Färja från Corralejo till Playa Blanca

Corralejo Playa Blanca-linjen går mellan Fuerteventura och Lanzarote och trafikeras för tillfället av 3 rederier. Naviera Armas kör upp till 7 gånger dag, Fred Olsen Express 12 gånger per dag & Lineas Maritimas Romero kör upp till 5 gånger dag.

Det är totalt 24 avgångar dag på sträckan Corralejo Playa Blanca mellan Fuerteventura och Lanzarote ombord 3 olika rederier. Jämför priser och tider nu och hitta resan som passar dig bäst.

Rederier som åker mellan Corralejo och Playa Blanca

 • Naviera Armas
  • Avgår 7 gånger per dag 35 min
  • Få pris
 • Fred Olsen Express
  • Avgår 12 gånger per dag 25 min
  • Få pris
 • Lineas Maritimas Romero
  • Avgår 5 gånger per dag 25 min
  • Få pris

Genomsnittligt pris för Corralejo Playa Blanca

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Corralejo Playa Blanca-rutten är för en bil och 2 passagerare.

Guide till Corralejo

Corralejo är en stad och badort på ön Fuerteventura, en av Kanarieöarna. Staden ligger på den norra spetsen av ön som vetter mot den lilla ön Lobos. Staden är ungefär 3 kvadratkilometer vilket gör den till den största semesterorten på ön. Även om staden har behållit sin charm som fiskeby som fortfarande är hjärtat av staden, finns det nu en strandpromenad längs vattnet som kantas av barer, kaféer och restauranger för besökare att njuta av.

Stadens främsta turistattraktion är dess stränder. Det finns omkring 11 km strand som börjar strax utanför staden som alla leder till klara vatten som har en djup blå nyans.

Corralejo Harbour har två hamnar, en marina och olika utflyktsalternativ med båtar med glasbotten, djuphavsfiske och jet ski uthyrning. Det finns två färjebiljettkontor och en cafeteria. Från hamnen finns en regelbunden färjeförbindelse till Lanzarote.

Guide till Playa Blanca

Playa Blanca är en stor resort på den spanska ön Lanzarote en av Kanarieöarna. Playa Blanca är känt för sin omfattande utbud av butiker och restauranger med de mest anmärkningsvärda shoppingdistrikt som ligger längs Calle Limones gatan kantar strandpromenaden och vid Papagayo Centre. Kustlinjen runt Playa Blanca är en stor bukt vilket är cirka 9 km bred som sedan bryts upp i tre mindre men ändå stora vikar. Från öst till väst är dessa Playa Dorada Playa Blanca och Playa Flamingo. Denna grundläggande geografin innebär att stränderna i och runt Playa Blanca är skyddade och perfekt för sol och bad.

Marina Rubicon ligger cirka en 15 minuters promenad från själva staden. Den har marknader två gånger i veckan på onsdagar och lördagar (både på morgonen). Varorna säljs allt från handgjorda gåvor till lokala viner. Omkring 200 meter öster om Marina Rubicon Castillo de las Coloradas står på udden Punta del Aquila. Denna vakttorn byggdes mellan 1741 och 1744 och erbjöd ett bra skydd genom sin robusta cirkulära konstruktion och genom sin vindbrygga. Dess klocka var lät att varna för att pirater närmade sig kusten.

Färjetrafik från stadens lilla hamnen avgår till Fuerteventura med många avgångar varje dag.