Huelva till Las Palmas färja

Huelva Las Palmas rutten ansluter Spanien med Gran Canaria. För tillfället finns det endast ett rederi som kör på denna rutt, Naviera Armas. Det finns överfarter upp till 1 gånger vecka med en resetid från ca 34 timmar 15 minuter.

Huelva Las Palmas seglingens varaktighet och frekvens kan variera från säsong till säsong, så vi skulle råda dig att göra en extra kontroll för att få den mest uppdaterade informationen.

Huelva till Las Palmas färjealternativ

För mer information besök vår Färjor från Spanien till Gran Canaria sida.

Huelva - Las Palmas färjerederier

  • Naviera Armas
    • 1 Avgång per vecka 34 tim 15 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Huelva Las Palmas

Priserna som visas är de genomsnittliga priserna för enkel resa som våra kunder har betalat. Den vanligaste bokningen på rutten Huelva Las Palmas är en bil och 1 passagerare.

Huelva guide

Staden Huelva ligger i sydvästra Spanien och är huvudstad i provinsen Huelva i den autonoma regionen Andalusien. Staden ligger på golfen Cadiz på sammanflödet av Odiel och Tintofloderna. Staden kan spåra sin historia tillbaka till 3000 f Kr. Många romerska lämningar har hittats i staden som bär bevis på att ett myntverk en gång fanns i staden. Det finns många saker att se och göra i staden och omgivningarna inklusive olika platser med länkar till Christopher Columbus. Dessa områden omfattar själva staden, Moguer, Palos de la Frontera och Rabida kloster. Huelvas kulturella sevärdheter inkluderar även barockarkitekturen i Condado området. En av höjdpunkterna i kalendern för festligheter är Pilgrimsfärden El Rocío, förklarad som internationellt turistvärde.

Färjehamnen i Huelva ligger i Yttre hamnen och är tillgängligt via en gratis buss som tar resenärer från hamnen till Huelva centrum vid ankomsten och från centrum till hamnen för avgångar.

Las Palmas guide

Las Palmas de Gran Canaria, är huvudstaden på ön Gran Canaria på Kanarieöarna, Spanien. Det är beläget i den nordöstra delen av ön och ligger i storslagen natur som består av två vikar och deras vackra stränder; Playa de las Canteras och Playa de las Alcaravaneras. Las Palmas grundades 1478, har ett viktigt historiskt och kulturarv, som till stor del finns i stadsdelen Vegueta, den äldsta delen av staden, vilket förklarades som världsarv av UNESCO 1990. Staden har en imponerande infrastruktur av hotell och lägenheter och dess hamn, Puerto de La Luz, är en av de viktigaste i Europa, vilket ger staden en mycket kosmopolitisk bild. Det finns mycket att hålla besökarna upptagna i Las Palmas. Oavsett om du bor i stads eller resa till huvudstaden från andra ställen på ön, är du garanterad en mängd val som förgyller din semester. Besökarna kommer att hitta den bästa av två världar, med en lång sandstrand och det liv och rörelse i stadslivet.

Från stadens hamnfärjetrafik ger anslutningar till flera öar (Fuerteventura, Lanzarote, La Palma, Teneriffa) och även södra Spanien (Huelva och Cádiz).