Al Hoceima
Motril
Färjor till Spanien
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Al Hoceima - Motril är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Al Hoceima till Motril

Al Hoceima Motril-rutten går mellan Marocko och Spanien. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Naviera Armas. Färjor avgår upp till 4 gånger vecka med en resetid på ca 4 timmar 59 minuter.

Färjetrafiken på Al Hoceima Motril-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Al Hoceima till Motril färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Marocko till Spanien
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Al Hoceima till Motril?

  Färjeresan från Al Hoceima till Motril tar ungefär 4h 59m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Al Hoceima till Motril?

  Priserna för färjan mellan Al Hoceima - Motril varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 228 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Al Hoceima - Motril?

  1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Al Hoceima och Motril, dessa är
  • Naviera Armas
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Al Hoceima - Motril?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Al Hoceima - Motril, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Al Hoceima - Motril?

  Ja, mellan Al Hoceima - Motril kan du resan utan bil med
  • Naviera Armas
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Al Hoceima - Motril?

  Ja, du kan resa med bil mellan Al Hoceima - Motril med
  • Naviera Armas
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Al Hoceima - Motril?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Naviera Armas
 • Vad är avståndet från Al Hoceima till Motril?

  Det är uppskattningsvis 91 sjömil mellan Al Hoceima och Motril.

Guide till Al Hoceima

Al Hoceima är en stad i norra Marocko, belägen på den norra gränsen till Rif Mountains, och på medelhavets kust. Al Hoceima är huvudstaden i Taza-Al Hoceima-Taounate-regionen. Staden är belägen på höga klippor med utsikt över 2 vikar, en med en strand (Plage Quemado) och en med en hamn. Blvd Mohammed V löper parallellt med gränsen till det spanska institutet på ena sidan och Place du Rif på den andra. De flesta banker, hotell och restauranger ligger i närheten, med budgetvarianter runt Place du Rif. Gatorna är lätta att promenera och navigera på.

Hamnen i Al Hoceima kan inte ta handelsskepp eller fartyg, men är hem för de många fiskebåtarna som fiskar lokalt och är väldigt viktig för turismindustrin. Det är en hamn som alltid vimlar av färjor och besökare. Turister och besökare kan hyra båtar för båtturer och fiske. Al Hoceima-viken har kristallklart vatten och du kan se ett antal delfinarter simma omkring i viken. Båtar tar ofta med turister ut för att se delfinerna.


Guide till Motril

Motril ligger i den sydligaste delen av provinsen Granada i Spanien mellan bergskedjan Sierra Nevada och Medelhavet. Staden Malaga är cirka 100 km från Motril med Sevilla ca 3 timmar bort med bil och Madrid 5 timmar enkel resa. Den viktiga autonoma hamnen i Motril inkluderar en kommersiell hamn fiskehamnen och Yacht Club med totalt 190 båtplatser. Den heliga veckan i Motril har förklarats National Tourist Räntor Den består av 12 broderskap 23 pasos och mer än 6.000 anhängare. Det finns processioner varje dag. Den heliga veckan i Motril startade 1600 med den äldste broderskap kallas Vera Cruz. Efter inbördeskriget var Brödraskapet tvungen att återställa sin arv.

Den milda vattnet i Medelhavet kust Granada. Det subtropiska klimatet av kusten och dess lugna varma vatten gör det till en idealisk plats för alla typer av vattensporter. Dykning entusiaster kan njuta av en av de vackraste havs våningar i den andalusiska kusten.

I den vackra marinan hittar du vattensporter och båtutflykter. Färjor från hamnen avgår till Melilla Al Hoceima och Nador.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.