COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Huelva - Santa Cruz de Tenerife är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Huelva till Santa Cruz de Tenerife färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Spanien till Teneriffa

Rederier som åker mellan Huelva och Santa Cruz de Tenerife

  • 2 Sailings Weekly 38 hr
  • Get price
  • 2 Sailings Weekly 31 hr 30 min
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från Huelva till Santa Cruz de Tenerife

 • "Huelva - Santa Cruz"

  Inte direkt. Först till Lanzarote. Las Palmes och Santa Cruz.Mellalandningar tar mycket tid.

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Huelva till Santa Cruz de Tenerife

Huelva Santa Cruz de Tenerife-rutten går mellan Spanien och Teneriffa och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Naviera Armas trafikerar den här sträckan upp till 2 gånger per vecka med en restid på runt 38 timmar när Fred Olsen Express servicen kör upp till 2 gånger per vecka med en resetid från 31 timmar 30 minuter.

Det finns totalt 4 linjer att välja på vecka om du vill åka Huelva Santa Cruz de Tenerife-rutten mellan Spanien och Teneriffa. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till Huelva

Staden Huelva ligger i sydvästra Spanien och är huvudstad i provinsen Huelva i den autonoma regionen Andalusien. Staden ligger på golfen Cadiz på sammanflödet av Odiel och Tintofloderna. Staden kan spåra sin historia tillbaka till 3000 f Kr. Många romerska lämningar har hittats i staden som bär bevis på att ett myntverk en gång fanns i staden. Det finns många saker att se och göra i staden och omgivningarna inklusive olika platser med länkar till Christopher Columbus. Dessa områden omfattar själva staden, Moguer, Palos de la Frontera och Rabida kloster. Huelvas kulturella sevärdheter inkluderar även barockarkitekturen i Condado området. En av höjdpunkterna i kalendern för festligheter är Pilgrimsfärden El Rocío, förklarad som internationellt turistvärde.

Färjehamnen i Huelva ligger i Yttre hamnen och är tillgängligt via en gratis buss som tar resenärer från hamnen till Huelva centrum vid ankomsten och från centrum till hamnen för avgångar.


Guide till Santa Cruz de Tenerife

Santa Cruz de Tenerife är en vacker hamnstad belägen på ön Teneriffa, den största av de västliga öarna i Kanarieöarna . Runt dess viktig hamn finns breda avenyer, torg och exotiska anlagda områden, som även omfattar några vackra exempel på modernistisk arkitektur. Historien om staden går drygt fyra hundra år tillbaka i tiden. Trots Alonso Fernández de Lugo avstigning på denna kust 1494, hade staden inte börja utveckla förrän ett sekel senare, med dess hamn är motorn för tillväxten som har gjort staden till den näst mest befolkade i Kanarieöarna. I centrum av staden, nära havet, flera av de mest trafikerade gator och torg i huvudstaden möts, såsom Plaza de la Candelaria. Ligger på platsen för den tidigare fästningen San Cristóbal, är dess centrum leds av monumentet till Triumph Candelaria, en nyklassicistisk stil skulptur i Carrara marmor och hänföras till den italienska Pasquale Bocciardo. Denna enklav är förbisedd av 18th century fasaden av la Carta palatset, ett lysande exempel på barock med nyklassiska inslag.

Från stadens hamn finns färjeförbindelser avgår till fastlandet Spanien och till de andra Kanarieöarna.