COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Valverde - Los Cristianos är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från El Hierro till Teneriffa

Rederier som åker mellan Valverde och Los Cristianos

    • 7 avgångar per vecka 2 tim 20 min
    • Få pris

Färja från Valverde till Los Cristianos

Valverde Los Cristianos-rutten går mellan El Hierro och Teneriffa. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Naviera Armas. Färjor avgår upp till 7 gånger vecka med en resetid på ca 2 timmar 20 minuter.

Färjetrafiken på Valverde Los Cristianos-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Guide till Valverde

Valverde är en kommun på Kanarieöarna i provinsen Santa Cruz de Tenerife. Staden ligger på den nordöstra kusten av ön El Hierro och är den minsta kanariska huvudstaden och den enda som ligger vid kusten. Staden har ett tropiskt ökenklimat med milda temperaturer året runt, där vintrarna är milda och varma. Valverde är en ganska alldaglig stad som ligger på toppen av en blåsig bergsrygg med utsikt över Atlanten. Dess låga vita hus är inte lika pittoreska som herrgårdarna i de andra huvudstäderna på Kanarieöarna, men när molnen inte stör, erbjuder staden några vackra vyer over dalen. Vid sällsynta klara dagar kan man se Teneriffas El Teide och La Gomera perfekt från centrum. Även om du inte stannar här, kommer du förmodligen att passera, eftersom det är öns centrum för handel och service.

Från stadens hamn går färjor till Los Cristianos och San Sebastián de la Gomera.


Guide till Los Cristianos

Los Cristianos är en av de mest populära och livliga semesterorter på ön Teneriffa, Kanarieöarna. Stränderna är vackra och har en hamn som erbjuder fisketurer, fritidskryssningar, utflykter på glasbottenbåtar, dykutflykter och färjor till grannön La Gomera. Det var en gång en gammal fiskeby som genom åren har upplevt kraftig expansion, vilket gör det till ett populärt val för en trevlig dagsutflykt. Många semesterfirare bor i lugnare orter och besöker Los Cristianos för pulsen innan tillbaka till sin tillflyktsort på andra ställen på ön. Mycket av de åtgärds kretsar kring gågatan som gränsar till stranden. Denna långa promenaden är en fristad för högkvalitativa restauranger, barer och caféer som erbjuder mat från hela världen samt typiska kanariska rätter. På natten, lyser upp det som en av de mest trafikerade platser i södra Teneriffa. Borta från stränderna och strandpromenaden området, kommer du att upptäcka en labyrint av butiker, inklusive butiker, designermärken och andra bra ställen att fynda, med många kaféer och barer utspridda bland denna shoppare paradis.

Från stadens hamn, kan färjor tas till Valverde, San Sebastián de la Gomera och Santa Cruz de La Palma.