COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Santa Cruz de Tenerife - Cadiz är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Santa Cruz de Tenerife till Cadiz färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Teneriffa till Spanien

Rederier som åker mellan Santa Cruz de Tenerife och Cadiz

  • 2 Sailings Weekly 53 hr 30 min
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från Santa Cruz de Tenerife till Cadiz

 • "Väldigt nöjd med servicen"

  Det är min tredje överfart i Canary peninsula. Väldigt nöjd med resan.

  'Murillo' travelled on Murillo

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Santa Cruz de Tenerife till Cadiz

Santa Cruz de Tenerife Cadiz-rutten går mellan Teneriffa och Spanien. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Naviera Armas. Färjor avgår upp till 2 gånger vecka med en resetid på ca 53 timmar 30 minuter.

Färjetrafiken på Santa Cruz de Tenerife Cadiz-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Guide till Santa Cruz de Tenerife

Santa Cruz de Tenerife är den gemensamma huvudstaden tillsammans med Las Palmas, på Kanarieöarna i Spanien. Staden ligger på ön Teneriffa och brukar kallas för just Santa Cruz, även om dess fullständiga namn är Santa Cruz de Santiago de Tenerife. Staden är belägen på nordöstra delen av ön, ungefär 210 km utanför den nordvästra kusten i Afrika i Atlanten. Staden är hem till parlamentet på Kanarieöarna, den kanariska presidentens kansli (uppdelat på en fyraårig cykel med Las Palmas), hälften av ministerierna och den kanariska regeringen, (den andra hälften är belägna på Gran Canaria), Teneriffas provinsdomstolar och två Superior Court of Justice domstolar på Kanarieöarna.

Stadens hamn är av stor betydelse och är kommunikationsnavet mellan Europa, Afrika och Amerika. Staden är i fokus för inhemska och mellanö-kommunikation på Kanarieöarna. Färjetrafik från hamnen avgår till fastlandet, resten av Kanarieöarna och vidare.


Guide till Cadiz

Hamnstaden Cadiz ligger i södra Spanien, i regionen Andalusien. Dess kust är en del av Costa de la Luz (kustens ljus) och har många gyllene sandstränder, allt från stränder i stadsområden till omfattande och praktiskt taget orörda sandstränder. Staden har tre festivaler som är populära bland besökande turister: den prestigefyllda karnevalen i Cadiz, de unika hästkapplöpningar på stranden i Sanlúcar de Barrameda, och den eleganta Horse Fair i Jerez de la Frontera. En del av provinsen ligger också inom nationalparken Doñana, och det finns även ytterligare fem naturreservat i Cadiz naturliga miljö. Cadiz är också känd för sin goda gastronomi, och särskilt för dess "friterad småfisk" (perfekt-stekta skivorna på diverse färsk fisk) och skaldjur, gärna tillsammans med vinerna som finns på vin och brännvin rutter i Marco de Jerez-regionen .

Hamnen betjänar fiske, segling, kommersiella, och passagerartrafiken och omfattar reparationsmöjligheter. Inom Cadiz Basin, Reina Victoria Quay, vid 220 meter lång med tillsammans 10 meters djup, tjänar allmän gods och passagerare. Från färjan passagerare hamn kan ta färjan till Arrecife, Las Palmas och Santa Cruz de Tenerife.