Los Cristianos till San Sebastian de la Gomera färja

Los Cristianos San Sebastian de la Gomera rutten ansluter Teneriffa med La Gomera och körs för tillfället av 2 rederier. Naviera Armas service kör upp till 3 gånger per dag med en resetid på runt 1 timme när Fred Olsen Express servicen kör upp till 4 gånger per dag med en resetid från 50 min.

Så det är kombinerat 49 överfarter som erbjuds vecka på Los Cristianos San Sebastian de la Gomera rutten mellan Teneriffa och La Gomera. Jämnför nu och få fram den bästa resan för dig.

Los Cristianos - San Sebastian de la Gomera färjerederier

 • Naviera Armas
  • 3 Avgångar per dag 1 timme
  • Få pris
 • Fred Olsen Express
  • 4 Avgångar per dag 50 min
  • Få pris

Genomsnittligt pris för Los Cristianos San Sebastian de la Gomera

Priserna som visas är de genomsnittliga priserna för enkel resa som våra kunder har betalat. Den vanligaste bokningen på rutten Los Cristianos San Sebastian de la Gomera är en bil och 2 passagerare.

Los Cristianos San Sebastian de la Gomera färja recensioner

 • "Semesterresa"

  Allt fungerade mycket bra

  'Anonym' reste Los Cristianos San Sebastian de la Gomera med Fred Olsen Express

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Trevlig resa med bra faciliteter och trevlig personal!"

  Trevlig lagom lång resa med Armas. Skönt att kunna gå ute på däck. Aktiviteter gör barnen.

  'Gunilla' reste Los Cristianos San Sebastian de la Gomera med Naviera Armas

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Enkelt att boka via nätet!"

  Allt funkade superbra!

  'Matz' reste Los Cristianos San Sebastian de la Gomera med Fred Olsen Express

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Försenad och nedsliten"

  Vi valde avgången med Armas för att vinna tid, men den blev en timme försenad från avgång. Möblerna var också mycket nedslitna. Återresan med Fred Olsen höll däremot tiden och färjan var mycket fräschare.

  'Roger' reste Los Cristianos San Sebastian de la Gomera med Naviera Armas

  Lӓs mer Läs mindre

Los Cristianos guide

Los Cristianos är en stad och hamn på ön Teneriffa, en av Kanarieöarna. Centrum i staden ligger runt Los Cristianos Bay men expanderar gradvis inåt. Staden har en historia som är äldre än turismen i slutet av 2000-talet, som kan ses på dess äldre byggnader som fortfarande finns kvar. Men för att tillgodose turistnäringen i staden finns två stränder med svart vulkansand och många barer, restauranger och klubbar för att tillgodose besökare året runt. Bortanför stränderna och strandpromenadsområdet, kommer du att upptäcka en labyrint av butiker, inklusive butiker med designermärken och andra bra ställen att fynda på.

Följ strandpromenaden västerut så smälter Los Cristianos ihop med Playa de las Americas, som har utsetts till partyhuvudstaden på Teneriffa tack vare sina pråliga nattklubbar, men det har också fått ett enastående utbud av affärer. För något mer dämpat, hoppa på en färja till ön La Gomera, som tar ca 70 minuter, där du hittar regnskogar som väntar på att utforskas.

Från stadens hamn kan färjor tas till Valverde, San Sebastián de la Gomera och Santa Cruz de La Palma.

San Sebastian de la Gomera guide

Den spanska staden San Sebastián de La Gomera är huvudstad på ön La Gomera på Kanarieöarna. Det är också känt som "Isla Colombina" på grund av sina historiska band med upptäckten av Amerika. Staden växte runt en naturlig vik och än idag har behållit många platser och monument av intresse, såsom kyrkan La Asunción, Pozo de la Aguada och Torre del Conde (Tower of greven). Staden har utmärkta besökare anläggningar som erbjuder ett brett utbud av fritidsaktiviteter, inklusive möjlighet att träna alla typer av vattensporter i hamnområdet. Inland, vandrings- eller cykelleder är de bästa sätten att utforska det stora bergiga landskapet i La Gomera och några av dess naturliga skatter, såsom Majona naturreservat och nationalparken Garajonay.

Samt många dagliga överfarter till grannön Teneriffa, hamnen erbjuder också resor runt ön med katamaran.