COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Morro Jable - Las Palmas är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Fuerteventura till Gran Canaria

Ombord på färjorna

Rederier som åker mellan Morro Jable och Las Palmas

  • 10 Sailings Weekly 2 hr
  • Get price
  • 4 Sailings Daily 2 hr
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från Morro Jable till Las Palmas

 • "Sea cat båten"

  Tråkigt att se underhållet inte sköts, när man stänger av sektioner med passagerarstolar i stället för åtgärda dom.

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Morro Jable till Las Palmas

Morro Jable Las Palmas-rutten går mellan Fuerteventura och Gran Canaria och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Naviera Armas trafikerar den här sträckan upp till 10 gånger per vecka med en restid på runt 2 timmar när Fred Olsen Express servicen kör upp till 4 gånger per dag med en resetid från 2 timmar.

Det finns totalt 38 linjer att välja på vecka om du vill åka Morro Jable Las Palmas-rutten mellan Fuerteventura och Gran Canaria. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till Morro Jable

Morro Jable ligger i södra änden av Fuerteventura, knappt en timmes bilresa söder om flygplatsen. De äldre delarna av Morro Jable är endera sidan av udden kring vilken byn byggdes. Hamnen var ursprungligen hem för fiskeflottan, och är fortfarande, men nu är den också värd för en mängd olika turistattraktioner, bland annat en katamaran och flera sportfiskefartyg, och en färjelinje till Gran Canaria. Den del av den gamla byn som är skiljd från hamnen vid udden går upp längs en dal till bergen. De nyare delarna av staden har byggts för att ansluta det gamla byområdet och hamnområdet, och turistanläggningar har byggts längs kusten öster om den gamla byn, på ett sådant sätt att Morro Jable nu sträcker sig ca en mil längs kusten, och de nyare delarna har kopplats till de äldre delarna på ett trevligt sätt.

Färjor från Morro Jable avgår vanligtvis till Las Palmas, Santa Cruz de Tenerife och Puerto del Rosario.


Guide till Las Palmas

Las Palmas de Gran Canaria, är huvudstaden på ön Gran Canaria på Kanarieöarna, Spanien. Det är beläget i den nordöstra delen av ön och ligger i storslagen natur som består av två vikar och deras vackra stränder; Playa de las Canteras och Playa de las Alcaravaneras. Las Palmas grundades 1478, har ett viktigt historiskt och kulturarv, som till stor del finns i stadsdelen Vegueta, den äldsta delen av staden, vilket förklarades som världsarv av UNESCO 1990. Staden har en imponerande infrastruktur av hotell och lägenheter och dess hamn, Puerto de La Luz, är en av de viktigaste i Europa, vilket ger staden en mycket kosmopolitisk bild. Det finns mycket att hålla besökarna upptagna i Las Palmas. Oavsett om du bor i stads eller resa till huvudstaden från andra ställen på ön, är du garanterad en mängd val som förgyller din semester. Besökarna kommer att hitta den bästa av två världar, med en lång sandstrand och det liv och rörelse i stadslivet.

Från stadens hamnfärjetrafik ger anslutningar till flera öar (Fuerteventura, Lanzarote, La Palma, Teneriffa) och även södra Spanien (Huelva och Cádiz).