COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Algeciras - Ceuta är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Algeciras till Ceuta färjealternativ

Rederier som åker mellan Algeciras och Ceuta

  • 5 Sailings Daily 1 hour
  • Get price
  • 11 Sailings Daily 1 hour
  • Get price
  • 16 Sailings Daily 1 hour
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från Algeciras till Ceuta

 • "Åkte med Transmediterrenea"

  Allting gick bra, utan några problem, jag var nöjd med resan. Jag kommer nog åka igen.

  'Alborán' travelled on Alborán

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Mycket lyckat!"

  Vi bokade den lite lyxigare "Club" versionen. Mycket trevligt, mycket god mat och härlig personal. Besöket i Afrika var även det mycekt lyckat!! Tack och på snart återseende :)

  'Alborán' travelled on Alborán

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Algericas - Kreta"

  Jag bokade allting på Direct Ferries. Det gick snabbt och enkelt. Vi anlände i Algericas terminal och parkerade 3 min från terminalen. Kostade 14 euros övr natten. Färjan var ren och bekävm. Vi kunde sitta var vi ville. Färjan avgick i tid. 1 timmes resa över havet. Returen gick också bra och snabbt. Personalen vi terminalen var trevlig och snälla, hjälpsamma. Glöm inte att man kan hämta ut sitt boarding pass på båten sen också. Bra upplevelse.

  'Alborán' travelled on Alborán

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Färjeresa"

  Vart lite förvirrad nrä man åkte till terminalen from Algeciras, men vi fick bra service från personalen när vi var på färjan till Kreta. Det enda jag har anmärkingar på var fönsterna som hade fullt med salt på så man knappt såg ut.

  'Alborán' travelled on Alborán

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Algeciras till Ceuta

Algeciras Ceuta-linjen går mellan Spanien och Spanien och trafikeras för tillfället av 4 rederier. Trasmediterranea kör upp till 5 gånger dag, Balearia 11 gånger per dag, FRS 8 gånger per dag & FRS kör upp till 8 gånger dag.

Det är totalt 32 avgångar dag på sträckan Algeciras Ceuta mellan Spanien och Spanien ombord 4 olika rederier. Jämför priser och tider nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till Algeciras

Algeciras är en hamnstad i södra Spanien och den största staden i Gibraltarviken. Algeciras är i stort sett ett transportcentrum och en industristad. De flesta aktiviteterna hanger samman med hamnen, som är huvudpuntkten för inskeppning mellan Spanien och Tangier och andra hamnar i Marocko liksom Kanarieöarna. Staden och också en omfattande fiskeindustri och exporterar olika jordbruksprodukter från omliggande områden, såsom flingor, tobak och boskapsdjur. Algeciras är kanske inte den vackraste av städer men har en sandig särprägel och olikt några av Costas tillflyktsorter är det en genuin plats med en riktig hamnatmosfär.

Hamnen i Algeciras är en av de största i Europa och världen i tre kategorier: container, last och omlastning. Den ligger 20 km nordöst om Tarifa på Río de la Miel, vilken är den sydligaste floden på den Iberiska halvön och fastlandet i Europa. Hamnen är rankad som den 16:e mest verksamma hamnen i världen. Trots den höga trafiken, simmar valar och delfiner in till hamnen då och då.


Guide till Ceuta

Ceuta är en av två spanska städer i Nordafrika (den andra är Melilla). Territoriet har haft flera härskare innan portugiserna tog kontroll över staden år 1415. Sedan 1580 har Ceuta varit under spanska förvaltningen, men har status som en autonom stad trots att den ligger på den afrikanska kontinenten nästan direkt söder om den autonoma staden Gibraltar. Platser att inte missa inkluderar Royal Walls och Mediterranean Maritime Park. Om du är sugen på vattensporter, kommer du verkligen njuta av Ceutas kust. Du kommer att kunna paddla kajak, besöka staden i ett fritidsfordon och upptäcka sköldpaddor, delfiner och valar. Men denna kust är en särskild favorit bland dykare, eftersom detta är den plats där vattnet i Atlanten och Medelhavet träffas och minglar tillsammans, vilket uppmuntrar en ständig förnyelse av dess flora och fauna.

Från stadens hamn går färjetrafik till det spanska fastlandet.