Las Palmas
Puerto del Rosario
Färjor till Fuerteventura
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Las Palmas - Puerto del Rosario är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Las Palmas till Puerto del Rosario

Las Palmas Puerto del Rosario-rutten går mellan Gran Canaria och Fuerteventura och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Trasmediterranea trafikerar den här sträckan upp till 1 gånger per vecka med en restid på runt 6 timmar när Naviera Armas servicen kör upp till 6 gånger per vecka med en resetid från 6 timmar.

Det finns totalt 7 linjer att välja på vecka om du vill åka Las Palmas Puerto del Rosario-rutten mellan Gran Canaria och Fuerteventura. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Gran Canaria till Fuerteventura
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Las Palmas till Puerto del Rosario?

  Färjeresan från Las Palmas till Puerto del Rosario tar ungefär 6h. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Las Palmas till Puerto del Rosario?

  Priserna för färjan mellan Las Palmas - Puerto del Rosario varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 127 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Las Palmas - Puerto del Rosario?

  2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Las Palmas och Puerto del Rosario, dessa är
  • Trasmediterranea
  • Naviera Armas
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Las Palmas - Puerto del Rosario?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Las Palmas - Puerto del Rosario, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Las Palmas - Puerto del Rosario?

  Ja, mellan Las Palmas - Puerto del Rosario kan du resan utan bil med
  • Trasmediterranea
  • Naviera Armas
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Las Palmas - Puerto del Rosario?

  Ja, du kan resa med bil mellan Las Palmas - Puerto del Rosario med
  • Trasmediterranea
  • Naviera Armas
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Las Palmas - Puerto del Rosario?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Naviera Armas
 • Vad är avståndet från Las Palmas till Puerto del Rosario?

  Det är uppskattningsvis 95 sjömil mellan Las Palmas och Puerto del Rosario.

Guide till Las Palmas

Las Palmas, som officiellt heter Las Palmas de Gran Canaria, är en stad och huvudstad på den spanska ön Gran Canaria på Kanarieöarna. Staden är belägen på den nordöstra delen av ön och ungefär 150 km från Afrikas kust. Staden har ett underbart subtropiskt klimat med varma, torra somrar och måttligt varma vintrar. Staden kan spåra sin historia tillbaka till 1478 då den grundades av Juan Rejon.

Staden har massor av saker att göra och se och erbjuder besökarna en mängd teatrar, biografer, operor, konserter, museer och gallerier att njuta av. Staden är värd för Kanarieöarnas musikfestival och den internationella filmfestivalen för att bara nämna två. För att se den historiska stadskärnan bör besökarna bege sig till de populära området Vegueta där några av de viktigaste historiska byggnaderna har stått de senaste fem hundra åren: kapellet San Antonio Abad, Plaza de Santa Ana som gränsar till Casas Consistoriales, Obispado, Casa Regental och Santa Ana-katedralen.

Las Palmas är den största hamnen på ön. Eftersom ön ligger mitt i skärgården, har Las Palmas hamn anslutningar till flera öar (Fuerteventura, Lanzarote, La Palma, Teneriffa) och även södra Spanien (Huelva och Cádiz).


Guide till Puerto del Rosario

Huvudstaden i Fuerteventura, Puerto del Rosario översätter bokstavligen som Hamnens av rosenkransen" och är en liten stad där ungefär hälften av öns hela befolkning bor. Puerto del Rosario började få betydelse under mitten av det 19e århundradet när dess hamn förde mycket rikedom till området. Staden ligger på den östra kusten av Fuerteventura, centrala Puerto del Rosario ligger bort från hamnen och har ett bra utbud av butiker, restauranger, barer och hotell. Många av dessa är baserade runt Calle León y Castillo, som leder till hamnen, och längs Avenida Juan de Betancourt. Dissekera denna gata är Avenida Primero de Mayo en av öns viktigaste affärs nav, även om det är relativt liten. Saker att se och göra i denna del av Fuerteventura inkluderar Casa Museo de Unamuno, ett anmärkningsvärt lokalt museum och Casa de la Cultura, som är ett kulturellt centrum som håller regelbundna utställningar.

Färjetrafik från stadens hamn avgår till Las Palmas, Santa Cruz de Tenerife och Morro Jable.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.