Santa Cruz de La Palma
Arrecife
Färjor till Lanzarote
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Santa Cruz de La Palma - Arrecife är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Santa Cruz de La Palma till Arrecife

Santa Cruz de La Palma Arrecife-rutten går mellan La Palma och Lanzarote och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Naviera Armas trafikerar den här sträckan upp till 1 gånger per vecka med en restid på runt 30 timmar när Trasmediterranea servicen kör upp till 1 gånger per vecka med en resetid från 30 timmar.

Det finns totalt 2 linjer att välja på vecka om du vill åka Santa Cruz de La Palma Arrecife-rutten mellan La Palma och Lanzarote. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

För mer information, besök vår sida om Färjor från La Palma till Lanzarote
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Santa Cruz de La Palma till Arrecife?

  Färjeresan från Santa Cruz de La Palma till Arrecife tar ungefär 30h. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Santa Cruz de La Palma till Arrecife?

  Priserna för färjan mellan Santa Cruz de La Palma - Arrecife varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 150 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Santa Cruz de La Palma - Arrecife?

  2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Santa Cruz de La Palma och Arrecife, dessa är
  • Naviera Armas
  • Trasmediterranea
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Santa Cruz de La Palma - Arrecife?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Santa Cruz de La Palma - Arrecife, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Santa Cruz de La Palma - Arrecife?

  Ja, mellan Santa Cruz de La Palma - Arrecife kan du resan utan bil med
  • Naviera Armas
  • Trasmediterranea
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Santa Cruz de La Palma - Arrecife?

  Ja, du kan resa med bil mellan Santa Cruz de La Palma - Arrecife med
  • Naviera Armas
  • Trasmediterranea
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Santa Cruz de La Palma - Arrecife?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Trasmediterranea
 • Vad är avståndet från Santa Cruz de La Palma till Arrecife?

  Det är uppskattningsvis 255 sjömil mellan Santa Cruz de La Palma och Arrecife.

Guide till Santa Cruz de La Palma

Santa Cruz de la Palma är en stad som ligger på den östra kusten av ön La Palma på Kanarieöarna, Spanien. Det är den näst största staden på ön, efter Los Llanos de Aridane, men är öns huvudstad. Staden grundades av Alonso Fernández de Lugo 1493. Den var belägen vid en flod som ligger vid en grotta som heter Tedote (numera Cueva de Carias, som ligger norr om staden). Staden, som ursprungligen kallades Villa del Apurón, fungerade som en hamn med anslutningar till Amerika och exporterade varor från ön såsom sockerrör. Staden är känd för sina träbalkonger, kullerstensgator och gamla byggnader och ligger på gångavstånd från semesterorten Los Cancajos. Passagerare som stiger av färjorna som dockar i hamnen i Santa Cruz lätt kan promenera in till centrum av staden, som ligger tvärs över vägen från hamninloppet.

Santa Cruz de la Palma har den enda stor hamnen på ön, som betjänar färjelinjer till Cádiz i Spanien, liksom till Teneriffa, Gran Canaria och Lanzarote. De viktigaste färjeoperatörerna i hamnen är Naviera Armas och Fred Olsen Express. Många kryssningsrederiföretag traffikerar också från hamnen.


Guide till Arrecife

Staden Arrecife ligger på ön Lanzarote, en av de spanska Kanarieöarna. Staden, som har en hamn ligger på öns östkust. Arrecife är en pulserande, kosmopolitisk stad full av kultur och historia. Namnet kommer från det spanska ordet för rev och hänvisar till de vulkaniska klippformationer som ligger ut mot havet och skyddar den pittoreska hamnen. Arrecife började livet som en liten fiskeby på 1500-talet tills det växte och blev till slut öns huvudstad 1852. Idag är det väl känt som en fristad för shoppare! Med gatorna som kantas av butiker, high-end butiker som säljer designermärken och fynd galore, besöker många människor Arrecife för sina ändlösa shoppingmöjligheter. Arrecife har också en egen strand, Playa del Reducto med gyllene sand och varma och lugna vatten. En härlig strandpromenad löper hela vägen från detta område till stadens nästa strand, Playa del Cable, vilket är cirka 2 km västerut.

Färjor från stadens hamn avgår vanligtvis till de andra öarna i Kanarieöarna och även till andra destinationer i Europa och på Afrika-kontinenten.


Ombord på färjorna

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.