Cadiz till Las Palmas färja

Cadiz Las Palmas rutten ansluter Spanien med Gran Canaria. För tillfället finns det endast ett rederi som kör på denna rutt, Trasmediterranea. Det finns överfarter upp till 1 gånger vecka med en resetid från ca 40 timmar.

Cadiz Las Palmas seglingens varaktighet och frekvens kan variera från säsong till säsong, så vi skulle råda dig att göra en extra kontroll för att få den mest uppdaterade informationen.

Cadiz till Las Palmas färjealternativ

För mer information besök vår Färjor från Spanien till Gran Canaria sida.

Cadiz - Las Palmas färjerederier

  • Trasmediterranea
    • 1 Avgång per vecka 40 tim
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Cadiz Las Palmas

Priserna som visas är de genomsnittliga priserna för enkel resa som våra kunder har betalat. Den vanligaste bokningen på rutten Cadiz Las Palmas är en bil och 2 passagerare.

Cadiz guide

Cadiz är en hamnstad i sydvästra Spanien och är huvudstaden i provinsen med samma namn. Staden har varit basen för den spanska flottan sen 1700-talet och är den äldsta staden som alltid har haft invånare och en av de äldsta städerna i sydvästra Europa. Beöskare kan njuta av stadens fantastika vyer och många historiska landmärken i. Staden är känd för sina antika kvarter såsom El Populo, La Vina och Santa Maria.

En av de mest kända landmärkena är katedralen som är belägen ovanpå platsen för en äldre katedral som färdigställdes år 1260, men som brann ner 1596. Den nuvarande katedralen, som mestadels är byggd i barockstil, började byggas år 1776 och tog 116 år att färdigställa.

I hamnen finns fiske, segling, handel, och passagerartrafik. Från hamnen kan passagerarna ta en färja till Arrecife, Las Palmas och Santa Cruz de Tenerife.

Las Palmas guide

Las Palmas de Gran Canaria, är huvudstaden på ön Gran Canaria på Kanarieöarna, Spanien. Det är beläget i den nordöstra delen av ön och ligger i storslagen natur som består av två vikar och deras vackra stränder; Playa de las Canteras och Playa de las Alcaravaneras. Las Palmas grundades 1478, har ett viktigt historiskt och kulturarv, som till stor del finns i stadsdelen Vegueta, den äldsta delen av staden, vilket förklarades som världsarv av UNESCO 1990. Staden har en imponerande infrastruktur av hotell och lägenheter och dess hamn, Puerto de La Luz, är en av de viktigaste i Europa, vilket ger staden en mycket kosmopolitisk bild. Det finns mycket att hålla besökarna upptagna i Las Palmas. Oavsett om du bor i stads eller resa till huvudstaden från andra ställen på ön, är du garanterad en mängd val som förgyller din semester. Besökarna kommer att hitta den bästa av två världar, med en lång sandstrand och det liv och rörelse i stadslivet.

Från stadens hamnfärjetrafik ger anslutningar till flera öar (Fuerteventura, Lanzarote, La Palma, Teneriffa) och även södra Spanien (Huelva och Cádiz).