Corralejo
Playa Blanca
Färjor till Lanzarote
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Corralejo - Playa Blanca är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Corralejo till Playa Blanca

Corralejo Playa Blanca-linjen går mellan Fuerteventura och Lanzarote och trafikeras för tillfället av 3 rederier. Naviera Armas kör upp till 39 gånger vecka, Fred Olsen Express 12 gånger per dag & Lineas Maritimas Romero kör upp till 5 gånger dag.

Det är totalt 23 avgångar dag på sträckan Corralejo Playa Blanca mellan Fuerteventura och Lanzarote ombord 3 olika rederier. Jämför priser och tider nu och hitta resan som passar dig bäst.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Fuerteventura till Lanzarote
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Corralejo till Playa Blanca?

  Färjeresan från Corralejo till Playa Blanca tar ungefär 28m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Corralejo till Playa Blanca?

  Priserna för färjan mellan Corralejo - Playa Blanca varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 99 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Corralejo - Playa Blanca?

  3 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Corralejo och Playa Blanca, dessa är
  • Naviera Armas
  • Fred Olsen Express
  • Lineas Maritimas Romero
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Corralejo - Playa Blanca?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Corralejo - Playa Blanca, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Corralejo - Playa Blanca?

  Ja, mellan Corralejo - Playa Blanca kan du resan utan bil med
  • Naviera Armas
  • Fred Olsen Express
  • Lineas Maritimas Romero
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Corralejo - Playa Blanca?

  Ja, du kan resa med bil mellan Corralejo - Playa Blanca med
  • Naviera Armas
  • Fred Olsen Express
  • Lineas Maritimas Romero
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Corralejo - Playa Blanca?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Naviera Armas
  • Fred Olsen Express
  • Lineas Maritimas Romero
 • Vad är avståndet från Corralejo till Playa Blanca?

  Det är uppskattningsvis 7 sjömil mellan Corralejo och Playa Blanca.

Så tycker våra kunder om Färjor från Corralejo till Playa Blanca

 • "Färjeresa"

  Angenäm resa med bekväma stolar. Smidigt att gå ombord och att gå iland. Bra med hjälp med våra väskor som förvarades i särskild vagn.

  'Bocayna Express' travelled on Bocayna Express

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Weekend resa"

  Det var första gången på Fred Olsen och jag måste säga att för det första var det trevligt att mötas med leende ansikten på kontoret, båten var obefläckade och mycket bekväma även för en kort resa, damerna både på och utanför mycket hjälpsamma och med ett leende. Var super nöjd. Tack så mycket.

  'Bocayna Express' travelled on Bocayna Express

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Corralejo

Corralejo är en stad och badort på ön Fuerteventura, en av Kanarieöarna. Staden ligger på den norra spetsen av ön som vetter mot den lilla ön Lobos. Staden är ungefär 3 kvadratkilometer vilket gör den till den största semesterorten på ön. Även om staden har behållit sin charm som fiskeby som fortfarande är hjärtat av staden, finns det nu en strandpromenad längs vattnet som kantas av barer, kaféer och restauranger för besökare att njuta av.

Stadens främsta turistattraktion är dess stränder. Det finns omkring 11 km strand som börjar strax utanför staden som alla leder till klara vatten som har en djup blå nyans.

Corralejo Harbour har två hamnar, en marina och olika utflyktsalternativ med båtar med glasbotten, djuphavsfiske och jet ski uthyrning. Det finns två färjebiljettkontor och en cafeteria. Från hamnen finns en regelbunden färjeförbindelse till Lanzarote.


Guide till Playa Blanca

Playa Blanca är en stor resort på den spanska ön Lanzarote en av Kanarieöarna. Playa Blanca är känt för sin omfattande utbud av butiker och restauranger med de mest anmärkningsvärda shoppingdistrikt som ligger längs Calle Limones gatan kantar strandpromenaden och vid Papagayo Centre. Kustlinjen runt Playa Blanca är en stor bukt vilket är cirka 9 km bred som sedan bryts upp i tre mindre men ändå stora vikar. Från öst till väst är dessa Playa Dorada Playa Blanca och Playa Flamingo. Denna grundläggande geografin innebär att stränderna i och runt Playa Blanca är skyddade och perfekt för sol och bad.

Marina Rubicon ligger cirka en 15 minuters promenad från själva staden. Den har marknader två gånger i veckan på onsdagar och lördagar (både på morgonen). Varorna säljs allt från handgjorda gåvor till lokala viner. Omkring 200 meter öster om Marina Rubicon Castillo de las Coloradas står på udden Punta del Aquila. Denna vakttorn byggdes mellan 1741 och 1744 och erbjöd ett bra skydd genom sin robusta cirkulära konstruktion och genom sin vindbrygga. Dess klocka var lät att varna för att pirater närmade sig kusten.

Färjetrafik från stadens lilla hamnen avgår till Fuerteventura med många avgångar varje dag.


Ombord på färjorna

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.