Las Palmas till Huelva färja

Las Palmas Huelva rutten ansluter Gran Canaria med Spanien. För tillfället finns det endast ett rederi som kör på denna rutt, Naviera Armas. Det finns överfarter upp till 1 gånger vecka med en resetid från ca 33 timmar 30 minuter.

Las Palmas Huelva seglingens varaktighet och frekvens kan variera från säsong till säsong, så vi skulle råda dig att göra en extra kontroll för att få den mest uppdaterade informationen.

Las Palmas till Huelva färjealternativ

För mer information besök vår Färjor från Gran Canaria till Spanien sida.

Las Palmas - Huelva färjerederier

  • Naviera Armas
    • 1 Avgång per vecka 33 tim 30 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Las Palmas Huelva

Priserna som visas är de genomsnittliga priserna för enkel resa som våra kunder har betalat. Den vanligaste bokningen på rutten Las Palmas Huelva är en bil och 1 passagerare.

Las Palmas guide

Las Palmas, som officiellt heter Las Palmas de Gran Canaria, är en stad och huvudstad på den spanska ön Gran Canaria på Kanarieöarna. Staden är belägen på den nordöstra delen av ön och ungefär 150 km från Afrikas kust. Staden har ett underbart subtropiskt klimat med varma, torra somrar och måttligt varma vintrar. Staden kan spåra sin historia tillbaka till 1478 då den grundades av Juan Rejon.

Staden har massor av saker att göra och se och erbjuder besökarna en mängd teatrar, biografer, operor, konserter, museer och gallerier att njuta av. Staden är värd för Kanarieöarnas musikfestival och den internationella filmfestivalen för att bara nämna två. För att se den historiska stadskärnan bör besökarna bege sig till de populära området Vegueta där några av de viktigaste historiska byggnaderna har stått de senaste fem hundra åren: kapellet San Antonio Abad, Plaza de Santa Ana som gränsar till Casas Consistoriales, Obispado, Casa Regental och Santa Ana-katedralen.

Las Palmas är den största hamnen på ön. Eftersom ön ligger mitt i skärgården, har Las Palmas hamn anslutningar till flera öar (Fuerteventura, Lanzarote, La Palma, Teneriffa) och även södra Spanien (Huelva och Cádiz).

Huelva guide

Huelva ligger i den västra delen av regionen Andalusien i södra Spanien. Costa de la Luz ("Coast of Light") vid stranden av Atlanten erbjuder sina besökare oändliga stränder, landskap av tall och enbär och en mängd fiske städer och byar. Kusten når så långt som till nationalparken Doñana som har förklarats ett biosfärområde och ett världsarv av UNESCO. Huelvas
kulturella sevärdheter inkluderar sin barockarkitektur i Condado området och Columbus Route av platserna i samband med Christopher Columbus (Moguer Huelva Palos de la Frontera, från vars stora upptäcktsresande seglade till Amerika, och Mazagón). En av höjdpunkterna i kalendern för festligheterna är Pilgrimsfärd El Rocío med stort Internationallt turistvärde.

Hamnen i Huelva är uppdelad i två områden: den inre hamnen, som ligger i staden och den yttre hamnen, som är där de flesta verksamhet äger rum. Den Inre hamn byggdes 1972. East Wharf ersatt konstruerade hamnanläggningar av sämre kvalitet som byggdes mellan 1900 och 1910. Just nu används av mindre trafik inklusive turistbåtar. Den yttre hamnen som har sex kajer byggdes start 1965 och ligger söder om floden Tinto.