Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Santa Cruz de La Palma hamn

  • Santa Cruz de La Palma övernattning

    Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Santa Cruz de La Palma färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Santa Cruz de La Palma övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Santa Cruz de La Palma färjetjänster

Guide till Santa Cruz de La Palma

Guide till Santa Cruz de La Palma

Santa Cruz de la Palma (spanska för det heliga korset) ligger på den östra delen av ön La Palma i provinsen Santa Cruz de Tenerife på Kanarieöarna (Spanien). Staden grundades av Alonso Fernández de Lugo den 3 maj 1493. Det var beläget mellan en flod som ligger vid en grotta som heter Tedote (nu Cueva de Carias ligger norr om staden). Staden, som ursprungligen kallades Villa del Apurón, tjänade som en port som har anslutna vägar till Amerika, exporterar varor från ön som sockerrör. Staden plundrades av pirater och senare rekonstruerades och berikade mot framtida piratattacker. Denna fantastiska förflutna finss kvar i det gamla kvarteret i Santa Cruz de La Palma en värdefullt arv palats, koloniala byggnader och hus som visar typiska inslag av traditionell Canary arkitektur, såsom träbalkonger.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.