Los Cristianos
Valverde
Färjor till El Hierro
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Los Cristianos - Valverde är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Los Cristianos till Valverde

Los Cristianos Valverde-rutten går mellan Teneriffa och El Hierro. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Naviera Armas. Färjor avgår upp till 8 gånger vecka med en resetid på ca 2 timmar 30 minuter.

Färjetrafiken på Los Cristianos Valverde-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Teneriffa till El Hierro
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Los Cristianos till Valverde?

  Färjeresan från Los Cristianos till Valverde tar ungefär 2h 30m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Los Cristianos till Valverde?

  Priserna för färjan mellan Los Cristianos - Valverde varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 170 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Los Cristianos - Valverde?

  1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Los Cristianos och Valverde, dessa är
  • Naviera Armas
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Los Cristianos - Valverde?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Los Cristianos - Valverde, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Los Cristianos - Valverde?

  Ja, mellan Los Cristianos - Valverde kan du resan utan bil med
  • Naviera Armas
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Los Cristianos - Valverde?

  Ja, du kan resa med bil mellan Los Cristianos - Valverde med
  • Naviera Armas
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Los Cristianos - Valverde?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Naviera Armas
 • Vad är avståndet från Los Cristianos till Valverde?

  Det är uppskattningsvis 72 sjömil mellan Los Cristianos och Valverde.

Så tycker våra kunder om Färjor från Los Cristianos till Valverde

 • "Armas"

  Lätt att boka biljetter hemifrån på Direct Ferris. Bekväma och moderna båtar som trafikerar Kanarieöarna.

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Los Cristianos

Los Cristianos är en stad och hamn på ön Teneriffa, en av Kanarieöarna. Centrum i staden ligger runt Los Cristianos Bay men expanderar gradvis inåt. Staden har en historia som är äldre än turismen i slutet av 2000-talet, som kan ses på dess äldre byggnader som fortfarande finns kvar. Men för att tillgodose turistnäringen i staden finns två stränder med svart vulkansand och många barer, restauranger och klubbar för att tillgodose besökare året runt. Bortanför stränderna och strandpromenadsområdet, kommer du att upptäcka en labyrint av butiker, inklusive butiker med designermärken och andra bra ställen att fynda på.

Följ strandpromenaden västerut så smälter Los Cristianos ihop med Playa de las Americas, som har utsetts till partyhuvudstaden på Teneriffa tack vare sina pråliga nattklubbar, men det har också fått ett enastående utbud av affärer. För något mer dämpat, hoppa på en färja till ön La Gomera, som tar ca 70 minuter, där du hittar regnskogar som väntar på att utforskas.

Från stadens hamn kan färjor tas till Valverde, San Sebastián de la Gomera och Santa Cruz de La Palma.


Guide till Valverde

Valverde är huvudstad på ön El Hierro, Kanarieöarna, och är en lugn stad omgiven av vackra naturområden. Valverde sitter på ett berg som är runt 650 meter över havet. Märkligt nog är det den enda Kanarieöarna kapital som inte ligger vid kusten. Denna stad är bildad av ett nätverk av branta små gator, vitkalkade hus med stora trädgårdar. En viktig turistattraktion i staden är kyrkan Santa María de la Concepción, som byggdes på 1800-talet.. Samt en 1800-tals century snida av Jungfru Maria, den innehåller ett Cristo de la Columna, ett Genua skulptur av stort konstnärligt intresse. Facing kyrkan är rådhuset, som är ett fint exempel på traditionell Kanarieöarna arkitektur. Huvudstaden i El Hierro är porten till det grönskande landskapet runt den. Mocanal, i norra delen av ön, har riklig växtlighet och en gammal lösning av sten halm-halmtak hus kallas Pozo de las Calcosas, platsen för två stora naturliga pooler. En av de viktigaste festivalerna på ön är Bajada de la Virgen de los Reyes. I denna traditionella festivalen, som hålls vart fjärde år, bär öborna sin Virgin från hennes helgedom till Valverde.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.