Santa Cruz de La Palma
Arrecife
Färjor till Lanzarote
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Santa Cruz De La Palma till Arrecife

Vi erbjuder upp till 1 dagliga avgångar och 1 i veckan mellan Santa Cruz De La Palma och Arrecife. . Sträckan mellan Santa Cruz De La Palma och Arrecife trafikeras av Naviera Armas. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Santa Cruz De La Palma och Arrecife.

Tidtabeller Santa Cruz De La Palma till Arrecife

Den tidigaste färjan mellan Santa Cruz De La Palma och Arrecife avgår vanligtvis från Santa Cruz De La Palma ca 16:00. I genomsnitt tar en överfart 30h 0m, som snabbast tar rutten ungefär 30h 0m.

Färjepriser mellan Santa Cruz De La Palma och Arrecife

Priserna på en överfast från Santa Cruz De La Palma till Arrecife varierar oftast mellan 1008kr och 1626kr*. Genomsnittspriset är 1196kr*. De billigaste priserna mellan Santa Cruz De La Palma och Arrecife är ca 524kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 981kr*. Genomsnittspriset för en bil är 1746kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid.

Hur långt är det mellan Arrecife och Santa Cruz De La Palma?

Det är ungefär 293.6 miles (472.5km) eller 255.1 sjömil mellan Santa Cruz De La Palma och Arrecife.

Kan jag resa med bil mellan Santa Cruz De La Palma och Arrecife?

Ja, med Naviera Armas kan du resa med bil på sträckan mellan Santa Cruz De La Palma och Arrecife. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Santa Cruz De La Palma och Arrecife.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Santa Cruz De La Palma och Arrecife?

Ja, fotpassagerare kan resa med Naviera Armas mellan Santa Cruz De La Palma och Arrecife.

För mer information, besök vår sida om Färjor från La Palma till Lanzarote
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Santa Cruz de La Palma - Arrecife Sammanfattning av rutt
Avgångsland Spanien
Destination Land Spanien
Antal operatörer 1
Operatörer Naviera Armas
Genomsnittligt pris 1237 kr.*
Genomsnittliga avgångar per vecka 1
Genomsnittlig seglingstid 30h 0m
Första färjan 16:00
Avstånd 255 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2024-07-02.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Santa Cruz de La Palma till Arrecife?

Färjeresan från Santa Cruz de La Palma till Arrecife tar ungefär 30h. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Santa Cruz de La Palma till Arrecife?

Priserna för färjan mellan Santa Cruz de La Palma - Arrecife varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 119 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Santa Cruz de La Palma - Arrecife?

2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Santa Cruz de La Palma och Arrecife, dessa är
  • Naviera Armas
  • Trasmediterranea

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Santa Cruz de La Palma - Arrecife?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Santa Cruz de La Palma - Arrecife, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Vad är avståndet från Santa Cruz de La Palma till Arrecife?

Det är uppskattningsvis 255 sjömil mellan Santa Cruz de La Palma och Arrecife.

Så tycker våra kunder om Färjor från Santa Cruz de La Palma till Arrecife

  • "Första gången"

