COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Corralejo - Playa Blanca är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Fuerteventura till Lanzarote

Ombord på färjorna

Rederier som åker mellan Corralejo och Playa Blanca

  • 7 Sailings Daily 35 min
  • Get price
  • 12 Sailings Daily 25 min
  • Get price
  • 4 Sailings Daily 25 min
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från Corralejo till Playa Blanca

 • "Alla borde ta chansen!"

  Alla borde ta tillfället i akt att uppleva fler öar än just den du befinner dig på. Vackert att se allt från havet också. Lite gungigt på havet men det var bara mysigt.

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Färjeresa"

  Angenäm resa med bekväma stolar. Smidigt att gå ombord och att gå iland. Bra med hjälp med våra väskor som förvarades i särskild vagn.

  'Bocayna Express' travelled on Bocayna Express

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Från en ö till en annan "

  Supersmidig överresa som också fungerade jättebra med rullstol! Hyfsat bra pris för två personer. Vi återkommer.

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Corralejo till Playa Blanca

Corralejo Playa Blanca-linjen går mellan Fuerteventura och Lanzarote och trafikeras för tillfället av 3 rederier. Naviera Armas kör upp till 7 gånger dag, Fred Olsen Express 12 gånger per dag & Lineas Maritimas Romero kör upp till 4 gånger dag.

Det är totalt 23 avgångar dag på sträckan Corralejo Playa Blanca mellan Fuerteventura och Lanzarote ombord 3 olika rederier. Jämför priser och tider nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till Corralejo

Corralejo är en stad och badort på ön Fuerteventura, en av Kanarieöarna. Staden ligger på den norra spetsen av ön som vetter mot den lilla ön Lobos. Staden är ungefär 3 kvadratkilometer vilket gör den till den största semesterorten på ön. Även om staden har behållit sin charm som fiskeby som fortfarande är hjärtat av staden, finns det nu en strandpromenad längs vattnet som kantas av barer, kaféer och restauranger för besökare att njuta av.

Stadens främsta turistattraktion är dess stränder. Det finns omkring 11 km strand som börjar strax utanför staden som alla leder till klara vatten som har en djup blå nyans.

Corralejo Harbour har två hamnar, en marina och olika utflyktsalternativ med båtar med glasbotten, djuphavsfiske och jet ski uthyrning. Det finns två färjebiljettkontor och en cafeteria. Från hamnen finns en regelbunden färjeförbindelse till Lanzarote.


Guide till Playa Blanca

Playa Blanca är en stor resort på den spanska ön Lanzarote en av Kanarieöarna. Playa Blanca är känt för sin omfattande utbud av butiker och restauranger med de mest anmärkningsvärda shoppingdistrikt som ligger längs Calle Limones gatan kantar strandpromenaden och vid Papagayo Centre. Kustlinjen runt Playa Blanca är en stor bukt vilket är cirka 9 km bred som sedan bryts upp i tre mindre men ändå stora vikar. Från öst till väst är dessa Playa Dorada Playa Blanca och Playa Flamingo. Denna grundläggande geografin innebär att stränderna i och runt Playa Blanca är skyddade och perfekt för sol och bad.

Marina Rubicon ligger cirka en 15 minuters promenad från själva staden. Den har marknader två gånger i veckan på onsdagar och lördagar (både på morgonen). Varorna säljs allt från handgjorda gåvor till lokala viner. Omkring 200 meter öster om Marina Rubicon Castillo de las Coloradas står på udden Punta del Aquila. Denna vakttorn byggdes mellan 1741 och 1744 och erbjöd ett bra skydd genom sin robusta cirkulära konstruktion och genom sin vindbrygga. Dess klocka var lät att varna för att pirater närmade sig kusten.

Färjetrafik från stadens lilla hamnen avgår till Fuerteventura med många avgångar varje dag.