Färja från Los Cristianos till Santa Cruz de La Palma

Los Cristianos Santa Cruz de La Palma-rutten går mellan Teneriffa och La Palma och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Naviera Armas trafikerar den här sträckan upp till 9 gånger per vecka med en restid på runt 3 timmar 15 minuter när Fred Olsen Express servicen kör upp till 14 gånger per vecka med en resetid från 2 tim 30 min.

Det finns totalt 23 linjer att välja på vecka om du vill åka Los Cristianos Santa Cruz de La Palma-rutten mellan Teneriffa och La Palma. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Rederier som åker mellan Los Cristianos och Santa Cruz de La Palma

  • Naviera Armas
    • 9 avgångar per vecka 3 tim 15 min
    • Få pris
  • Fred Olsen Express
    • 14 avgångar per vecka 2 tim 30 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Los Cristianos Santa Cruz de La Palma

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Los Cristianos Santa Cruz de La Palma-rutten är för en bil och 2 passagerare.

Guide till Los Cristianos

Los Cristianos är en stad och hamn på ön Teneriffa, en av Kanarieöarna. Centrum i staden ligger runt Los Cristianos Bay men expanderar gradvis inåt. Staden har en historia som är äldre än turismen i slutet av 2000-talet, som kan ses på dess äldre byggnader som fortfarande finns kvar. Men för att tillgodose turistnäringen i staden finns två stränder med svart vulkansand och många barer, restauranger och klubbar för att tillgodose besökare året runt. Bortanför stränderna och strandpromenadsområdet, kommer du att upptäcka en labyrint av butiker, inklusive butiker med designermärken och andra bra ställen att fynda på.

Följ strandpromenaden västerut så smälter Los Cristianos ihop med Playa de las Americas, som har utsetts till partyhuvudstaden på Teneriffa tack vare sina pråliga nattklubbar, men det har också fått ett enastående utbud av affärer. För något mer dämpat, hoppa på en färja till ön La Gomera, som tar ca 70 minuter, där du hittar regnskogar som väntar på att utforskas.

Från stadens hamn kan färjor tas till Valverde, San Sebastián de la Gomera och Santa Cruz de La Palma.

Guide till Santa Cruz de La Palma

Santa Cruz de La Palma, på kanarieön La Palma, är en vacker kolonialstil stad vars historiska kvarter, förklarade en historisk-konstnärliga Site, ståtar med många palats, kolonialstil byggnader och hus som bär typiska inslag av traditionell Kanarieöarna arkitektur . Historien om Santa Cruz de La Palma går tillbaka till det sena 15-talet, då Alonso Fernández de Lugo erövrade ön och gjorde den till en del av ägodelar kronan av Kastilien. Från detta ögonblick började staden att förvärva betydande ekonomisk makt. Det finns ett antal intressanta platser i stadenbland annat kyrkor och Shrine of Virgen de las Nieves, där en månghundraårig tradition sker: nedstigningen av öns skyddshelgon. Den legendariska Calle Real gatan står ut i denna lilla men vackra stad som har förklarats en Fastighetsförmedling av kulturellt intresse och en historisk-konstnärliga Site. Calle Real är stadens huvudgata, mestadels bakat, där de viktigaste affärerna, torg, stora hus och intressanta byggnader kan hittas. En promenad längs denna gata är ett måste.

Från stadens hamn, färjetrafik fungerar till Cadiz på det spanska fastlandet, Teneriffa, Gran Canaria och Lanzarote.