Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Las Palmas hamn

  • Las Palmas hamn med bil

    Las Palmas hamn ligger på Kanarieöarna. Staden är ansluten till tre motorvägar: GC1 söderut, GC2 västerut och GC3 söderut.

  • Las Palmas hamnadress

    Plaza Mr. Jolly, s/n, C.P. 35008, Kanarieöarna

  • Las Palmas övernattning

    Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Las Palmas färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Las Palmas övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Las Palmas färjetjänster

Guide till Las Palmas

Hur tar man sig runt I Las Palmas?

Det kommunala trafikbolaget Guaguas Municipales har 40 linjer som trafikerar Las Palmas alla områden, både i stadskärnan och i högre områden. Bussbolaget Global erbjuder transport till övriga delar av Gran Canaria. För nattugglor som bor i turistzonen i söder men vill festa med spanjorer i Las Palmas finns buss 5 som går varje halvtimme fram till 04.30 på morgonen. Reser du mycket med buss: köp busskort som är 30 procent billigare än vanlig biljett, Tarjeta Insular. Bussbolaget: globalsu.net. Det finns även mängder av biluthyrningsfirmor över hela ön.

Vad kan man göra I Las Palmas?

För många är Las Palmas mest känd för sin otroligt vackra strand Playa de las Canteras och området bakom stranden, där det vimlar av barer, caféer och restauranger. Men Las Palmas har även annat att bjuda på. Den gamla stadsdelen La Vegueta är riktigt spännande, och det finns flertalet fina museer i staden. Shoppinggatan nummer ett i Las Palmas är Avenida Mesa y López, där du hittar många exklusiva butiker så som Versace och Gucci, samt varuhuset El Corte Inglés. Ett av Spaniens största varuhus. I nattlivet saknas inte heller något. Det vimlar av barer, diskotek och nattklubbar. Det finns något för alla musiksmaker och åldersgrupper.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.