Naviera Armas

Naviera Armas driver regelbunden färjetrafik mellan Spanien Marocko och Spanien Kanarieöarna.

Sedan starten 1941 har Naviera Armas blivit en av de mest populära transporttjänsterna på Kanarieöarna. Förr i tiden arbetade ägaren Antonio Armas Curbelo med träskrovsbåtar för att transportera frakt och utvidgade snart den kommersiella verksamheten med hjälp av dieseldrivna fartyg.

Rederiet introducerade passagerarservice under 1995 och har för närvarande en av de största och modernaste flottan i Europa tack vare deras renoveringsplan som de startade 2003, vilket bygger på att renovera ett fartyg varje år.

Naviera Armas färjor på Kanarieöarna går mellan Lanzarote, Gran Canaria, Teneriffa, Fuerteventura, La Gomera, El Hierro och La Palma. Färjorna är utrustade med den senaste teknologin och erbjuder ett stort urval av hytter och utmärkta faciliteter ombord.

Med directferries.se kan ni hitta Naviera Armas titabeller, resor och boka Naviera Armas biljetter. Vi jämnför också Naviera Armas med alternativa rederier.

Lӓs mer Läs mindre

Alla rutter med Naviera Armas

Omdömen om Naviera Armas

 • "Semestertur"

  Det var en angenäm överfart

  Rune' reste med Naviera Armas

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Alla borde ta chansen!"

  Alla borde ta tillfället i akt att uppleva fler öar än just den du befinner dig på. Vackert att se allt från havet också. Lite gungigt på havet men det var bara mysigt.

  Anders' reste med Naviera Armas

  Lӓs mer Läs mindre
 • "skön båtresa"

  trevlig personal i restaurang och kafé. stor rymlig och trivsam båt. En resa som gick smärtfritt. Ny ingång var långt borta när man hade tung resväska! Där skulle man kunna underlätta!

  Christina' reste med Naviera Armas

  Lӓs mer Läs mindre
 • "La Gomera"

  Ok

  Tommy' reste med Naviera Armas

  Lӓs mer Läs mindre