Färja från Playa Blanca till Corralejo

Playa Blanca Corralejo-linjen går mellan Lanzarote och Fuerteventura och trafikeras för tillfället av 3 rederier. Naviera Armas kör upp till 6 gånger dag, Fred Olsen Express 7 gånger per dag & Lineas Maritimas Romero kör upp till 7 gånger dag.

Det är totalt 20 avgångar dag på sträckan Playa Blanca Corralejo mellan Lanzarote och Fuerteventura ombord 3 olika rederier. Jämför priser och tider nu och hitta resan som passar dig bäst.

Rederier som åker mellan Playa Blanca och Corralejo

 • Naviera Armas
  • Avgår 6 gånger per dag 35 min
  • Få pris
 • Fred Olsen Express
  • Avgår 7 gånger per dag 25 min
  • Få pris
 • Lineas Maritimas Romero
  • Avgår 7 gånger per dag 45 min
  • Få pris

Genomsnittligt pris för Playa Blanca Corralejo

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Playa Blanca Corralejo-rutten är för en bil och 2 passagerare.

Guide till Playa Blanca

Playa Blanca ("Vit strand") är en stad belägen på den spanska ön Lanzarote. Staden är den sydligaste staden på ön och ligger cirka 45 km från öns flygplats. Playa Blanca var gång en liten fiskeby som under de senaste åren har utvecklats till Lanzarotes näst populäraste semesterort. Anläggningen sträcker sig nu från strax väster om de berömda Papagayo-stränderna på Las Coloradas så långt som till Faro Park och Faro de Pechiguera fyr med en strandpromenad längs hela kusten. Bortsett från centrum av staden, har orten låg densitet, bestående mestadels av bungalow och villor och några stora lyxhotell.

Kustlinjen runt Playa Blanca är i huvudsak en stor 9 km bred vik som sedan bryts upp i tre mindre, men ändå stora, vikar. Från öst till väst är dessa Playa Dorada, Playa Blanca och Playa Flamingo. På grund av vikarna, är stränderna i och runt Playa Blanca skyddade och perfekt för sol och bad.

Färjetrafik från stadens lilla hamnen avgår till Fuerteventura, med många avgångar varje dag.

Guide till Corralejo

Staden och badorten Corralejo ligger på den spanska ön Fuerteventura som är en del av Kanarieöarna. Staden är ca 3 kvm/km omkring området, vilket gör den till den största semesterorten på ön, och ligger på den norra spetsen av Fuerteventura, som vetter mot den lilla ön Lobos. Staden har en lång strandpromenad längs kusten som har många barer, kaféer och restauranger där besökare kan njuta. Trots de moderna tillägg i staden, har det lyckats behålla en del av deras lilla fiskebycharm.

Corralejo har cirka 11 km av stränder som börjar strax utanför staden. Det är dessa stränder och kristallklara vatten som drar många besökare till staden.

Corralejo Harbour har två hamnar, en marin och en för olika utflyktsalternativ med glasbotten båtar, djuphavsfiske och jet ski-uthyrning. Det finns två färjebiljettskontor och en cafeteria. Från hamnen finns en regelbunden färjeförbindelse till Lanzarote.