Ferry Isla De Lobos
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Ferry Isla De Lobos

Ferry Isla de Lobos är ett passagerartransportföretag på Kanarieöarna som har tillhandahållit färjor från Corralejo till naturparken Isla de Lobos sedan 1970. Denna färja från Fuerteventura tar cirka 20 minuter och avgår från Corralejo-piren upp till tre gånger om dagen.

Denna operatör har 2 fartyg som heter Isla de Lobos och Vision Submarina. Isla de Lobos kan transportera ett stort antal passagerare i en enda resa och erbjuder en snabb och pålitlig service. Vision Submarina är en glasbottenfärja där passagerarna kan ta en båttur till Isla de Lobos och samtidigt njuta av en undervattensutsikt ombord. Båda fartygen drivs av besättningar med många års erfarenhet av sjöfart.

Visa Ferry Isla De Lobos tidtabeller, priser och boka Ferry Isla De Lobos biljetter på directferries.se. Hitta en resa eller ett rederi som skulle passa era planer? Vi jämnför Ferry Isla De Lobos med alternativa rederier i er sökning för att hjälpa er att hitta ert perfekta val.

Ferry Isla De Lobos routes and ports

Alternativa rutter med andra färjeoperatörer

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.