Las Palmas
Arrecife
Färjor till Lanzarote
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Las Palmas till Arrecife

Vi erbjuder upp till 1 dagliga avgångar och 11 i veckan mellan Las Palmas och Arrecife. . Denna sträcka trafikeras av 2 rederier, Fred Olsen Express & Naviera Armas. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Las Palmas och Arrecife.

Tidtabeller Las Palmas till Arrecife

Den tidigaste färjan mellan Las Palmas och Arrecife avgår vanligtvis från Las Palmas ca 09:30. I genomsnitt tar en överfart 7h 1m, som snabbast tar rutten ungefär 5h 0m.

Färjepriser mellan Las Palmas och Arrecife

Priserna på en överfast från Las Palmas till Arrecife varierar oftast mellan 887kr och 4607kr*. Genomsnittspriset är 2579kr*. De billigaste priserna mellan Las Palmas och Arrecife är ca 229kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 2727kr*. Genomsnittspriset för en bil är 2485kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid.

Hur långt är det mellan Arrecife och Las Palmas?

Det är ungefär 140.6 miles (226.2km) eller 122.1 sjömil mellan Las Palmas och Arrecife.

Kan jag resa med bil mellan Las Palmas och Arrecife?

Ja, med Fred Olsen Express, Naviera Armas kan du resa med bil på sträckan mellan Las Palmas och Arrecife. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Las Palmas och Arrecife.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Las Palmas och Arrecife?

Ja, fotpassagerare kan resa med Fred Olsen Express, Naviera Armas mellan Las Palmas och Arrecife.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Gran Canaria till Lanzarote
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Las Palmas - Arrecife Sammanfattning av rutt
Avgångsland Spanien
Destination Land Spanien
Antal operatörer 2
Operatörer Fred Olsen Express & Naviera Armas
Genomsnittligt pris 2672 kr.*
Genomsnittliga dagliga avgångar 1
Genomsnittliga avgångar per vecka 11
Genomsnittlig seglingstid 7h 1m
Snabbaste seglingens längd 5h 0m
Första färjan 09:30
Sista färjan 23:50
Avstånd 122 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2024-07-02.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Las Palmas till Arrecife?

Färjeresan från Las Palmas till Arrecife tar ungefär 7h 30m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Las Palmas till Arrecife?

Priserna för färjan mellan Las Palmas - Arrecife varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 252 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Las Palmas - Arrecife?

2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Las Palmas och Arrecife, dessa är
 • Trasmediterranea
 • Naviera Armas

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Las Palmas - Arrecife?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Las Palmas - Arrecife, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Kan jag resa utan bil på färjan mellan Las Palmas - Arrecife?

Ja, mellan Las Palmas - Arrecife kan du resan utan bil med
 • Trasmediterranea
 • Naviera Armas

Kan jag ta med bilen på färjan mellan Las Palmas - Arrecife?

Ja, du kan resa med bil mellan Las Palmas - Arrecife med
 • Trasmediterranea
 • Naviera Armas

Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Las Palmas - Arrecife?

Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
 • Naviera Armas

Vad är avståndet från Las Palmas till Arrecife?

Det är uppskattningsvis 122 sjömil mellan Las Palmas och Arrecife.

Så tycker våra kunder om Färjor från Las Palmas till Arrecife

 • "Första gången"

  Vi har rest Zebrugge / Hull med P & O flera gånger under de senaste fyra åren . När vi var en familj av fyra , vi vanligtvis bara stannade i en utanför 4 - bädd stuga ( med ett fönster ) , vilket var bra , men ganska liten . Nu när vi är en familj på fem , försöker vi att få en Club Class Five Berth ( jag tror det finns också fem kojplatser utan beslag Club klass , men vi har aldrig provat dem ) . Låt mig börja med att säga att detta är ganska mycket dyrare . MEN - Du får mycket mer utrymme . Ett större badrum med trevligt toalettartiklar , och de tjockaste handdukar jag någonsin sett ! Du får en vattenkokare och grejer för att göra en varm dryck , och en mini - bar välfyllda med fruktjuicer och läsk . Åh , och en frukt skål med två äpplen och två apelsiner ( lite tråkigt på ett sätt - ni tror en gång bit frukt per person kan vara klokare ? ) - Men det är den enda gången mina barn äter apelsiner ! Fem bra storlek sängar (en flips från en soffa , vilket är ett bra ställe att sitta och titta lite på TV när barnen har somnat . Åh , och det finns nu badrockar - men bara två - Jag antar att de ' re catering till familjer , och klädnader är avsedda för vuxna ( så vi var tvungna att vänta tills barnen hade slutat leka " " Mulan " " i dem ! ) . Men lyssna här är allt en hemlighet , eller hur? Eftersom ett problem som jag har märkt om dessa stugor är att de går snabbt ! Om vi reser i april , men efter påsk ( som vi var denna gång ) , vi hade inga problem att få Klubb Klass båda sätt - men vid tider ( dvs. i sommar - skolornas sommarlov ) , det är inte så lätt . Så gå inte berätta för alla om dem ! Vi vill ha möjligheten att få dem när vi reser ! Resten av fartyg bra . Vi går alltid till de fyra årstiderna (som nu kallas " " The Kitchen " " - ? ! Varför " " Vi kommer att äta i köket " " låter som något du gör om du inte är tillåtet att gå in i restaurangen ) , vilket är bara bra för barnen att gå upp och gå omkring och välja sin egen mat . Och nu läskedrycker är en del av buffén , så bara alkohol förpliktas att bordet . Och barnens " lekplats är stor , men jag önskar att de skulle ha några fler tabeller för mammor och pappor utanför det - Jag skulle gärna sitta i timmar tittar barnen leker i det om jag kunde sitta ner med en drink , alltför ! Personal alla noggrant artiga och hjälpsamma . Vissa delar av fartyget visar deras ålder , skruvade lite runt kanterna men allt var rena och väl hålls . "

