöver ej ta dem själv ombord !

  Lӓs mer Läs mindre