balearia_eco_fast_ferry

Eco Fast Ferry

Traffikeras av Balearia

En av de nyaste färjorna till Baléaria-flottan, Eco Fast-färjan är en av de mest moderna och miljövänliga färjorna som Baléaria har att erbjuda. Kan ta upp till 350 personer i taget och tillhandahåller en mängd olika miljövänliga faciliteter ombord, möjligheten att resa med denna färja är ett tillfälle du inte kommer att ångra.

Hytter ombord/Reserverad Sittplats

Det finns en stor sittplatsområde både inne i fartyget och ute på däck, med många platser du kan välja mellan. Dessa stolar är gjorda av återvunnet material och väldigt sköna så du kan resa bekvämt.

Mat och dryck ombord

Det finns en liten bar ombord, där du kan köpa en mängd olika drycker för resan.

Ytterligare Faciliteter Ombord

Inte nog med att det är LED-belysning på hela fartyget, det är också miljövänliga mobilladdare och luftkonditionering som gör detmöjligt för dig att njuta av dessa bekvämligheter med vetskapen att det är miljövänligt. Det finns också områden för ditt husdjur ombord, så att de kan njuta av resan med dig.

Tillgänglighet

Denna färja är rullstolsanpassad och har ramper till färjans alla utrymmen. Dessutom finns handikapptoaletter och särskilt anpassade stolar där det finns sittplatser.

Vänligen observera: Även om vi har gjort vårt bästa för att göra vår Eco Fast Ferry guide så nogrann som möjligt, faciliteter ombord, tjänster och underhållning kan variera beroende på datum och tid på året som du reser på, faciliteter kan ändras utan en tidigare upplysning och raderier kan trafikera med andra fartyg än de som var nämda vid bokningen utan tidigare upplysning.

Lӓs mer Läs mindre

Eco Fast Ferry Recensioner

Det finns inga recensioner för detta fartyg för tillfället, vänligen återkom senare.