Algeciras till Ceuta färja

Algeciras Ceuta rutten ansluter Spanien med Spanien och körs för tillfället av 3 rederier. Balearia kör upp till 10 gånger dag, Trasmediterranea 5 gånger per dag & FRS kör upp till 5 gånger dag.

Det är kombinerat 20 överfarter dag på Algeciras Ceuta överfarten mellan Spanien och Spanien och med 3 olika rederier. Vi råder dig att jämnaföra för att få fram den bästa tiden och resan för dig.

Algeciras - Ceuta färjerederier

 • Balearia
  • 10 Avgångar per dag 1 timme
  • Få pris
 • Trasmediterranea
  • 5 Avgångar per dag 1 timme 10 min
  • Få pris
 • FRS
  • 5 Avgångar per dag 1 timme
  • Få pris

Genomsnittligt pris för Algeciras Ceuta

Priserna som visas är de genomsnittliga priserna för enkel resa som våra kunder har betalat. Den vanligaste bokningen på rutten Algeciras Ceuta är en bil och 2 passagerare.

Algeciras Ceuta färja recensioner

 • "Algericas - Kreta"

  Jag bokade allting på Direct Ferries. Det gick snabbt och enkelt. Vi anlände i Algericas terminal och parkerade 3 min från terminalen. Kostade 14 euros övr natten. Färjan var ren och bekävm. Vi kunde sitta var vi ville. Färjan avgick i tid. 1 timmes resa över havet. Returen gick också bra och snabbt. Personalen vi terminalen var trevlig och snälla, hjälpsamma. Glöm inte att man kan hämta ut sitt boarding pass på båten sen också. Bra upplevelse.

  'David' reste Algeciras Ceuta med Trasmediterranea på Alborán

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Mycket lyckat!"

  Vi bokade den lite lyxigare "Club" versionen. Mycket trevligt, mycket god mat och härlig personal. Besöket i Afrika var även det mycekt lyckat!! Tack och på snart återseende :)

  'Martin' reste Algeciras Ceuta med Trasmediterranea på Alborán

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Färjeresa"

  Vart lite förvirrad nrä man åkte till terminalen from Algeciras, men vi fick bra service från personalen när vi var på färjan till Kreta. Det enda jag har anmärkingar på var fönsterna som hade fullt med salt på så man knappt såg ut.

  'James' reste Algeciras Ceuta med Trasmediterranea på Alborán

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Åkte med Transmediterrenea"

  Allting gick bra, utan några problem, jag var nöjd med resan. Jag kommer nog åka igen.

  'Michel' reste Algeciras Ceuta med Trasmediterranea på Alborán

  Lӓs mer Läs mindre

Algeciras guide

Algeciras är en hamnstad i södra Spanien och den största staden i Gibraltarviken. Algeciras är i stort sett ett transportcentrum och en industristad. De flesta aktiviteterna hanger samman med hamnen, som är huvudpuntkten för inskeppning mellan Spanien och Tangier och andra hamnar i Marocko liksom Kanarieöarna. Staden och också en omfattande fiskeindustri och exporterar olika jordbruksprodukter från omliggande områden, såsom flingor, tobak och boskapsdjur. Algeciras är kanske inte den vackraste av städer men har en sandig särprägel och olikt några av Costas tillflyktsorter är det en genuin plats med en riktig hamnatmosfär.

Hamnen i Algeciras är en av de största i Europa och världen i tre kategorier: container, last och omlastning. Den ligger 20 km nordöst om Tarifa på Río de la Miel, vilken är den sydligaste floden på den Iberiska halvön och fastlandet i Europa. Hamnen är rankad som den 16:e mest verksamma hamnen i världen. Trots den höga trafiken, simmar valar och delfiner in till hamnen då och då.

Ceuta guide

Ceuta är en av två spanska städer i Nordafrika (den andra är Melilla). Territoriet har haft flera härskare innan portugiserna tog kontroll över staden år 1415. Sedan 1580 har Ceuta varit under spanska förvaltningen, men har status som en autonom stad trots att den ligger på den afrikanska kontinenten nästan direkt söder om den autonoma staden Gibraltar. Platser att inte missa inkluderar Royal Walls och Mediterranean Maritime Park. Om du är sugen på vattensporter, kommer du verkligen njuta av Ceutas kust. Du kommer att kunna paddla kajak, besöka staden i ett fritidsfordon och upptäcka sköldpaddor, delfiner och valar. Men denna kust är en särskild favorit bland dykare, eftersom detta är den plats där vattnet i Atlanten och Medelhavet träffas och minglar tillsammans, vilket uppmuntrar en ständig förnyelse av dess flora och fauna.

Från stadens hamn går färjetrafik till det spanska fastlandet.