San Sebastian de la Gomera till Santa Cruz de La Palma färja

San Sebastian de la Gomera Santa Cruz de La Palma rutten ansluter La Gomera med La Palma och körs för tillfället av 2 rederier. Naviera Armas service kör upp till 8 gånger per vecka med en resetid på runt 2 timmar 15 minuter när Fred Olsen Express servicen kör upp till 10 gånger per vecka med en resetid från 2 tim.

Så det är kombinerat 18 överfarter som erbjuds vecka på San Sebastian de la Gomera Santa Cruz de La Palma rutten mellan La Gomera och La Palma. Jämnför nu och få fram den bästa resan för dig.

San Sebastian de la Gomera - Santa Cruz de La Palma färjerederier

  • Naviera Armas
    • 8 Avgångar per vecka 2 tim 15 min
    • Få pris
  • Fred Olsen Express
    • 10 Avgångar per vecka 2 tim
    • Få pris

Genomsnittligt pris för San Sebastian de la Gomera Santa Cruz de La Palma

Priserna som visas är de genomsnittliga priserna för enkel resa som våra kunder har betalat. Den vanligaste bokningen på rutten San Sebastian de la Gomera Santa Cruz de La Palma är en bil och 2 passagerare.

San Sebastian de la Gomera guide

Staden San Sebastián de la Gomera är huvudstad och hamnen på ön La Gomera på Kanarieöarna i Spanien. Hamnen är ett stopp för färjelinjer till öarna Teneriffa, La Palma och El Hierro. Då det är den ekonomiska och kulturella motorn i La Gomera, är det känt för sitt historiska förflutna. Det finns bevis på att Christopher Columbus tillbringade tid på ön då han lämnade sitt märke i huvudstaden, eftersom det var den sista avgångspunkten för hans upptäckt av Amerika. Torre del Conde, en medeltida fästning och den äldsta byggnaden bevarad på öarna, kyrkan Our Virgin of the Assumption, ett museum av religiösa konstverk från den sextonde till nittonde, och Chapel of St Sebastian, byggd kring 1530 är alla värda ett besök. Det så kallade Casa de la Aguada, är populär för sin brunn och legenden säger att Christopher Columbus tog vatten från denna brunn och döpte den nya kontinenten med den.

Färjor från hamnen avgår till Los Cristianos, Santa Cruz de La Palma och Valverde.

Santa Cruz de La Palma guide

Santa Cruz de La Palma, på kanarieön La Palma, är en vacker kolonialstil stad vars historiska kvarter, förklarade en historisk-konstnärliga Site, ståtar med många palats, kolonialstil byggnader och hus som bär typiska inslag av traditionell Kanarieöarna arkitektur . Historien om Santa Cruz de La Palma går tillbaka till det sena 15-talet, då Alonso Fernández de Lugo erövrade ön och gjorde den till en del av ägodelar kronan av Kastilien. Från detta ögonblick började staden att förvärva betydande ekonomisk makt. Det finns ett antal intressanta platser i stadenbland annat kyrkor och Shrine of Virgen de las Nieves, där en månghundraårig tradition sker: nedstigningen av öns skyddshelgon. Den legendariska Calle Real gatan står ut i denna lilla men vackra stad som har förklarats en Fastighetsförmedling av kulturellt intresse och en historisk-konstnärliga Site. Calle Real är stadens huvudgata, mestadels bakat, där de viktigaste affärerna, torg, stora hus och intressanta byggnader kan hittas. En promenad längs denna gata är ett måste.

Från stadens hamn, färjetrafik fungerar till Cadiz på det spanska fastlandet, Teneriffa, Gran Canaria och Lanzarote.