COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Lobos - Corralejo är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Lobos ö till Fuerteventura

Rederier som åker mellan Lobos och Corralejo

    • 5 Sailings Daily 15 min
    • Get price

Färja från Lobos till Corralejo

Lobos Corralejo-rutten går mellan Lobos ö och Fuerteventura. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Naviera Nortour. Färjor avgår upp till 35 gånger vecka med en resetid på ca 15 minuter.

Färjetrafiken på Lobos Corralejo-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Guide till Corralejo

Staden och badorten Corralejo ligger på den spanska ön Fuerteventura som är en del av Kanarieöarna. Staden är ca 3 kvm/km omkring området, vilket gör den till den största semesterorten på ön, och ligger på den norra spetsen av Fuerteventura, som vetter mot den lilla ön Lobos. Staden har en lång strandpromenad längs kusten som har många barer, kaféer och restauranger där besökare kan njuta. Trots de moderna tillägg i staden, har det lyckats behålla en del av deras lilla fiskebycharm.

Corralejo har cirka 11 km av stränder som börjar strax utanför staden. Det är dessa stränder och kristallklara vatten som drar många besökare till staden.

Corralejo Harbour har två hamnar, en marin och en för olika utflyktsalternativ med glasbotten båtar, djuphavsfiske och jet ski-uthyrning. Det finns två färjebiljettskontor och en cafeteria. Från hamnen finns en regelbunden färjeförbindelse till Lanzarote.