Las Palmas
Huelva
Färjor till Spanien
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Las Palmas - Huelva är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Las Palmas till Huelva

Las Palmas Huelva-rutten går mellan Gran Canaria och Spanien och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Naviera Armas trafikerar den här sträckan upp till 1 gånger per vecka med en restid på runt 34 timmar när Fred Olsen Express servicen kör upp till 2 gånger per vecka med en resetid från 31 timmar.

Det finns totalt 3 linjer att välja på vecka om du vill åka Las Palmas Huelva-rutten mellan Gran Canaria och Spanien. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Las Palmas till Huelva färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Gran Canaria till Spanien
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Las Palmas till Huelva?

  Färjeresan från Las Palmas till Huelva tar ungefär 32h 30m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Las Palmas till Huelva?

  Priserna för färjan mellan Las Palmas - Huelva varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 503 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Las Palmas - Huelva?

  2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Las Palmas och Huelva, dessa är
  • Naviera Armas
  • Fred Olsen Express
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Las Palmas - Huelva?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Las Palmas - Huelva, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Las Palmas - Huelva?

  Ja, mellan Las Palmas - Huelva kan du resan utan bil med
  • Naviera Armas
  • Fred Olsen Express
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Las Palmas - Huelva?

  Ja, du kan resa med bil mellan Las Palmas - Huelva med
  • Naviera Armas
  • Fred Olsen Express
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Las Palmas - Huelva?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Fred Olsen Express
 • Vad är avståndet från Las Palmas till Huelva?

  Det är uppskattningsvis 737 sjömil mellan Las Palmas och Huelva.

Så tycker våra kunder om Färjor från Las Palmas till Huelva

 • "Handicapvennlig ferge."

  Vi hadde en fin tur både tur och retur med Naviera Armasfergen från Huelva og Las Palmas. Handicaphytt fikk vi også etter hjelp fra Directferrieskontoret i Sverige. Billig varer å kjøpe på butikken, men ikke det store utvalget. Flott underholdning, og fin bar. Vi blir å benytte denne reisen flere ganger og vi vil rekomandere denne til våre vänner.

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Las Palmas

Las Palmas, som officiellt heter Las Palmas de Gran Canaria, är en stad och huvudstad på den spanska ön Gran Canaria på Kanarieöarna. Staden är belägen på den nordöstra delen av ön och ungefär 150 km från Afrikas kust. Staden har ett underbart subtropiskt klimat med varma, torra somrar och måttligt varma vintrar. Staden kan spåra sin historia tillbaka till 1478 då den grundades av Juan Rejon.

Staden har massor av saker att göra och se och erbjuder besökarna en mängd teatrar, biografer, operor, konserter, museer och gallerier att njuta av. Staden är värd för Kanarieöarnas musikfestival och den internationella filmfestivalen för att bara nämna två. För att se den historiska stadskärnan bör besökarna bege sig till de populära området Vegueta där några av de viktigaste historiska byggnaderna har stått de senaste fem hundra åren: kapellet San Antonio Abad, Plaza de Santa Ana som gränsar till Casas Consistoriales, Obispado, Casa Regental och Santa Ana-katedralen.

Las Palmas är den största hamnen på ön. Eftersom ön ligger mitt i skärgården, har Las Palmas hamn anslutningar till flera öar (Fuerteventura, Lanzarote, La Palma, Teneriffa) och även södra Spanien (Huelva och Cádiz).


Guide till Huelva

Huelva ligger i den västra delen av regionen Andalusien i södra Spanien. Costa de la Luz ("Coast of Light") vid stranden av Atlanten erbjuder sina besökare oändliga stränder, landskap av tall och enbär och en mängd fiske städer och byar. Kusten når så långt som till nationalparken Doñana som har förklarats ett biosfärområde och ett världsarv av UNESCO. Huelvas
kulturella sevärdheter inkluderar sin barockarkitektur i Condado området och Columbus Route av platserna i samband med Christopher Columbus (Moguer Huelva Palos de la Frontera, från vars stora upptäcktsresande seglade till Amerika, och Mazagón). En av höjdpunkterna i kalendern för festligheterna är Pilgrimsfärd El Rocío med stort Internationallt turistvärde.

Hamnen i Huelva är uppdelad i två områden: den inre hamnen, som ligger i staden och den yttre hamnen, som är där de flesta verksamhet äger rum. Den Inre hamn byggdes 1972. East Wharf ersatt konstruerade hamnanläggningar av sämre kvalitet som byggdes mellan 1900 och 1910. Just nu används av mindre trafik inklusive turistbåtar. Den yttre hamnen som har sex kajer byggdes start 1965 och ligger söder om floden Tinto.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.