Huelva
Las Palmas
Färjor till Gran Canaria
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Huelva - Las Palmas är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Huelva till Las Palmas

Huelva Las Palmas-rutten går mellan Spanien och Gran Canaria och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Naviera Armas trafikerar den här sträckan upp till 1 gånger per vecka med en restid på runt 33 timmar när Fred Olsen Express servicen kör upp till 2 gånger per vecka med en resetid från 32 timmar 31 minuter.

Det finns totalt 3 linjer att välja på vecka om du vill åka Huelva Las Palmas-rutten mellan Spanien och Gran Canaria. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Huelva till Las Palmas färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Spanien till Gran Canaria
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Huelva till Las Palmas?

  Färjeresan från Huelva till Las Palmas tar ungefär 32h 45m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Huelva till Las Palmas?

  Priserna för färjan mellan Huelva - Las Palmas varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 594 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Huelva - Las Palmas?

  2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Huelva och Las Palmas, dessa är
  • Naviera Armas
  • Fred Olsen Express
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Huelva - Las Palmas?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Huelva - Las Palmas, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Huelva - Las Palmas?

  Ja, mellan Huelva - Las Palmas kan du resan utan bil med
  • Naviera Armas
  • Fred Olsen Express
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Huelva - Las Palmas?

  Ja, du kan resa med bil mellan Huelva - Las Palmas med
  • Naviera Armas
  • Fred Olsen Express
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Huelva - Las Palmas?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Fred Olsen Express
 • Vad är avståndet från Huelva till Las Palmas?

  Det är uppskattningsvis 737 sjömil mellan Huelva och Las Palmas.

Guide till Huelva

Staden Huelva ligger i sydvästra Spanien och är huvudstad i provinsen Huelva i den autonoma regionen Andalusien. Staden ligger på golfen Cadiz på sammanflödet av Odiel och Tintofloderna. Staden kan spåra sin historia tillbaka till 3000 f Kr. Många romerska lämningar har hittats i staden som bär bevis på att ett myntverk en gång fanns i staden. Det finns många saker att se och göra i staden och omgivningarna inklusive olika platser med länkar till Christopher Columbus. Dessa områden omfattar själva staden, Moguer, Palos de la Frontera och Rabida kloster. Huelvas kulturella sevärdheter inkluderar även barockarkitekturen i Condado området. En av höjdpunkterna i kalendern för festligheter är Pilgrimsfärden El Rocío, förklarad som internationellt turistvärde.

Färjehamnen i Huelva ligger i Yttre hamnen och är tillgängligt via en gratis buss som tar resenärer från hamnen till Huelva centrum vid ankomsten och från centrum till hamnen för avgångar.


Guide till Las Palmas

Las Palmas de Gran Canaria, är huvudstaden på ön Gran Canaria på Kanarieöarna, Spanien. Det är beläget i den nordöstra delen av ön och ligger i storslagen natur som består av två vikar och deras vackra stränder; Playa de las Canteras och Playa de las Alcaravaneras. Las Palmas grundades 1478, har ett viktigt historiskt och kulturarv, som till stor del finns i stadsdelen Vegueta, den äldsta delen av staden, vilket förklarades som världsarv av UNESCO 1990. Staden har en imponerande infrastruktur av hotell och lägenheter och dess hamn, Puerto de La Luz, är en av de viktigaste i Europa, vilket ger staden en mycket kosmopolitisk bild. Det finns mycket att hålla besökarna upptagna i Las Palmas. Oavsett om du bor i stads eller resa till huvudstaden från andra ställen på ön, är du garanterad en mängd val som förgyller din semester. Besökarna kommer att hitta den bästa av två världar, med en lång sandstrand och det liv och rörelse i stadslivet.

Från stadens hamnfärjetrafik ger anslutningar till flera öar (Fuerteventura, Lanzarote, La Palma, Teneriffa) och även södra Spanien (Huelva och Cádiz).


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.