San Sebastian de la Gomera till Los Cristianos färja

San Sebastian de la Gomera Los Cristianos rutten ansluter La Gomera med Teneriffa och körs för tillfället av 2 rederier. Naviera Armas service kör upp till 3 gånger per dag med en resetid på runt 1 timme när Fred Olsen Express servicen kör upp till 3 gånger per dag med en resetid från 50 min.

Så det är kombinerat 42 överfarter som erbjuds vecka på San Sebastian de la Gomera Los Cristianos rutten mellan La Gomera och Teneriffa. Jämnför nu och få fram den bästa resan för dig.

San Sebastian de la Gomera - Los Cristianos färjerederier

  • Naviera Armas
    • 3 Avgångar per dag 1 timme
    • Få pris
  • Fred Olsen Express
    • 3 Avgångar per dag 50 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för San Sebastian de la Gomera Los Cristianos

Priserna som visas är de genomsnittliga priserna för enkel resa som våra kunder har betalat. Den vanligaste bokningen på rutten San Sebastian de la Gomera Los Cristianos är en bil och 2 passagerare.

San Sebastian de la Gomera guide

Staden San Sebastián de la Gomera är huvudstad och hamnen på ön La Gomera på Kanarieöarna i Spanien. Hamnen är ett stopp för färjelinjer till öarna Teneriffa, La Palma och El Hierro. Då det är den ekonomiska och kulturella motorn i La Gomera, är det känt för sitt historiska förflutna. Det finns bevis på att Christopher Columbus tillbringade tid på ön då han lämnade sitt märke i huvudstaden, eftersom det var den sista avgångspunkten för hans upptäckt av Amerika. Torre del Conde, en medeltida fästning och den äldsta byggnaden bevarad på öarna, kyrkan Our Virgin of the Assumption, ett museum av religiösa konstverk från den sextonde till nittonde, och Chapel of St Sebastian, byggd kring 1530 är alla värda ett besök. Det så kallade Casa de la Aguada, är populär för sin brunn och legenden säger att Christopher Columbus tog vatten från denna brunn och döpte den nya kontinenten med den.

Färjor från hamnen avgår till Los Cristianos, Santa Cruz de La Palma och Valverde.

Los Cristianos guide

Los Cristianos är en av de mest populära och livliga semesterorter på ön Teneriffa, Kanarieöarna. Stränderna är vackra och har en hamn som erbjuder fisketurer, fritidskryssningar, utflykter på glasbottenbåtar, dykutflykter och färjor till grannön La Gomera. Det var en gång en gammal fiskeby som genom åren har upplevt kraftig expansion, vilket gör det till ett populärt val för en trevlig dagsutflykt. Många semesterfirare bor i lugnare orter och besöker Los Cristianos för pulsen innan tillbaka till sin tillflyktsort på andra ställen på ön. Mycket av de åtgärds kretsar kring gågatan som gränsar till stranden. Denna långa promenaden är en fristad för högkvalitativa restauranger, barer och caféer som erbjuder mat från hela världen samt typiska kanariska rätter. På natten, lyser upp det som en av de mest trafikerade platser i södra Teneriffa. Borta från stränderna och strandpromenaden området, kommer du att upptäcka en labyrint av butiker, inklusive butiker, designermärken och andra bra ställen att fynda, med många kaféer och barer utspridda bland denna shoppare paradis.

Från stadens hamn, kan färjor tas till Valverde, San Sebastián de la Gomera och Santa Cruz de La Palma.