AML

Africa Marocko Link, eller AML, erbjuder regelbundna färjeöverfarter varje dag mellan hamnen Tanger-Med i Marockos norra spets och staden Algeciras i södra Spanien.

Efter att ha startat upp med den här rutten i juni 2016 strävar AML efter att tillhandahålla en prisvärd och tillförlitlig färjetrafik för både passagerare och fordon, med upp till 8 avgångar per dag.

Företaget bildades efter att banken BMCE och den grekiska sjöfartsgruppen Attika slogs ihop, därav namnet på färjan, Diagoras. Fartyget kan ta nästan 1500 passagerare, 400 bilar och färdas med en hastighet på 21,5 knop, vilket garanterar en snabb och bekväm resa över Gibraltar sund.

Diagoras har också en modern interiör med 131 lyxiga hytter att välja mellan, och som underhållning kan du njuta av ett brett utbud av butiker som erbjuder allt från parfym till nödvändiga researtiklar. När du blir hungrig, bege dig till restaurangen eller någon av de många barerna som serverar en mängd olika varma och kalla förfriskningar.

Med directferries.se kan ni hitta AML titabeller, resor och boka AML biljetter. Vi jämnför också AML med alternativa rederier.

Lӓs mer Läs mindre