Valverde
Los Cristianos
Färjor till Teneriffa
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Valverde - Los Cristianos är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Valverde till Los Cristianos

Valverde Los Cristianos-rutten går mellan El Hierro och Teneriffa. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Naviera Armas. Färjor avgår upp till 8 gånger vecka med en resetid på ca 2 timmar 30 minuter.

Färjetrafiken på Valverde Los Cristianos-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

För mer information, besök vår sida om Färjor från El Hierro till Teneriffa
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Valverde till Los Cristianos?

  Färjeresan från Valverde till Los Cristianos tar ungefär 2h 30m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Valverde till Los Cristianos?

  Priserna för färjan mellan Valverde - Los Cristianos varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 123 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Valverde - Los Cristianos?

  1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Valverde och Los Cristianos, dessa är
  • Naviera Armas
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Valverde - Los Cristianos?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Valverde - Los Cristianos, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Valverde - Los Cristianos?

  Ja, mellan Valverde - Los Cristianos kan du resan utan bil med
  • Naviera Armas
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Valverde - Los Cristianos?

  Ja, du kan resa med bil mellan Valverde - Los Cristianos med
  • Naviera Armas
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Valverde - Los Cristianos?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Naviera Armas
 • Vad är avståndet från Valverde till Los Cristianos?

  Det är uppskattningsvis 72 sjömil mellan Valverde och Los Cristianos.

Guide till Valverde

Valverde är en kommun på Kanarieöarna i provinsen Santa Cruz de Tenerife. Staden ligger på den nordöstra kusten av ön El Hierro och är den minsta kanariska huvudstaden och den enda som ligger vid kusten. Staden har ett tropiskt ökenklimat med milda temperaturer året runt, där vintrarna är milda och varma. Valverde är en ganska alldaglig stad som ligger på toppen av en blåsig bergsrygg med utsikt över Atlanten. Dess låga vita hus är inte lika pittoreska som herrgårdarna i de andra huvudstäderna på Kanarieöarna, men när molnen inte stör, erbjuder staden några vackra vyer over dalen. Vid sällsynta klara dagar kan man se Teneriffas El Teide och La Gomera perfekt från centrum. Även om du inte stannar här, kommer du förmodligen att passera, eftersom det är öns centrum för handel och service.

Från stadens hamn går färjor till Los Cristianos och San Sebastián de la Gomera.


Guide till Los Cristianos

Los Cristianos är en av de mest populära och livliga semesterorter på ön Teneriffa, Kanarieöarna. Stränderna är vackra och har en hamn som erbjuder fisketurer, fritidskryssningar, utflykter på glasbottenbåtar, dykutflykter och färjor till grannön La Gomera. Det var en gång en gammal fiskeby som genom åren har upplevt kraftig expansion, vilket gör det till ett populärt val för en trevlig dagsutflykt. Många semesterfirare bor i lugnare orter och besöker Los Cristianos för pulsen innan tillbaka till sin tillflyktsort på andra ställen på ön. Mycket av de åtgärds kretsar kring gågatan som gränsar till stranden. Denna långa promenaden är en fristad för högkvalitativa restauranger, barer och caféer som erbjuder mat från hela världen samt typiska kanariska rätter. På natten, lyser upp det som en av de mest trafikerade platser i södra Teneriffa. Borta från stränderna och strandpromenaden området, kommer du att upptäcka en labyrint av butiker, inklusive butiker, designermärken och andra bra ställen att fynda, med många kaféer och barer utspridda bland denna shoppare paradis.

Från stadens hamn, kan färjor tas till Valverde, San Sebastián de la Gomera och Santa Cruz de La Palma.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.