Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Valverde hamn

  • Valverde övernattning

    Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Valverde färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Valverde övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Valverde färjetjänster

Guide till Valverde

Guide till Valverde

Valverde (spanska innebörden gröna dalen) är en kommun i Kanarieöarna i provinsen Santa Cruz de Tenerife. Den ligger på den nordöstra kusten av El Hierro. Ligger på yttersta kanten av Atlanten, korsade den första människan på ön Punta de Orchilla, markerar längst punkten av kända världen innan européerna upptäckte Amerika. Denna lilla ön är 287 kvadratkilometer och en höjd av 1.501 meter, erbjuder ett landskap av stor skönhet, mer än hälften skyddas av naturområdes lagen. Spektakulära klippor upp till 1.200 meter höga och vriden lava i skarpa kontrast till de mjuka böljande kullar i centrum. Den rikligt frodig vegetation är en annan av El Hierro: s skatter. Staden bildas av ett nätverk av branta små gator, vitkalkade hus och stora trädgårdar. Tre kvarter utgör huvudstaden: Tesine, La Calle och El Cabo.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.