COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Al Hoceima - Motril är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Al Hoceima till Motril färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Marocko till Spanien

Rederier som åker mellan Al Hoceima och Motril

    • 1 Sailing Weekly 5 hr
    • Get price

Färja från Al Hoceima till Motril

Al Hoceima Motril-rutten går mellan Marocko och Spanien. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Naviera Armas. Färjor avgår upp till 1 gånger vecka med en resetid på ca 5 timmar.

Färjetrafiken på Al Hoceima Motril-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Guide till Al Hoceima

Al Hoceima är en stad i norra Marocko, belägen på den norra gränsen till Rif Mountains, och på medelhavets kust. Al Hoceima är huvudstaden i Taza-Al Hoceima-Taounate-regionen. Staden är belägen på höga klippor med utsikt över 2 vikar, en med en strand (Plage Quemado) och en med en hamn. Blvd Mohammed V löper parallellt med gränsen till det spanska institutet på ena sidan och Place du Rif på den andra. De flesta banker, hotell och restauranger ligger i närheten, med budgetvarianter runt Place du Rif. Gatorna är lätta att promenera och navigera på.

Hamnen i Al Hoceima kan inte ta handelsskepp eller fartyg, men är hem för de många fiskebåtarna som fiskar lokalt och är väldigt viktig för turismindustrin. Det är en hamn som alltid vimlar av färjor och besökare. Turister och besökare kan hyra båtar för båtturer och fiske. Al Hoceima-viken har kristallklart vatten och du kan se ett antal delfinarter simma omkring i viken. Båtar tar ofta med turister ut för att se delfinerna.


Guide till Motril

Motril ligger i den sydligaste delen av provinsen Granada i Spanien mellan bergskedjan Sierra Nevada och Medelhavet. Staden Malaga är cirka 100 km från Motril med Sevilla ca 3 timmar bort med bil och Madrid 5 timmar enkel resa. Den viktiga autonoma hamnen i Motril inkluderar en kommersiell hamn fiskehamnen och Yacht Club med totalt 190 båtplatser. Den heliga veckan i Motril har förklarats National Tourist Räntor Den består av 12 broderskap 23 pasos och mer än 6.000 anhängare. Det finns processioner varje dag. Den heliga veckan i Motril startade 1600 med den äldste broderskap kallas Vera Cruz. Efter inbördeskriget var Brödraskapet tvungen att återställa sin arv.

Den milda vattnet i Medelhavet kust Granada. Det subtropiska klimatet av kusten och dess lugna varma vatten gör det till en idealisk plats för alla typer av vattensporter. Dykning entusiaster kan njuta av en av de vackraste havs våningar i den andalusiska kusten.

I den vackra marinan hittar du vattensporter och båtutflykter. Färjor från hamnen avgår till Melilla Al Hoceima och Nador.