Huelva till Santa Cruz de Tenerife färja

Huelva Santa Cruz de Tenerife rutten ansluter Spanien med Teneriffa. För tillfället finns det endast ett rederi som kör på denna rutt, Naviera Armas. Det finns överfarter upp till 1 gånger vecka med en resetid från ca 37 timmar 20 minuter.

Huelva Santa Cruz de Tenerife seglingens varaktighet och frekvens kan variera från säsong till säsong, så vi skulle råda dig att göra en extra kontroll för att få den mest uppdaterade informationen.

Huelva till Santa Cruz de Tenerife färjealternativ

För mer information besök vår Färjor från Spanien till Teneriffa sida.

Huelva - Santa Cruz de Tenerife färjerederier

  • Naviera Armas
    • 1 Avgång per vecka 37 tim 20 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Huelva Santa Cruz de Tenerife

Priserna som visas är de genomsnittliga priserna för enkel resa som våra kunder har betalat. Den vanligaste bokningen på rutten Huelva Santa Cruz de Tenerife är en bil och 1 passagerare.

Huelva guide

Staden Huelva ligger i sydvästra Spanien och är huvudstad i provinsen Huelva i den autonoma regionen Andalusien. Staden ligger på golfen Cadiz på sammanflödet av Odiel och Tintofloderna. Staden kan spåra sin historia tillbaka till 3000 f Kr. Många romerska lämningar har hittats i staden som bär bevis på att ett myntverk en gång fanns i staden. Det finns många saker att se och göra i staden och omgivningarna inklusive olika platser med länkar till Christopher Columbus. Dessa områden omfattar själva staden, Moguer, Palos de la Frontera och Rabida kloster. Huelvas kulturella sevärdheter inkluderar även barockarkitekturen i Condado området. En av höjdpunkterna i kalendern för festligheter är Pilgrimsfärden El Rocío, förklarad som internationellt turistvärde.

Färjehamnen i Huelva ligger i Yttre hamnen och är tillgängligt via en gratis buss som tar resenärer från hamnen till Huelva centrum vid ankomsten och från centrum till hamnen för avgångar.

Santa Cruz de Tenerife guide

Santa Cruz de Tenerife är en vacker hamnstad belägen på ön Teneriffa, den största av de västliga öarna i Kanarieöarna . Runt dess viktig hamn finns breda avenyer, torg och exotiska anlagda områden, som även omfattar några vackra exempel på modernistisk arkitektur. Historien om staden går drygt fyra hundra år tillbaka i tiden. Trots Alonso Fernández de Lugo avstigning på denna kust 1494, hade staden inte börja utveckla förrän ett sekel senare, med dess hamn är motorn för tillväxten som har gjort staden till den näst mest befolkade i Kanarieöarna. I centrum av staden, nära havet, flera av de mest trafikerade gator och torg i huvudstaden möts, såsom Plaza de la Candelaria. Ligger på platsen för den tidigare fästningen San Cristóbal, är dess centrum leds av monumentet till Triumph Candelaria, en nyklassicistisk stil skulptur i Carrara marmor och hänföras till den italienska Pasquale Bocciardo. Denna enklav är förbisedd av 18th century fasaden av la Carta palatset, ett lysande exempel på barock med nyklassiska inslag.

Från stadens hamn finns färjeförbindelser avgår till fastlandet Spanien och till de andra Kanarieöarna.