COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Fred Olsen Express

Fred Olsen Express är en internationell färja som går mellan Kanarieöarna i Spanien.

Rederiet lanserades är 1974 och har som mål att alltid ha en god anslutning mellan öarna i Kanarieöarna. Med de kortaste rutterna med maximal hastighet, komfort och med en god service.

Nu med en flotta av moderna "senaste generationens” snabba färjor och regelbundna korsningar som ger Fred Olsen Express resenärerna en utmärkt metod att ta sig snabbt och enkelt mellan Kanarieöarna.

På directferries.se kan ni hitta Fred Olsen Express tidtabeller, göra en bokning eller bara söka priser.

Alla rutter med Fred Olsen Express

Omdömen om Fred Olsen Express

 • "Bra resa till La Gomera"

  Ett mycket enkelt och smidigt sätt att, tillsammans med hyrbilen, ta sig till La Gomera. Allt fungerade perfekt.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Smidig förbindelse"

  Väl fungerande förbindelse. Bra bagagehantering

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Fuertoventura"

  Mycket bra

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Båtresa "

  Trots böljande hav var det en lugn överfart. Gott om sittplatser med gott om benutrymme. Bra kafé i mitt tycke. Enda knepiga var med väskan som skulle åka bagagevagn. Lite rörigt med den. IMen på ena resan hade jag med den in i båten vilket kan vara jobbigt om man ska på toa etc. Man vill inte gärna lämna bagaget oövervakat. Information inför resan kunde varit bättre liksom anvisning inför ombordstigandet. Å andra sidan gick det ju bra och jag tog mig ombord. Nä den här färjan känns bra för att vara spanien.

  Lӓs mer Läs mindre