    Vi har rest Zebrugge / Hull med P & O flera gånger under de senaste fyra åren . När vi var en familj av fyra , vi vanligtvis bara stannade i en utanför 4 - bädd stuga ( med ett fönster ) , vilket var bra , men ganska liten . Nu när vi är en familj på fem , försöker vi att få en Club Class Five Berth ( jag tror det finns också fem kojplatser utan beslag Club klass , men vi har aldrig provat dem ) . Låt mig börja med att säga att detta är ganska mycket dyrare . MEN - Du får mycket mer utrymme . Ett större badrum med trevligt toalettartiklar , och de tjockaste handdukar jag någonsin sett ! Du får en vattenkokare och grejer för att göra en varm dryck , och en mini - bar välfyllda med fruktjuicer och läsk . Åh , och en frukt skål med två äpplen och två apelsiner ( lite tråkigt på ett sätt - ni tror en gång bit frukt per person kan vara klokare ? ) - Men det är den enda gången mina barn äter apelsiner ! Fem bra storlek sängar (en flips från en soffa , vilket är ett bra ställe att sitta och titta lite på TV när barnen har somnat . Åh , och det finns nu badrockar - men bara två - Jag antar att de ' re catering till familjer , och klädnader är avsedda för vuxna ( så vi var tvungna att vänta tills barnen hade slutat leka " " Mulan " " i dem ! ) . Men lyssna här är allt en hemlighet , eller hur? Eftersom ett problem som jag har märkt om dessa stugor är att de går snabbt ! Om vi reser i april , men efter påsk ( som vi var denna gång ) , vi hade inga problem att få Klubb Klass båda sätt - men vid tider ( dvs. i sommar - skolornas sommarlov ) , det är inte så lätt . Så gå inte berätta för alla om dem ! Vi vill ha möjligheten att få dem när vi reser ! Resten av fartyg bra . Vi går alltid till de fyra årstiderna (som nu kallas " " The Kitchen " " - ? ! Varför " " Vi kommer att äta i köket " " låter som något du gör om du inte är tillåtet att gå in i restaurangen ) , vilket är bara bra för barnen att gå upp och gå omkring och välja sin egen mat . Och nu läskedrycker är en del av buffén , så bara alkohol förpliktas att bordet . Och barnens " lekplats är stor , men jag önskar att de skulle ha några fler tabeller för mammor och pappor utanför det - Jag skulle gärna sitta i timmar tittar barnen leker i det om jag kunde sitta ner med en drink , alltför ! Personal alla noggrant artiga och hjälpsamma . Vissa delar av fartyget visar deras ålder , skruvade lite runt kanterna men allt var rena och väl hålls . "

    'Albayzin' travelled on Albayzin

    Lӓs mer Läs mindre

Guide till Santa Cruz de La Palma

Santa Cruz de la Palma är en stad som ligger på den östra kusten av ön La Palma på Kanarieöarna, Spanien. Det är den näst största staden på ön, efter Los Llanos de Aridane, men är öns huvudstad. Staden grundades av Alonso Fernández de Lugo 1493. Den var belägen vid en flod som ligger vid en grotta som heter Tedote (numera Cueva de Carias, som ligger norr om staden). Staden, som ursprungligen kallades Villa del Apurón, fungerade som en hamn med anslutningar till Amerika och exporterade varor från ön såsom sockerrör. Staden är känd för sina träbalkonger, kullerstensgator och gamla byggnader och ligger på gångavstånd från semesterorten Los Cancajos. Passagerare som stiger av färjorna som dockar i hamnen i Santa Cruz lätt kan promenera in till centrum av staden, som ligger tvärs över vägen från hamninloppet.

Santa Cruz de la Palma har den enda stor hamnen på ön, som betjänar färjelinjer till Cádiz i Spanien, liksom till Teneriffa, Gran Canaria och Lanzarote. De viktigaste färjeoperatörerna i hamnen är Naviera Armas och Fred Olsen Express. Många kryssningsrederiföretag traffikerar också från hamnen.


Guide till Arrecife

Staden Arrecife ligger på ön Lanzarote, en av de spanska Kanarieöarna. Staden, som har en hamn ligger på öns östkust. Arrecife är en pulserande, kosmopolitisk stad full av kultur och historia. Namnet kommer från det spanska ordet för rev och hänvisar till de vulkaniska klippformationer som ligger ut mot havet och skyddar den pittoreska hamnen. Arrecife började livet som en liten fiskeby på 1500-talet tills det växte och blev till slut öns huvudstad 1852. Idag är det väl känt som en fristad för shoppare! Med gatorna som kantas av butiker, high-end butiker som säljer designermärken och fynd galore, besöker många människor Arrecife för sina ändlösa shoppingmöjligheter. Arrecife har också en egen strand, Playa del Reducto med gyllene sand och varma och lugna vatten. En härlig strandpromenad löper hela vägen från detta område till stadens nästa strand, Playa del Cable, vilket är cirka 2 km västerut.

Färjor från stadens hamn avgår vanligtvis till de andra öarna i Kanarieöarna och även till andra destinationer i Europa och på Afrika-kontinenten.


Santa Cruz de La Palma till Arrecife Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 22/07/2024 och 2024-07-28


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
Naviera Armas 16:00 22:00 30 timmar Lör

Ombord på färjorna

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.