Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till San Sebastian de la Gomera hamn

  • San Sebastian de la Gomera övernattning

    Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av San Sebastian de la Gomera färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår San Sebastian de la Gomera övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

San Sebastian de la Gomera färjetjänster

Guide till San Sebastian de la Gomera

Guide till San Sebastian de la Gomera

San Sebastián de la Gomera ligger på den östra kusten av La Gomera i provinsen Santa Cruz de Tenerife på Kanarieöarna (Spanien). Grundades i mitten av 14-talet av Hernán Peraza "El Viejo", San Sebastián de la Gomera utvecklades som en stad vid mynningen av La Villa ravin. Några decennier senare hade det blivit en blomstrande kommersiell hamn och förblir så än i dag. Kännetecknas av sin enkelhet, så har köket på La Gomera flera lokala delikatesser som skiljer det från resten av ögruppen, till exempel "potaje de Berros" (Källfräne soppa) och "almogrote" (en pasta gjord av getost). Ön erbjuder också den berömda "papas arrugadas" (kokt potatis) och "vieja" (en lokal fisk). Staden har utmärkta turistanläggningar. Och tack vare sin position på en kulle som kallas Lomo de la Horca, det har magnifik utsikt över havet.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.