Lineas Maritimas Romero
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Lineas Maritimas Romero

Líneas Marítimas Romero transporterar passagerare året runt mellan Kanarieöarna Lanzarote, Fuerteventura och La Graciosa.

Lineas Maritimas Romero har traffikerat den enda regelbundna färjeöverfarten mellan öarna Lanzarote (Orzola hamn) och La Graciosa (Caleta del Sebo hamn) i över 40 år.

Överfarten mellan Orzola och La Graciosa tar runt 25 min och avgår flera gånger dagligen med fler avgångar under högsäsong. Resan mellan Playa Blanca på Lanzarote och Corralejo på Fuerteventura tar runt 40 min och avgår också dagligen. De större färjorna kan ta upp till 250 passagerare och har musik, fantastiska vyer och en bar så du kan njuta av en drink under din överfart. Förutom utsikten så har vissa båtar också en glasbotten så att du kan även njuta av den vackra undervattensvyn.

Använd directferries.se för att hitta Lineas Maritimas Romero tidtabeller, priser och för att boka biljetter med Lineas Maritimas Romero. Vill du hitta den billigaste resan? Vi jämför Lineas Maritimas Romero med alternativa rederier.

Lineas Maritimas Romero routes and ports

Omdömen om Lineas Maritimas Romero

  • "Hjälpsamma"

    Mycket hjälpsam personal som såg till så att tunga resväskor lastades på och av.

    Lӓs mer Läs mindre

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.