Färja från Huelva till Las Palmas

Huelva Las Palmas-rutten går mellan Spanien och Gran Canaria och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Naviera Armas trafikerar den här sträckan upp till 1 gånger per vecka med en restid på runt 33 timmar när Fred Olsen Express servicen kör upp till 2 gånger per vecka med en resetid från 32 tim 31 min.

Det finns totalt 3 linjer att välja på vecka om du vill åka Huelva Las Palmas-rutten mellan Spanien och Gran Canaria. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Rederier som åker mellan Huelva och Las Palmas

  • Naviera Armas
    • 1 avgång(ar) per vecka 33 tim
    • Få pris
  • Fred Olsen Express
    • 2 avgångar per vecka 32 tim 31 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Huelva Las Palmas

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Huelva Las Palmas-rutten är för en bil och 2 passagerare.

Guide till Huelva

Staden Huelva ligger i sydvästra Spanien och är huvudstad i provinsen Huelva i den autonoma regionen Andalusien. Staden ligger på golfen Cadiz på sammanflödet av Odiel och Tintofloderna. Staden kan spåra sin historia tillbaka till 3000 f Kr. Många romerska lämningar har hittats i staden som bär bevis på att ett myntverk en gång fanns i staden. Det finns många saker att se och göra i staden och omgivningarna inklusive olika platser med länkar till Christopher Columbus. Dessa områden omfattar själva staden, Moguer, Palos de la Frontera och Rabida kloster. Huelvas kulturella sevärdheter inkluderar även barockarkitekturen i Condado området. En av höjdpunkterna i kalendern för festligheter är Pilgrimsfärden El Rocío, förklarad som internationellt turistvärde.

Färjehamnen i Huelva ligger i Yttre hamnen och är tillgängligt via en gratis buss som tar resenärer från hamnen till Huelva centrum vid ankomsten och från centrum till hamnen för avgångar.

Guide till Las Palmas

Las Palmas de Gran Canaria, är huvudstaden på ön Gran Canaria på Kanarieöarna, Spanien. Det är beläget i den nordöstra delen av ön och ligger i storslagen natur som består av två vikar och deras vackra stränder; Playa de las Canteras och Playa de las Alcaravaneras. Las Palmas grundades 1478, har ett viktigt historiskt och kulturarv, som till stor del finns i stadsdelen Vegueta, den äldsta delen av staden, vilket förklarades som världsarv av UNESCO 1990. Staden har en imponerande infrastruktur av hotell och lägenheter och dess hamn, Puerto de La Luz, är en av de viktigaste i Europa, vilket ger staden en mycket kosmopolitisk bild. Det finns mycket att hålla besökarna upptagna i Las Palmas. Oavsett om du bor i stads eller resa till huvudstaden från andra ställen på ön, är du garanterad en mängd val som förgyller din semester. Besökarna kommer att hitta den bästa av två världar, med en lång sandstrand och det liv och rörelse i stadslivet.

Från stadens hamnfärjetrafik ger anslutningar till flera öar (Fuerteventura, Lanzarote, La Palma, Teneriffa) och även södra Spanien (Huelva och Cádiz).