Färja från San Sebastian de la Gomera till Santa Cruz de La Palma

San Sebastian de la Gomera Santa Cruz de La Palma-rutten går mellan La Gomera och La Palma och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Naviera Armas trafikerar den här sträckan upp till 5 gånger per vecka med en restid på runt 6 timmar när Fred Olsen Express servicen kör upp till 12 gånger per vecka med en resetid från 4 tim.

Det finns totalt 17 linjer att välja på vecka om du vill åka San Sebastian de la Gomera Santa Cruz de La Palma-rutten mellan La Gomera och La Palma. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Rederier som åker mellan San Sebastian de la Gomera och Santa Cruz de La Palma

  • Naviera Armas
    • 5 avgångar per vecka 6 tim
    • Få pris
  • Fred Olsen Express
    • 12 avgångar per vecka 4 tim
    • Få pris

Genomsnittligt pris för San Sebastian de la Gomera Santa Cruz de La Palma

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på San Sebastian de la Gomera Santa Cruz de La Palma-rutten är för en bil och 2 passagerare.

Guide till San Sebastian de la Gomera

Staden San Sebastián de la Gomera är huvudstad och hamnen på ön La Gomera på Kanarieöarna i Spanien. Hamnen är ett stopp för färjelinjer till öarna Teneriffa, La Palma och El Hierro. Då det är den ekonomiska och kulturella motorn i La Gomera, är det känt för sitt historiska förflutna. Det finns bevis på att Christopher Columbus tillbringade tid på ön då han lämnade sitt märke i huvudstaden, eftersom det var den sista avgångspunkten för hans upptäckt av Amerika. Torre del Conde, en medeltida fästning och den äldsta byggnaden bevarad på öarna, kyrkan Our Virgin of the Assumption, ett museum av religiösa konstverk från den sextonde till nittonde, och Chapel of St Sebastian, byggd kring 1530 är alla värda ett besök. Det så kallade Casa de la Aguada, är populär för sin brunn och legenden säger att Christopher Columbus tog vatten från denna brunn och döpte den nya kontinenten med den.

Färjor från hamnen avgår till Los Cristianos, Santa Cruz de La Palma och Valverde.

Guide till Santa Cruz de La Palma

Santa Cruz de La Palma, på kanarieön La Palma, är en vacker kolonialstil stad vars historiska kvarter, förklarade en historisk-konstnärliga Site, ståtar med många palats, kolonialstil byggnader och hus som bär typiska inslag av traditionell Kanarieöarna arkitektur . Historien om Santa Cruz de La Palma går tillbaka till det sena 15-talet, då Alonso Fernández de Lugo erövrade ön och gjorde den till en del av ägodelar kronan av Kastilien. Från detta ögonblick började staden att förvärva betydande ekonomisk makt. Det finns ett antal intressanta platser i stadenbland annat kyrkor och Shrine of Virgen de las Nieves, där en månghundraårig tradition sker: nedstigningen av öns skyddshelgon. Den legendariska Calle Real gatan står ut i denna lilla men vackra stad som har förklarats en Fastighetsförmedling av kulturellt intresse och en historisk-konstnärliga Site. Calle Real är stadens huvudgata, mestadels bakat, där de viktigaste affärerna, torg, stora hus och intressanta byggnader kan hittas. En promenad längs denna gata är ett måste.

Från stadens hamn, färjetrafik fungerar till Cadiz på det spanska fastlandet, Teneriffa, Gran Canaria och Lanzarote.