Fred Olsen Express

Fred Olsen Express är ett internationellt färjeföretag som driver rutter mellan Kanarieöarna i Spanien.

Rederiet Lanserades 1974 och har som mål att alltid vara en förbindelse mellan öarna via de kortaste rutterna med maximal hastighet, komfort och god service.

Företaget är nu en etablerad marknadsledare som transporterar över 2.400.000 passagerare och 800.000 fordon årligen och omfattar 7 öar med 6 linjer. På grund av sin framgång har Fred Olsen Express skapat mer än 1.000 jobb i området, samtidigt som man investerar i att skapa och utöka ett effektivt sjöfartsnät på Kanarieöarna.

Med sin flotta på 6 moderna snabba färjor och reguljära korsningar, inklusive världens första trimaranfärja, erbjuder Fred Olsen Express det perfekta sättet att hoppa mellan Kanarieöarna. Fred Olsens flotta består av Benchijigua, det modernaste flerkroppsskeppet i världen, Bencomo, Bentago, Bocayna och Bonanza.

Directferries.se jämför olika rederier, deras tidtabeller och priser genom en enkel sökning. Jämför Fred Olsen Expresss tidtabeller och priser med andra rederier innan ni genomför er bokning.

Lӓs mer Läs mindre

Alla rutter med Fred Olsen Express

Omdömen om Fred Olsen Express

 • "Enkelt att boka via nätet!"

  Allt funkade superbra!

  Matz' reste med Fred Olsen Express

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Helhet"

  Lättbokat på internet. Komfortabel och bekväm resa.

  Bo' reste med Fred Olsen Express på Benchijigua Express

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Snabb och effektiv överfart till La Gomera"

  Visa av tidigare erfarenheter så valde vi hyrbil denna gång för resa till La Gomera. Alternativet som vår researrangör erbjuder innebär att man måste hantera bagaget på överfarten mellan två olika bussar. Detta system är inte speciellt bekvämt om du som i vårt fall skall hantera även golfbagar. Men som sagt, med egen bil kunde vi åtnjuta pool position ombord eftersom det var lite tajt med tiden för flygets avgång, mycket bra service på bildäck.

  Berndt' reste med Fred Olsen Express på Benchijigua Express

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Utmärkt service"

  Allt fungerade perfekt

  Björn' reste med Fred Olsen Express på Benchijigua Express

  Lӓs mer Läs mindre