Färja från Los Cristianos till San Sebastian de la Gomera

Los Cristianos San Sebastian de la Gomera-rutten går mellan Teneriffa och La Gomera och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Naviera Armas trafikerar den här sträckan upp till 3 gånger per dag med en restid på runt 1 timme när Fred Olsen Express servicen kör upp till 4 gånger per dag med en resetid från 50 min.

Det finns totalt 49 linjer att välja på vecka om du vill åka Los Cristianos San Sebastian de la Gomera-rutten mellan Teneriffa och La Gomera. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Rederier som åker mellan Los Cristianos och San Sebastian de la Gomera

 • Naviera Armas
  • Avgår 3 gånger per dag 1 timme
  • Få pris
 • Fred Olsen Express
  • Avgår 4 gånger per dag 50 min
  • Få pris

Genomsnittligt pris för Los Cristianos San Sebastian de la Gomera

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Los Cristianos San Sebastian de la Gomera-rutten är för en bil och 2 passagerare.

Så tycker våra kunder om Färjor från Los Cristianos till San Sebastian de la Gomera

 • "Bra resa till La Gomera"

  Ett mycket enkelt och smidigt sätt att, tillsammans med hyrbilen, ta sig till La Gomera. Allt fungerade perfekt.

  'Claes' reste Los Cristianos San Sebastian de la Gomera med Fred Olsen Express på Benchijigua Express

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Smidig förbindelse"

  Väl fungerande förbindelse. Bra bagagehantering

  'Henrik' reste Los Cristianos San Sebastian de la Gomera med Fred Olsen Express på Bencomo Express

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Semesterresa"

  Allt fungerade mycket bra

  'Anonym' reste Los Cristianos San Sebastian de la Gomera med Fred Olsen Express

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Trevlig resa med bra faciliteter och trevlig personal!"

  Trevlig lagom lång resa med Armas. Skönt att kunna gå ute på däck. Aktiviteter gör barnen.

  'Gunilla' reste Los Cristianos San Sebastian de la Gomera med Naviera Armas

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Los Cristianos

Los Cristianos är en stad och hamn på ön Teneriffa, en av Kanarieöarna. Centrum i staden ligger runt Los Cristianos Bay men expanderar gradvis inåt. Staden har en historia som är äldre än turismen i slutet av 2000-talet, som kan ses på dess äldre byggnader som fortfarande finns kvar. Men för att tillgodose turistnäringen i staden finns två stränder med svart vulkansand och många barer, restauranger och klubbar för att tillgodose besökare året runt. Bortanför stränderna och strandpromenadsområdet, kommer du att upptäcka en labyrint av butiker, inklusive butiker med designermärken och andra bra ställen att fynda på.

Följ strandpromenaden västerut så smälter Los Cristianos ihop med Playa de las Americas, som har utsetts till partyhuvudstaden på Teneriffa tack vare sina pråliga nattklubbar, men det har också fått ett enastående utbud av affärer. För något mer dämpat, hoppa på en färja till ön La Gomera, som tar ca 70 minuter, där du hittar regnskogar som väntar på att utforskas.

Från stadens hamn kan färjor tas till Valverde, San Sebastián de la Gomera och Santa Cruz de La Palma.

Guide till San Sebastian de la Gomera

Den spanska staden San Sebastián de La Gomera är huvudstad på ön La Gomera på Kanarieöarna. Det är också känt som "Isla Colombina" på grund av sina historiska band med upptäckten av Amerika. Staden växte runt en naturlig vik och än idag har behållit många platser och monument av intresse, såsom kyrkan La Asunción, Pozo de la Aguada och Torre del Conde (Tower of greven). Staden har utmärkta besökare anläggningar som erbjuder ett brett utbud av fritidsaktiviteter, inklusive möjlighet att träna alla typer av vattensporter i hamnområdet. Inland, vandrings- eller cykelleder är de bästa sätten att utforska det stora bergiga landskapet i La Gomera och några av dess naturliga skatter, såsom Majona naturreservat och nationalparken Garajonay.

Samt många dagliga överfarter till grannön Teneriffa, hamnen erbjuder också resor runt ön med katamaran.