balearia_passio_per_formentera

Passio per Formentera

Trafikeras av BaleariaDenia Ibiza & Ibiza Palma rutten

Färjan Passio per Formentera (som betyder ‘Passion för Formentera‘) är delen av den innovativa Balearia + serien vilket innabär att den är en av de finaste fartygen i Balearia flottan.Ombord hittar du en bar, cafeteria, bagageutrymme, lounge med vilstolar, stora utomhusterasser med en bar, affär och ett solarium.

Hytter ombord/Reserverad Sittplats

Ombord Passió per Formentera sittplatsområde kan hittas i ' Sirena' lounge. Sätena är lyxigt bekväma läderfåtöljer.

Shopping ombord

Ombord hitter ni en butik som säljer ett stort urval av parfymer, cigaretter, öl, vin, sprit, godis och kläder till mycket rimliga priser.

Tillgänglighet

Balearias personal både ombord och på land är tillgängliga för att hjälpa rörelsehindrade passagerare , men det är viktigt att meddela om det behövs hjälp vid bokningen och vid inckeckningen. Rulltrappor och hissar länker garaget med passagerarområdet.

Vänligen observera: Även om vi har gjort vårt bästa för att göra vår Passio per Formentera guide så nogrann som möjligt, faciliteter ombord, tjänster och underhållning kan variera beroende på datum och tid på året som du reser på, faciliteter kan ändras utan en tidigare upplysning och raderier kan trafikera med andra fartyg än de som var nämda vid bokningen utan tidigare upplysning.

Lӓs mer Läs mindre

Passio per Formentera Recensioner

Det finns inga recensioner för detta fartyg för tillfället, vänligen återkom senare.