Fred Olsen Express

Fred Olsen Express är ett internationellt färjeföretag som driver rutter mellan Kanarieöarna i Spanien.

Rederiet Lanserades 1974 och har som mål att alltid vara en förbindelse mellan öarna via de kortaste rutterna med maximal hastighet, komfort och god service.

Företaget är nu en etablerad marknadsledare som transporterar över 2.400.000 passagerare och 800.000 fordon årligen och omfattar 7 öar med 6 linjer. På grund av sin framgång har Fred Olsen Express skapat mer än 1.000 jobb i området, samtidigt som man investerar i att skapa och utöka ett effektivt sjöfartsnät på Kanarieöarna.

Med sin flotta på 6 moderna snabba färjor och reguljära korsningar, inklusive världens första trimaranfärja, erbjuder Fred Olsen Express det perfekta sättet att hoppa mellan Kanarieöarna. Fred Olsens flotta består av Benchijigua, det modernaste flerkroppsskeppet i världen, Bencomo, Bentago, Bocayna och Bonanza.

Directferries.se jämför olika rederier, deras tidtabeller och priser genom en enkel sökning. Jämför Fred Olsen Expresss tidtabeller och priser med andra rederier innan ni genomför er bokning.

Lӓs mer Läs mindre

Alla rutter med Fred Olsen Express

Omdömen om Fred Olsen Express

 • "Båtresa "

  Trots böljande hav var det en lugn överfart. Gott om sittplatser med gott om benutrymme. Bra kafé i mitt tycke. Enda knepiga var med väskan som skulle åka bagagevagn. Lite rörigt med den. IMen på ena resan hade jag med den in i båten vilket kan vara jobbigt om man ska på toa etc. Man vill inte gärna lämna bagaget oövervakat. Information inför resan kunde varit bättre liksom anvisning inför ombordstigandet. Å andra sidan gick det ju bra och jag tog mig ombord. Nä den här färjan känns bra för att vara spanien.

  Håkan' reste med Fred Olsen Express

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Semesterresa"

  Allt fungerade mycket bra

  Anonym' reste med Fred Olsen Express

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Svårt att hitta, tidsödande lastning men snabb, punktlig och bekväm service."

  Hopplöst svårt att hitta information och körbeskrivning till färjeläget i Las Palmas. Jag fick fråga tre taxichaufförer, två poliser o en tullare + köra rekognoseringstur dagen innan för att hitta. Knepig och tidsödande logistik att stuva bilarna. I övrigt snabb och bekväm service.

  Mats' reste med Fred Olsen Express

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Enkelt att boka via nätet!"

  Allt funkade superbra!

  Matz' reste med Fred Olsen Express

  Lӓs mer Läs mindre