San Sebastian de la Gomera till Valle Gran Rey färja

San Sebastian de la Gomera Valle Gran Rey rutten ansluter La Gomera med La Gomera. För tillfället finns det endast ett rederi som kör på denna rutt, Fred Olsen Express. Det finns överfarter upp till 21 gånger vecka med en resetid från ca 1 timme 21 minuter.

San Sebastian de la Gomera Valle Gran Rey seglingens varaktighet och frekvens kan variera från säsong till säsong, så vi skulle råda dig att göra en extra kontroll för att få den mest uppdaterade informationen.

San Sebastian de la Gomera - Valle Gran Rey färjerederier

  • Fred Olsen Express
    • 3 Avgångar per dag 1 timme 21 min
    • Få pris

San Sebastian de la Gomera guide

Staden San Sebastián de la Gomera är huvudstad och hamnen på ön La Gomera på Kanarieöarna i Spanien. Hamnen är ett stopp för färjelinjer till öarna Teneriffa, La Palma och El Hierro. Då det är den ekonomiska och kulturella motorn i La Gomera, är det känt för sitt historiska förflutna. Det finns bevis på att Christopher Columbus tillbringade tid på ön då han lämnade sitt märke i huvudstaden, eftersom det var den sista avgångspunkten för hans upptäckt av Amerika. Torre del Conde, en medeltida fästning och den äldsta byggnaden bevarad på öarna, kyrkan Our Virgin of the Assumption, ett museum av religiösa konstverk från den sextonde till nittonde, och Chapel of St Sebastian, byggd kring 1530 är alla värda ett besök. Det så kallade Casa de la Aguada, är populär för sin brunn och legenden säger att Christopher Columbus tog vatten från denna brunn och döpte den nya kontinenten med den.

Färjor från hamnen avgår till Los Cristianos, Santa Cruz de La Palma och Valverde.