Färja från Santa Cruz de Tenerife till Huelva

Santa Cruz de Tenerife Huelva-rutten går mellan Teneriffa och Spanien och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Fred Olsen Express trafikerar den här sträckan upp till 2 gånger per vecka med en restid på runt 37 timmar när FRS VI servicen kör upp till 1 gånger per vecka med en resetid från 37 tim.

Det finns totalt 3 linjer att välja på vecka om du vill åka Santa Cruz de Tenerife Huelva-rutten mellan Teneriffa och Spanien. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Rederier som åker mellan Santa Cruz de Tenerife och Huelva

  • Fred Olsen Express
    • 2 avgångar per vecka 37 tim
    • Få pris
  • FRS VI
    • 1 avgång(ar) per vecka 37 tim
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Santa Cruz de Tenerife Huelva

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Santa Cruz de Tenerife Huelva-rutten är för en bil och 1 passagerare.

Guide till Santa Cruz de Tenerife

Santa Cruz de Tenerife är den gemensamma huvudstaden tillsammans med Las Palmas, på Kanarieöarna i Spanien. Staden ligger på ön Teneriffa och brukar kallas för just Santa Cruz, även om dess fullständiga namn är Santa Cruz de Santiago de Tenerife. Staden är belägen på nordöstra delen av ön, ungefär 210 km utanför den nordvästra kusten i Afrika i Atlanten. Staden är hem till parlamentet på Kanarieöarna, den kanariska presidentens kansli (uppdelat på en fyraårig cykel med Las Palmas), hälften av ministerierna och den kanariska regeringen, (den andra hälften är belägna på Gran Canaria), Teneriffas provinsdomstolar och två Superior Court of Justice domstolar på Kanarieöarna.

Stadens hamn är av stor betydelse och är kommunikationsnavet mellan Europa, Afrika och Amerika. Staden är i fokus för inhemska och mellanö-kommunikation på Kanarieöarna. Färjetrafik från hamnen avgår till fastlandet, resten av Kanarieöarna och vidare.

Guide till Huelva

Huelva ligger i den västra delen av regionen Andalusien i södra Spanien. Costa de la Luz ("Coast of Light") vid stranden av Atlanten erbjuder sina besökare oändliga stränder, landskap av tall och enbär och en mängd fiske städer och byar. Kusten når så långt som till nationalparken Doñana som har förklarats ett biosfärområde och ett världsarv av UNESCO. Huelvas
kulturella sevärdheter inkluderar sin barockarkitektur i Condado området och Columbus Route av platserna i samband med Christopher Columbus (Moguer Huelva Palos de la Frontera, från vars stora upptäcktsresande seglade till Amerika, och Mazagón). En av höjdpunkterna i kalendern för festligheterna är Pilgrimsfärd El Rocío med stort Internationallt turistvärde.

Hamnen i Huelva är uppdelad i två områden: den inre hamnen, som ligger i staden och den yttre hamnen, som är där de flesta verksamhet äger rum. Den Inre hamn byggdes 1972. East Wharf ersatt konstruerade hamnanläggningar av sämre kvalitet som byggdes mellan 1900 och 1910. Just nu används av mindre trafik inklusive turistbåtar. Den yttre hamnen som har sex kajer byggdes start 1965 och ligger söder om floden Tinto.