Färja från Cadiz till Santa Cruz de Tenerife

Cadiz Santa Cruz de Tenerife-rutten går mellan Spanien och Teneriffa. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Trasmediterranea. Färjor avgår upp till 1 gånger vecka med en resetid på ca 41 timmar 30 minuter.

Färjetrafiken på Cadiz Santa Cruz de Tenerife-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Rederier som åker mellan Cadiz och Santa Cruz de Tenerife

 • Trasmediterranea
  • 1 avgång(ar) per vecka 41 tim 30 min
  • Få pris

Genomsnittligt pris för Cadiz Santa Cruz de Tenerife

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Cadiz Santa Cruz de Tenerife-rutten är för en bil och 2 passagerare.

Så tycker våra kunder om Färjor från Cadiz till Santa Cruz de Tenerife

 • "Bra mat"

  Bra catering och bra mat. Dåligt städat på toaletterna dock. Måste städa där oftare.

  'Roman Janata' reste Cadiz Santa Cruz de Tenerife med Trasmediterranea på Murillo

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Hundarna hade det dåligt"

  Det mest var ok, att äta osv. Hundar fick vistas i sina burar på en mycket bullriga plats. En hundägare, jag kan inte rekommendera färjan.

  'Franz' reste Cadiz Santa Cruz de Tenerife med Trasmediterranea på Murillo

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Rummen kunde förbättras"

  Först var det svårt att hitta fräan till Cadiz, det var dåligt skyltat. Frukosten var dålig, det fanns endast bröd med kaffe. Lunchen och middagen var ok. Annars var vädert vackert, men det fanns inga stolar på däck och poolen var stängd. Besöka hunden var ok.

  'Franz' reste Cadiz Santa Cruz de Tenerife med Trasmediterranea på Murillo

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Transmediterrenea"

  Bra, men det hade kunnat ske en förbättring gållande ombordstigningen.

  'Catherine' reste Cadiz Santa Cruz de Tenerife med Trasmediterranea på Murillo

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Cadiz

Cadiz är en hamnstad i sydvästra Spanien och är huvudstaden i provinsen med samma namn. Staden har varit basen för den spanska flottan sen 1700-talet och är den äldsta staden som alltid har haft invånare och en av de äldsta städerna i sydvästra Europa. Beöskare kan njuta av stadens fantastika vyer och många historiska landmärken i. Staden är känd för sina antika kvarter såsom El Populo, La Vina och Santa Maria.

En av de mest kända landmärkena är katedralen som är belägen ovanpå platsen för en äldre katedral som färdigställdes år 1260, men som brann ner 1596. Den nuvarande katedralen, som mestadels är byggd i barockstil, började byggas år 1776 och tog 116 år att färdigställa.

I hamnen finns fiske, segling, handel, och passagerartrafik. Från hamnen kan passagerarna ta en färja till Arrecife, Las Palmas och Santa Cruz de Tenerife.

Guide till Santa Cruz de Tenerife

Santa Cruz de Tenerife är en vacker hamnstad belägen på ön Teneriffa, den största av de västliga öarna i Kanarieöarna . Runt dess viktig hamn finns breda avenyer, torg och exotiska anlagda områden, som även omfattar några vackra exempel på modernistisk arkitektur. Historien om staden går drygt fyra hundra år tillbaka i tiden. Trots Alonso Fernández de Lugo avstigning på denna kust 1494, hade staden inte börja utveckla förrän ett sekel senare, med dess hamn är motorn för tillväxten som har gjort staden till den näst mest befolkade i Kanarieöarna. I centrum av staden, nära havet, flera av de mest trafikerade gator och torg i huvudstaden möts, såsom Plaza de la Candelaria. Ligger på platsen för den tidigare fästningen San Cristóbal, är dess centrum leds av monumentet till Triumph Candelaria, en nyklassicistisk stil skulptur i Carrara marmor och hänföras till den italienska Pasquale Bocciardo. Denna enklav är förbisedd av 18th century fasaden av la Carta palatset, ett lysande exempel på barock med nyklassiska inslag.

Från stadens hamn finns färjeförbindelser avgår till fastlandet Spanien och till de andra Kanarieöarna.