Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Morro Jable hamn

  • Morro Jable övernattning

    Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Morro Jable färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Morro Jable övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Morro Jable färjetjänster

Guide till Morro Jable

Guide till Morro Jable

Morro Jable är en stad belägen i den sydligaste delen av ön Fuerteventura, i kommunen Pájara, på Kanarieöarna (Spanien). Staden var en gång en liten fiskeby med bara 200 invånare, så har Morro Jable vuxit nu till en av de största semesterorterna för turister på ön (med ca 8.000 invånare). Det var under början av åttiotalet som turismen först byggde den första Robinson Club. Trots all turism är den gamla byn fortfarande intakt och det finns en pittoresk hamn i den västra delen av staden som används av lokala fiskare och seglare och ni kan fortfarande fly stojet och stimmet om ni vill ta en lugn promenad längs strandpromenaden eller kolla in en av de lokala stränderna.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.