Santa Cruz de Tenerife
Agaete
Färjor till Gran Canaria
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Santa Cruz de Tenerife - Agaete är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Santa Cruz de Tenerife till Agaete

Santa Cruz de Tenerife Agaete-rutten går mellan Teneriffa och Gran Canaria. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Fred Olsen Express. Färjor avgår upp till 56 gånger vecka med en resetid på ca 1 timme 20 minuter.

Färjetrafiken på Santa Cruz de Tenerife Agaete-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Teneriffa till Gran Canaria
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Santa Cruz de Tenerife till Agaete?

  Färjeresan från Santa Cruz de Tenerife till Agaete tar ungefär 1h 20m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Santa Cruz de Tenerife till Agaete?

  Priserna för färjan mellan Santa Cruz de Tenerife - Agaete varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 126 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Santa Cruz de Tenerife - Agaete?

  1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Santa Cruz de Tenerife och Agaete, dessa är
  • Fred Olsen Express
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Santa Cruz de Tenerife - Agaete?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Santa Cruz de Tenerife - Agaete, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Santa Cruz de Tenerife - Agaete?

  Ja, mellan Santa Cruz de Tenerife - Agaete kan du resan utan bil med
  • Fred Olsen Express
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Santa Cruz de Tenerife - Agaete?

  Ja, du kan resa med bil mellan Santa Cruz de Tenerife - Agaete med
  • Fred Olsen Express
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Santa Cruz de Tenerife - Agaete?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Fred Olsen Express
 • Vad är avståndet från Santa Cruz de Tenerife till Agaete?

  Det är uppskattningsvis 38 sjömil mellan Santa Cruz de Tenerife och Agaete.

Så tycker våra kunder om Färjor från Santa Cruz de Tenerife till Agaete

 • "Båtresa Santa Cruz, Teneriffa - Agaete, Gran Canaria, "

  Vi reste med mycket bagage och fick möjlighet att låsa in väskor i en bagagevagn vilket underlättade resan. Färjan gick i tid. Bekväma stolar. En enkel servering som erbjöd smörgåsar, snacks och dryck. Trevlig personal. Transfer med buss till Las Palmas ingick.

  'Bentago Express' travelled on Bentago Express

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Santa Cruz de Tenerife

Santa Cruz de Tenerife är den gemensamma huvudstaden tillsammans med Las Palmas, på Kanarieöarna i Spanien. Staden ligger på ön Teneriffa och brukar kallas för just Santa Cruz, även om dess fullständiga namn är Santa Cruz de Santiago de Tenerife. Staden är belägen på nordöstra delen av ön, ungefär 210 km utanför den nordvästra kusten i Afrika i Atlanten. Staden är hem till parlamentet på Kanarieöarna, den kanariska presidentens kansli (uppdelat på en fyraårig cykel med Las Palmas), hälften av ministerierna och den kanariska regeringen, (den andra hälften är belägna på Gran Canaria), Teneriffas provinsdomstolar och två Superior Court of Justice domstolar på Kanarieöarna.

Stadens hamn är av stor betydelse och är kommunikationsnavet mellan Europa, Afrika och Amerika. Staden är i fokus för inhemska och mellanö-kommunikation på Kanarieöarna. Färjetrafik från hamnen avgår till fastlandet, resten av Kanarieöarna och vidare.


Guide till Agaete

Regionen Agaete är en region i Las Palmas provinsen på Kanarieöarna, Spanien, och är beläget i den nordvästra delen av ön Gran Canaria. I den historiska stadskärnan finns kyrkan Iglesia de La Concepción, som ersatte den primitiva kapellet och gav upphov till de första gatorna och torget i kommunen. Med byggandet av den nya församlingskyrkan efter en brand 1874, har ett nytt bostadsområde skapats i kommunen. Mittemot Plaza de la Constitución byggdes en närliggande viktig vacker byggnad i staden.

En avkopplande sak att göra är att ta en promenad genom Puerto de Las Nieves, kustområdet i kommunen. Detta har platsen för kapellet och Triptych av Our Lady of the Snows, hänföras till sextonde århundradet den flamländska målaren Joos Van Cleve. El Puerto de las Nieves är också en idealisk plats för att ta ett dopp i det klara vattnet i Atlanten, för att se Dedo de Dios (Guds finger), en klippformation nå ut i havet, och en plats att återvända vid skymningen till se majestät berget Teide.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.