Färja från San Sebastian de la Gomera till Los Cristianos

San Sebastian de la Gomera Los Cristianos-rutten går mellan La Gomera och Teneriffa och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Naviera Armas trafikerar den här sträckan upp till 3 gånger per dag med en restid på runt 1 timme när Fred Olsen Express servicen kör upp till 4 gånger per dag med en resetid från 50 min.

Det finns totalt 49 linjer att välja på vecka om du vill åka San Sebastian de la Gomera Los Cristianos-rutten mellan La Gomera och Teneriffa. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Rederier som åker mellan San Sebastian de la Gomera och Los Cristianos

  • Naviera Armas
    • Avgår 3 gånger per dag 1 timme
    • Få pris
  • Fred Olsen Express
    • Avgår 4 gånger per dag 50 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för San Sebastian de la Gomera Los Cristianos

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på San Sebastian de la Gomera Los Cristianos-rutten är för en bil och 2 passagerare.

Guide till San Sebastian de la Gomera

Staden San Sebastián de la Gomera är huvudstad och hamnen på ön La Gomera på Kanarieöarna i Spanien. Hamnen är ett stopp för färjelinjer till öarna Teneriffa, La Palma och El Hierro. Då det är den ekonomiska och kulturella motorn i La Gomera, är det känt för sitt historiska förflutna. Det finns bevis på att Christopher Columbus tillbringade tid på ön då han lämnade sitt märke i huvudstaden, eftersom det var den sista avgångspunkten för hans upptäckt av Amerika. Torre del Conde, en medeltida fästning och den äldsta byggnaden bevarad på öarna, kyrkan Our Virgin of the Assumption, ett museum av religiösa konstverk från den sextonde till nittonde, och Chapel of St Sebastian, byggd kring 1530 är alla värda ett besök. Det så kallade Casa de la Aguada, är populär för sin brunn och legenden säger att Christopher Columbus tog vatten från denna brunn och döpte den nya kontinenten med den.

Färjor från hamnen avgår till Los Cristianos, Santa Cruz de La Palma och Valverde.

Guide till Los Cristianos

Los Cristianos är en av de mest populära och livliga semesterorter på ön Teneriffa, Kanarieöarna. Stränderna är vackra och har en hamn som erbjuder fisketurer, fritidskryssningar, utflykter på glasbottenbåtar, dykutflykter och färjor till grannön La Gomera. Det var en gång en gammal fiskeby som genom åren har upplevt kraftig expansion, vilket gör det till ett populärt val för en trevlig dagsutflykt. Många semesterfirare bor i lugnare orter och besöker Los Cristianos för pulsen innan tillbaka till sin tillflyktsort på andra ställen på ön. Mycket av de åtgärds kretsar kring gågatan som gränsar till stranden. Denna långa promenaden är en fristad för högkvalitativa restauranger, barer och caféer som erbjuder mat från hela världen samt typiska kanariska rätter. På natten, lyser upp det som en av de mest trafikerade platser i södra Teneriffa. Borta från stränderna och strandpromenaden området, kommer du att upptäcka en labyrint av butiker, inklusive butiker, designermärken och andra bra ställen att fynda, med många kaféer och barer utspridda bland denna shoppare paradis.

Från stadens hamn, kan färjor tas till Valverde, San Sebastián de la Gomera och Santa Cruz de La Palma.