Cadiz
Las Palmas
Färjor till Gran Canaria
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Cadiz - Las Palmas är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Cadiz till Las Palmas

Cadiz Las Palmas-rutten går mellan Spanien och Gran Canaria. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Naviera Armas. Färjor avgår upp till 1 gånger vecka med en resetid på ca 37 timmar 30 minuter.

Färjetrafiken på Cadiz Las Palmas-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Cadiz till Las Palmas färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Spanien till Gran Canaria
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Cadiz till Las Palmas?

  Färjeresan från Cadiz till Las Palmas tar ungefär 37h 30m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Cadiz till Las Palmas?

  Priserna för färjan mellan Cadiz - Las Palmas varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 775 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Cadiz - Las Palmas?

  1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Cadiz och Las Palmas, dessa är
  • Naviera Armas
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Cadiz - Las Palmas?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Cadiz - Las Palmas, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Cadiz - Las Palmas?

  Ja, mellan Cadiz - Las Palmas kan du resan utan bil med
  • Naviera Armas
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Cadiz - Las Palmas?

  Ja, du kan resa med bil mellan Cadiz - Las Palmas med
  • Naviera Armas
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Cadiz - Las Palmas?

  Nej, husdjur är inte tillåtna ombord på färjorna.
 • Vad är avståndet från Cadiz till Las Palmas?

  Det är uppskattningsvis 737 sjömil mellan Cadiz och Las Palmas.

Guide till Cadiz

Cadiz är en hamnstad i sydvästra Spanien och är huvudstaden i provinsen med samma namn. Staden har varit basen för den spanska flottan sen 1700-talet och är den äldsta staden som alltid har haft invånare och en av de äldsta städerna i sydvästra Europa. Beöskare kan njuta av stadens fantastika vyer och många historiska landmärken i. Staden är känd för sina antika kvarter såsom El Populo, La Vina och Santa Maria.

En av de mest kända landmärkena är katedralen som är belägen ovanpå platsen för en äldre katedral som färdigställdes år 1260, men som brann ner 1596. Den nuvarande katedralen, som mestadels är byggd i barockstil, började byggas år 1776 och tog 116 år att färdigställa.

I hamnen finns fiske, segling, handel, och passagerartrafik. Från hamnen kan passagerarna ta en färja till Arrecife, Las Palmas och Santa Cruz de Tenerife.


Guide till Las Palmas

Las Palmas de Gran Canaria, är huvudstaden på ön Gran Canaria på Kanarieöarna, Spanien. Det är beläget i den nordöstra delen av ön och ligger i storslagen natur som består av två vikar och deras vackra stränder; Playa de las Canteras och Playa de las Alcaravaneras. Las Palmas grundades 1478, har ett viktigt historiskt och kulturarv, som till stor del finns i stadsdelen Vegueta, den äldsta delen av staden, vilket förklarades som världsarv av UNESCO 1990. Staden har en imponerande infrastruktur av hotell och lägenheter och dess hamn, Puerto de La Luz, är en av de viktigaste i Europa, vilket ger staden en mycket kosmopolitisk bild. Det finns mycket att hålla besökarna upptagna i Las Palmas. Oavsett om du bor i stads eller resa till huvudstaden från andra ställen på ön, är du garanterad en mängd val som förgyller din semester. Besökarna kommer att hitta den bästa av två världar, med en lång sandstrand och det liv och rörelse i stadslivet.

Från stadens hamnfärjetrafik ger anslutningar till flera öar (Fuerteventura, Lanzarote, La Palma, Teneriffa) och även södra Spanien (Huelva och Cádiz).


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.