Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Santa Cruz de Tenerife hamn

  • Santa Cruz de Tenerife hamn med bil

    Santa Cruz de Tenerife hamn är ansluten med resten av ön genom ett omfattande vägnät och kan enkelt nås via TF1 och TF5 vägar, som går längs öns öst-och västkusten.

  • Santa Cruz de Tenerife hamnadress

    Muelle de Ribera, C.P. 38001, Tenerife, Kanarieöarna

  • Santa Cruz de Tenerife övernattning

    Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Santa Cruz de Tenerife färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Santa Cruz de Tenerife övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Santa Cruz de Tenerife färjetjänster

Guide till Santa Cruz de Tenerife

Guide till Santa Cruz de Tenerife

Santa Cruz de Tenerife är en spansk stad på ön Teneriffa, på Kanarieöarna (Spanien). Historien om Santa Cruz de Tenerife sträcker sig tillbaka drygt 400 år. I själva verket, trots Alonso Fernández de Lugo avstigning på denna kust under år 1494, hade staden inte börja utvecklas förrän ett sekel senare, med dess hamn är motorn för tillväxt som har gjort denna stad i den näst mest befolkade bland Kanarieöarna skärgård. Runt hamnområdet är en urban väg som struktureras med boulevarder och breda avenyer markerade av en framstående arv modernistisk arkitektur. Shopping är utmärkt och de flesta besökarna börjar vid Plaza de España vid havet och arbeta sig upp till Plaza de Candelaria, som erbjuder utmärkta internationella varumärken på "tax free" priser.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.