  'Albayzin' travelled on Albayzin

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Väldigt bra för barnfamiljer"

  Den här båten är bra för barn. Det var fantastiskt att se att de underhölls hela tiden i en säker miljö, vilket gör det lättare för oss att planera vad vi skulle göra under vår semester. Restaurangen har ett brett utbud av mat för familjer också.

  'Ciudad de Granada' travelled on Ciudad de Granada

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Utmräkt resa"

  Bra serivce, rent och proffsig personal. Bra resa. Tack.

  'Ciudad de Granada' travelled on Ciudad de Granada

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Strålande!"

  Ett topp fartyg, inga klagomål. Kund service, renlighet och vänlig personal.

  'Ciudad de Granada' travelled on Ciudad de Granada

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Las Palmas

Las Palmas, som officiellt heter Las Palmas de Gran Canaria, är en stad och huvudstad på den spanska ön Gran Canaria på Kanarieöarna. Staden är belägen på den nordöstra delen av ön och ungefär 150 km från Afrikas kust. Staden har ett underbart subtropiskt klimat med varma, torra somrar och måttligt varma vintrar. Staden kan spåra sin historia tillbaka till 1478 då den grundades av Juan Rejon.

Staden har massor av saker att göra och se och erbjuder besökarna en mängd teatrar, biografer, operor, konserter, museer och gallerier att njuta av. Staden är värd för Kanarieöarnas musikfestival och den internationella filmfestivalen för att bara nämna två. För att se den historiska stadskärnan bör besökarna bege sig till de populära området Vegueta där några av de viktigaste historiska byggnaderna har stått de senaste fem hundra åren: kapellet San Antonio Abad, Plaza de Santa Ana som gränsar till Casas Consistoriales, Obispado, Casa Regental och Santa Ana-katedralen.

Las Palmas är den största hamnen på ön. Eftersom ön ligger mitt i skärgården, har Las Palmas hamn anslutningar till flera öar (Fuerteventura, Lanzarote, La Palma, Teneriffa) och även södra Spanien (Huelva och Cádiz).


Guide till Arrecife

Staden Arrecife ligger på ön Lanzarote, en av de spanska Kanarieöarna. Staden, som har en hamn ligger på öns östkust. Arrecife är en pulserande, kosmopolitisk stad full av kultur och historia. Namnet kommer från det spanska ordet för rev och hänvisar till de vulkaniska klippformationer som ligger ut mot havet och skyddar den pittoreska hamnen. Arrecife började livet som en liten fiskeby på 1500-talet tills det växte och blev till slut öns huvudstad 1852. Idag är det väl känt som en fristad för shoppare! Med gatorna som kantas av butiker, high-end butiker som säljer designermärken och fynd galore, besöker många människor Arrecife för sina ändlösa shoppingmöjligheter. Arrecife har också en egen strand, Playa del Reducto med gyllene sand och varma och lugna vatten. En härlig strandpromenad löper hela vägen från detta område till stadens nästa strand, Playa del Cable, vilket är cirka 2 km västerut.

Färjor från stadens hamn avgår vanligtvis till de andra öarna i Kanarieöarna och även till andra destinationer i Europa och på Afrika-kontinenten.


Las Palmas till Arrecife Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 22/07/2024 och 2024-07-28


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
Naviera Armas 09:30 14:30 5 timmar Fre
Naviera Armas 12:00 22:00 10 timmar Sön
Fred Olsen Express 21:00 04:15 7 timmar 15 minuter Mån, Tis, Ons, Tors, Fre, Lör
Naviera Armas 22:00 06:00 8 timmar Mån
Naviera Armas 23:50 05:45 5 timmar 55 minuter Tis, Ons, Tors, Fre, Lör

Ombord på färjorna

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.