Santa Cruz de La Palma
Los Cristianos
Färjor till Teneriffa
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Santa Cruz de La Palma - Los Cristianos är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Santa Cruz de La Palma till Los Cristianos

Santa Cruz de La Palma Los Cristianos-rutten går mellan La Palma och Teneriffa och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Naviera Armas trafikerar den här sträckan upp till 10 gånger per vecka med en restid på runt 3 timmar 15 minuter när Fred Olsen Express servicen kör upp till 14 gånger per vecka med en resetid från 2 timmar 30 minuter.

Det finns totalt 24 linjer att välja på vecka om du vill åka Santa Cruz de La Palma Los Cristianos-rutten mellan La Palma och Teneriffa. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

För mer information, besök vår sida om Färjor från La Palma till Teneriffa
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Santa Cruz de La Palma till Los Cristianos?

  Färjeresan från Santa Cruz de La Palma till Los Cristianos tar ungefär 2h 52m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Santa Cruz de La Palma till Los Cristianos?

  Priserna för färjan mellan Santa Cruz de La Palma - Los Cristianos varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 140 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Santa Cruz de La Palma - Los Cristianos?

  2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Santa Cruz de La Palma och Los Cristianos, dessa är
  • Naviera Armas
  • Fred Olsen Express
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Santa Cruz de La Palma - Los Cristianos?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Santa Cruz de La Palma - Los Cristianos, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Santa Cruz de La Palma - Los Cristianos?

  Ja, mellan Santa Cruz de La Palma - Los Cristianos kan du resan utan bil med
  • Naviera Armas
  • Fred Olsen Express
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Santa Cruz de La Palma - Los Cristianos?

  Ja, du kan resa med bil mellan Santa Cruz de La Palma - Los Cristianos med
  • Naviera Armas
  • Fred Olsen Express
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Santa Cruz de La Palma - Los Cristianos?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Naviera Armas
  • Fred Olsen Express
 • Vad är avståndet från Santa Cruz de La Palma till Los Cristianos?

  Det är uppskattningsvis 72 sjömil mellan Santa Cruz de La Palma och Los Cristianos.

Guide till Santa Cruz de La Palma

Santa Cruz de la Palma är en stad som ligger på den östra kusten av ön La Palma på Kanarieöarna, Spanien. Det är den näst största staden på ön, efter Los Llanos de Aridane, men är öns huvudstad. Staden grundades av Alonso Fernández de Lugo 1493. Den var belägen vid en flod som ligger vid en grotta som heter Tedote (numera Cueva de Carias, som ligger norr om staden). Staden, som ursprungligen kallades Villa del Apurón, fungerade som en hamn med anslutningar till Amerika och exporterade varor från ön såsom sockerrör. Staden är känd för sina träbalkonger, kullerstensgator och gamla byggnader och ligger på gångavstånd från semesterorten Los Cancajos. Passagerare som stiger av färjorna som dockar i hamnen i Santa Cruz lätt kan promenera in till centrum av staden, som ligger tvärs över vägen från hamninloppet.

Santa Cruz de la Palma har den enda stor hamnen på ön, som betjänar färjelinjer till Cádiz i Spanien, liksom till Teneriffa, Gran Canaria och Lanzarote. De viktigaste färjeoperatörerna i hamnen är Naviera Armas och Fred Olsen Express. Många kryssningsrederiföretag traffikerar också från hamnen.


Guide till Los Cristianos

Los Cristianos är en av de mest populära och livliga semesterorter på ön Teneriffa, Kanarieöarna. Stränderna är vackra och har en hamn som erbjuder fisketurer, fritidskryssningar, utflykter på glasbottenbåtar, dykutflykter och färjor till grannön La Gomera. Det var en gång en gammal fiskeby som genom åren har upplevt kraftig expansion, vilket gör det till ett populärt val för en trevlig dagsutflykt. Många semesterfirare bor i lugnare orter och besöker Los Cristianos för pulsen innan tillbaka till sin tillflyktsort på andra ställen på ön. Mycket av de åtgärds kretsar kring gågatan som gränsar till stranden. Denna långa promenaden är en fristad för högkvalitativa restauranger, barer och caféer som erbjuder mat från hela världen samt typiska kanariska rätter. På natten, lyser upp det som en av de mest trafikerade platser i södra Teneriffa. Borta från stränderna och strandpromenaden området, kommer du att upptäcka en labyrint av butiker, inklusive butiker, designermärken och andra bra ställen att fynda, med många kaféer och barer utspridda bland denna shoppare paradis.

Från stadens hamn, kan färjor tas till Valverde, San Sebastián de la Gomera och Santa Cruz de La Palma.


Ombord på färjorna

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.