Färja från Corralejo till Lobos

Corralejo Lobos-rutten går mellan Fuerteventura och Lobos ö. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Naviera Nortour. Färjor avgår upp till 42 gånger vecka med en resetid på ca 15 minuter.

Färjetrafiken på Corralejo Lobos-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Rederier som åker mellan Corralejo och Lobos

  • Naviera Nortour
    • Avgår 6 gånger per dag 15 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Corralejo Lobos

Priserna som visas är det genomsnittliga priset för enkel resa som våra kunder har betalat för den här överfarten. Priserna som visas är per person.

Guide till Corralejo

Corralejo är en stad och badort på ön Fuerteventura, en av Kanarieöarna. Staden ligger på den norra spetsen av ön som vetter mot den lilla ön Lobos. Staden är ungefär 3 kvadratkilometer vilket gör den till den största semesterorten på ön. Även om staden har behållit sin charm som fiskeby som fortfarande är hjärtat av staden, finns det nu en strandpromenad längs vattnet som kantas av barer, kaféer och restauranger för besökare att njuta av.

Stadens främsta turistattraktion är dess stränder. Det finns omkring 11 km strand som börjar strax utanför staden som alla leder till klara vatten som har en djup blå nyans.

Corralejo Harbour har två hamnar, en marina och olika utflyktsalternativ med båtar med glasbotten, djuphavsfiske och jet ski uthyrning. Det finns två färjebiljettkontor och en cafeteria. Från hamnen finns en regelbunden färjeförbindelse till Lanzarote.