Lobos till Corralejo färja

Lobos Corralejo rutten ansluter Lobos ö med Fuerteventura. För tillfället finns det endast ett rederi som kör på denna rutt, Naviera Nortour. Det finns överfarter upp till 35 gånger vecka med en resetid från ca 15 minuter.

Lobos Corralejo seglingens varaktighet och frekvens kan variera från säsong till säsong, så vi skulle råda dig att göra en extra kontroll för att få den mest uppdaterade informationen.

Lobos - Corralejo färjerederier

  • Naviera Nortour
    • 5 Avgångar per dag 15 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Lobos Corralejo

Priserna som visas är det genomsnittliga priset för enkel resa som våra kunder har betalat för den här överfarten. Priserna som visas är per person.

Corralejo guide

Staden och badorten Corralejo ligger på den spanska ön Fuerteventura som är en del av Kanarieöarna. Staden är ca 3 kvm/km omkring området, vilket gör den till den största semesterorten på ön, och ligger på den norra spetsen av Fuerteventura, som vetter mot den lilla ön Lobos. Staden har en lång strandpromenad längs kusten som har många barer, kaféer och restauranger där besökare kan njuta. Trots de moderna tillägg i staden, har det lyckats behålla en del av deras lilla fiskebycharm.

Corralejo har cirka 11 km av stränder som börjar strax utanför staden. Det är dessa stränder och kristallklara vatten som drar många besökare till staden.

Corralejo Harbour har två hamnar, en marin och en för olika utflyktsalternativ med glasbotten båtar, djuphavsfiske och jet ski-uthyrning. Det finns två färjebiljettskontor och en cafeteria. Från hamnen finns en regelbunden färjeförbindelse till Lanzarote.