Färja från Playa Santiago till San Sebastian de la Gomera

Playa Santiago San Sebastian de la Gomera-rutten går mellan La Gomera och La Gomera. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Fred Olsen Express. Färjor avgår upp till 21 gånger vecka med en resetid på ca 30 minuter.

Färjetrafiken på Playa Santiago San Sebastian de la Gomera-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Rederier som åker mellan Playa Santiago och San Sebastian de la Gomera

  • Fred Olsen Express
    • Avgår 3 gånger per dag 30 min
    • Få pris

Guide till San Sebastian de la Gomera

Den spanska staden San Sebastián de La Gomera är huvudstad på ön La Gomera på Kanarieöarna. Det är också känt som "Isla Colombina" på grund av sina historiska band med upptäckten av Amerika. Staden växte runt en naturlig vik och än idag har behållit många platser och monument av intresse, såsom kyrkan La Asunción, Pozo de la Aguada och Torre del Conde (Tower of greven). Staden har utmärkta besökare anläggningar som erbjuder ett brett utbud av fritidsaktiviteter, inklusive möjlighet att träna alla typer av vattensporter i hamnområdet. Inland, vandrings- eller cykelleder är de bästa sätten att utforska det stora bergiga landskapet i La Gomera och några av dess naturliga skatter, såsom Majona naturreservat och nationalparken Garajonay.

Samt många dagliga överfarter till grannön Teneriffa, hamnen erbjuder också resor runt ön med katamaran.