COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Los Cristianos - San Sebastian de la Gomera är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Teneriffa till La Gomera

Ombord på färjorna

Rederier som åker mellan Los Cristianos och San Sebastian de la Gomera

  • 3 Sailings Daily 50 min
  • Get price
  • 4 Sailings Daily 50 min
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från Los Cristianos till San Sebastian de la Gomera

 • "Kvällstur"

  En stämningsfull resa där shortsen byttes mot långbyxor och jackan åkte på.

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bra resa"

  Allt enligt plan, möjligen någon bristfällig information om var man skulle stiga på . Linjerna bra att följa men någon gång var de avspärrade utan information. Hög klass ombord .

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre
 • "La gomera "

  La Gomera

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Utmärkt resa"

  Lätt att boka biljett på internet, mycket bra bagagehantering med vagn på kajen, rent och fräscht ombord, trevlig personal.

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Los Cristianos till San Sebastian de la Gomera

Los Cristianos San Sebastian de la Gomera-rutten går mellan Teneriffa och La Gomera och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Naviera Armas trafikerar den här sträckan upp till 3 gånger per dag med en restid på runt 50 minuter när Fred Olsen Express servicen kör upp till 4 gånger per dag med en resetid från 50 minuter.

Det finns totalt 49 linjer att välja på vecka om du vill åka Los Cristianos San Sebastian de la Gomera-rutten mellan Teneriffa och La Gomera. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till Los Cristianos

Los Cristianos är en stad och hamn på ön Teneriffa, en av Kanarieöarna. Centrum i staden ligger runt Los Cristianos Bay men expanderar gradvis inåt. Staden har en historia som är äldre än turismen i slutet av 2000-talet, som kan ses på dess äldre byggnader som fortfarande finns kvar. Men för att tillgodose turistnäringen i staden finns två stränder med svart vulkansand och många barer, restauranger och klubbar för att tillgodose besökare året runt. Bortanför stränderna och strandpromenadsområdet, kommer du att upptäcka en labyrint av butiker, inklusive butiker med designermärken och andra bra ställen att fynda på.

Följ strandpromenaden västerut så smälter Los Cristianos ihop med Playa de las Americas, som har utsetts till partyhuvudstaden på Teneriffa tack vare sina pråliga nattklubbar, men det har också fått ett enastående utbud av affärer. För något mer dämpat, hoppa på en färja till ön La Gomera, som tar ca 70 minuter, där du hittar regnskogar som väntar på att utforskas.

Från stadens hamn kan färjor tas till Valverde, San Sebastián de la Gomera och Santa Cruz de La Palma.


Guide till San Sebastian de la Gomera

Den spanska staden San Sebastián de La Gomera är huvudstad på ön La Gomera på Kanarieöarna. Det är också känt som "Isla Colombina" på grund av sina historiska band med upptäckten av Amerika. Staden växte runt en naturlig vik och än idag har behållit många platser och monument av intresse, såsom kyrkan La Asunción, Pozo de la Aguada och Torre del Conde (Tower of greven). Staden har utmärkta besökare anläggningar som erbjuder ett brett utbud av fritidsaktiviteter, inklusive möjlighet att träna alla typer av vattensporter i hamnområdet. Inland, vandrings- eller cykelleder är de bästa sätten att utforska det stora bergiga landskapet i La Gomera och några av dess naturliga skatter, såsom Majona naturreservat och nationalparken Garajonay.

Samt många dagliga överfarter till grannön Teneriffa, hamnen erbjuder också resor runt ön med katamaran.