Las Palmas
Morro Jable
Färjor till Fuerteventura
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Las Palmas - Morro Jable är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Las Palmas till Morro Jable

Las Palmas Morro Jable-rutten går mellan Gran Canaria och Fuerteventura och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Naviera Armas trafikerar den här sträckan upp till 9 gånger per vecka med en restid på runt 2 timmar när Fred Olsen Express servicen kör upp till 4 gånger per dag med en resetid från 2 timmar.

Det finns totalt 37 linjer att välja på vecka om du vill åka Las Palmas Morro Jable-rutten mellan Gran Canaria och Fuerteventura. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Gran Canaria till Fuerteventura
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Las Palmas till Morro Jable?

  Färjeresan från Las Palmas till Morro Jable tar ungefär 2h. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Las Palmas till Morro Jable?

  Priserna för färjan mellan Las Palmas - Morro Jable varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 166 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Las Palmas - Morro Jable?

  2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Las Palmas och Morro Jable, dessa är
  • Naviera Armas
  • Fred Olsen Express
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Las Palmas - Morro Jable?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Las Palmas - Morro Jable, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Las Palmas - Morro Jable?

  Ja, mellan Las Palmas - Morro Jable kan du resan utan bil med
  • Naviera Armas
  • Fred Olsen Express
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Las Palmas - Morro Jable?

  Ja, du kan resa med bil mellan Las Palmas - Morro Jable med
  • Naviera Armas
  • Fred Olsen Express
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Las Palmas - Morro Jable?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Naviera Armas
  • Fred Olsen Express
 • Vad är avståndet från Las Palmas till Morro Jable?

  Det är uppskattningsvis 63 sjömil mellan Las Palmas och Morro Jable.

Så tycker våra kunder om Färjor från Las Palmas till Morro Jable

 • "Svårt att hitta, tidsödande lastning men snabb, punktlig och bekväm service."

  Hopplöst svårt att hitta information och körbeskrivning till färjeläget i Las Palmas. Jag fick fråga tre taxichaufförer, två poliser o en tullare + köra rekognoseringstur dagen innan för att hitta. Knepig och tidsödande logistik att stuva bilarna. I övrigt snabb och bekväm service.

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Olsen Ferry"

  Thanks for a fast "oceanrace" between Morro Jable-- Las Palmas. Very comfortable ! And: no unnecessery papers, show the passport = ticket. Very easy way to get onboard! And that you take care of the luggage, make ut very East. Thanks for a nice trip !

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Fuertoventura"

  Mycket bra

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Las Palmas

Las Palmas, som officiellt heter Las Palmas de Gran Canaria, är en stad och huvudstad på den spanska ön Gran Canaria på Kanarieöarna. Staden är belägen på den nordöstra delen av ön och ungefär 150 km från Afrikas kust. Staden har ett underbart subtropiskt klimat med varma, torra somrar och måttligt varma vintrar. Staden kan spåra sin historia tillbaka till 1478 då den grundades av Juan Rejon.

Staden har massor av saker att göra och se och erbjuder besökarna en mängd teatrar, biografer, operor, konserter, museer och gallerier att njuta av. Staden är värd för Kanarieöarnas musikfestival och den internationella filmfestivalen för att bara nämna två. För att se den historiska stadskärnan bör besökarna bege sig till de populära området Vegueta där några av de viktigaste historiska byggnaderna har stått de senaste fem hundra åren: kapellet San Antonio Abad, Plaza de Santa Ana som gränsar till Casas Consistoriales, Obispado, Casa Regental och Santa Ana-katedralen.

Las Palmas är den största hamnen på ön. Eftersom ön ligger mitt i skärgården, har Las Palmas hamn anslutningar till flera öar (Fuerteventura, Lanzarote, La Palma, Teneriffa) och även södra Spanien (Huelva och Cádiz).


Guide till Morro Jable

De äldre delarna av Morro Jable ligger vid södra änden av Fuerteventura ligger endera sidan av udden kring vilken byn byggdes. Den del av den gamla byn som är skilt från hamnen vid vändtegen går upp en barranco eller dal i bergen. Hamnen var ursprungligen hemmet av fiskeflottan och fortfarande är men nu är värd för en mängd olika turistattraktioner bland annat en katamaran och flera sport fiskefartyg och en färjelinje till Gran Canaria. De nyare delarna av staden har byggts för att ansluta den gamla byn området och hamnområdet och turistanläggningar har byggts längs kusten öster om den gamla byn på ett sådant sätt att Morro Jable sträcker nu en mil eller så längs kusten med nyare delarna har fogats till de äldre delarna på ett trevligt sätt.

Färjor från Morro Jable avgår vanligtvis till Las Palmas Santa Cruz de Tenerife och Puerto del Rosario.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.