Al Hoceima
Motril
Färjor till Spanien
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Al Hoceima till Motril

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 3 avångar i veckan mellan Al Hoceima och Motril. Sträckan mellan Al Hoceima och Motril trafikeras av Naviera Armas. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Al Hoceima och Motril.

Tidtabeller Al Hoceima till Motril

Färjor mellan Al Hoceima och Motril avgår vanligtvis från Al Hoceima, ca 10:00. Överfarten tar ungefär 4h 59m.

Färjepriser mellan Al Hoceima och Motril

Priserna på en överfast från Al Hoceima till Motril varierar oftast mellan 2153kr och 6707kr*. Genomsnittspriset är 4347kr*. De billigaste priserna mellan Al Hoceima och Motril är ca 566kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 1491kr*. Genomsnittspriset för en bil är 4623kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid. Dessa priser är baserade på sökningar gjorda under de senaste 30 dagarna och uppdaterades senast 21 Juli 2023.

Hur långt är det mellan Motril och Al Hoceima?

Det är ungefär 105.4 miles (169.6km) eller 91.6 sjömil mellan Al Hoceima och Motril.

Kan jag resa med bil mellan Al Hoceima och Motril?

Ja, med Naviera Armas kan du resa med bil på sträckan mellan Al Hoceima och Motril. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Al Hoceima och Motril.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Al Hoceima och Motril?

Ja, fotpassagerare kan resa med Naviera Armas mellan Al Hoceima och Motril.

Al Hoceima till Motril färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Marocko till Spanien
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Al Hoceima - Motril Sammanfattning av rutt
Land för avresa Marocko
Destination Land Spanien
Antal operatörer 1
Operatörer Naviera Armas
Genomsnittligt pris 4632 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 4
Genomsnittlig seglingstid 4h 59m
Första färjan 09:00
Sista färjan 19:00
Avstånd 91 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2023-08-01.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Al Hoceima till Motril?

Färjeresan från Al Hoceima till Motril tar ungefär 5h. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Al Hoceima - Motril?

1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Al Hoceima och Motril, dessa är
  • Naviera Armas

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Al Hoceima - Motril?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Al Hoceima - Motril, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Guide till Al Hoceima

Al Hoceima är en stad i norra Marocko, belägen på den norra gränsen till Rif Mountains, och på medelhavets kust. Al Hoceima är huvudstaden i Taza-Al Hoceima-Taounate-regionen. Staden är belägen på höga klippor med utsikt över 2 vikar, en med en strand (Plage Quemado) och en med en hamn. Blvd Mohammed V löper parallellt med gränsen till det spanska institutet på ena sidan och Place du Rif på den andra. De flesta banker, hotell och restauranger ligger i närheten, med budgetvarianter runt Place du Rif. Gatorna är lätta att promenera och navigera på.

Hamnen i Al Hoceima kan inte ta handelsskepp eller fartyg, men är hem för de många fiskebåtarna som fiskar lokalt och är väldigt viktig för turismindustrin. Det är en hamn som alltid vimlar av färjor och besökare. Turister och besökare kan hyra båtar för båtturer och fiske. Al Hoceima-viken har kristallklart vatten och du kan se ett antal delfinarter simma omkring i viken. Båtar tar ofta med turister ut för att se delfinerna.


Guide till Motril

Motril ligger i den sydligaste delen av provinsen Granada i Spanien mellan bergskedjan Sierra Nevada och Medelhavet. Staden Malaga är cirka 100 km från Motril med Sevilla ca 3 timmar bort med bil och Madrid 5 timmar enkel resa. Den viktiga autonoma hamnen i Motril inkluderar en kommersiell hamn fiskehamnen och Yacht Club med totalt 190 båtplatser. Den heliga veckan i Motril har förklarats National Tourist Räntor Den består av 12 broderskap 23 pasos och mer än 6.000 anhängare. Det finns processioner varje dag. Den heliga veckan i Motril startade 1600 med den äldste broderskap kallas Vera Cruz. Efter inbördeskriget var Brödraskapet tvungen att återställa sin arv.

Den milda vattnet i Medelhavet kust Granada. Det subtropiska klimatet av kusten och dess lugna varma vatten gör det till en idealisk plats för alla typer av vattensporter. Dykning entusiaster kan njuta av en av de vackraste havs våningar i den andalusiska kusten.

I den vackra marinan hittar du vattensporter och båtutflykter. Färjor från hamnen avgår till Melilla Al Hoceima och Nador.


Al Hoceima till Motril Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 10/06/2024 och 2024-06-16


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
Naviera Armas 17:00 22:00 5 timmar Sön

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.