COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Algeciras - Tanger Med är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Algeciras till Tanger Med färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Spanien till Marocko

Rederier som åker mellan Algeciras och Tanger Med

  • 8 Sailings Daily 1 hour 29 min
  • Get price
  • 7 Sailings Daily 1 hour 30 min
  • Get price
  • 8 Sailings Daily 1 hour 30 min
  • Get price
  • 14 Sailings Weekly 2 hr 30 min
  • Get price
  • 8 Sailings Daily 1 hour
  • Get price
  • 8 Sailings Daily 1 hour 30 min
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från Algeciras till Tanger Med

 • "Min resa till Tangier Med"

  Algeciras / Tangier Med är en dyr resa 132 euros för 2 med bil, med tanken på att de ofta är försenade. Vi åkte tillbaka från Ceuta to Algeciras istället vilket var halva priset, och var i tid.

  'Martin i Soler' travelled on Martin i Soler

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Algeciras - Tangiers Med"

  Personalen var så hjälpsamma båda vägarna. Färjan var lite försenad på morgningen. Dåligt. Kommer dock åka med Balearia igen.

  'Alhucemas' travelled on Alhucemas

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bra pris och bra överfart"

  Jag köpte min biljett på directferries.fr och det gick bra. Jag åkte till hamnen och det var ingen kö alls. Allting gick bra på färjan också, väldigt glada resenärer!

  'Martin i Soler' travelled on Martin i Soler

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bra resa!"

  Bra resa mellan länderna! =)

  'Ciudad de Malaga' travelled on Ciudad de Malaga

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Algeciras till Tanger Med

Algeciras Tanger Med-linjen går mellan Spanien och Marocko och trafikeras för tillfället av 6 rederier. Balearia kör upp till 8 gånger dag, Trasmediterranea 7 gånger per dag, FRS 8 gånger per dag, Inter Shipping 14 gånger per vecka, AML 8 gånger per dag & FRS Iberia kör upp till 8 gånger dag.

Det är totalt 41 avgångar dag på sträckan Algeciras Tanger Med mellan Spanien och Marocko ombord 6 olika rederier. Jämför priser och tider nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till Algeciras

Algeciras är en hamnstad i södra Spanien och den största staden i Gibraltarviken. Algeciras är i stort sett ett transportcentrum och en industristad. De flesta aktiviteterna hanger samman med hamnen, som är huvudpuntkten för inskeppning mellan Spanien och Tangier och andra hamnar i Marocko liksom Kanarieöarna. Staden och också en omfattande fiskeindustri och exporterar olika jordbruksprodukter från omliggande områden, såsom flingor, tobak och boskapsdjur. Algeciras är kanske inte den vackraste av städer men har en sandig särprägel och olikt några av Costas tillflyktsorter är det en genuin plats med en riktig hamnatmosfär.

Hamnen i Algeciras är en av de största i Europa och världen i tre kategorier: container, last och omlastning. Den ligger 20 km nordöst om Tarifa på Río de la Miel, vilken är den sydligaste floden på den Iberiska halvön och fastlandet i Europa. Hamnen är rankad som den 16:e mest verksamma hamnen i världen. Trots den höga trafiken, simmar valar och delfiner in till hamnen då och då.


Guide till Tanger Med

Tanah Merah Beläget i östra Singapore, består till stor del av privata bostäder, landets klubbar och några lätta industriparker. När markåterställande verk startade i början av 1970-talet, de flesta av de kustnära bergen var planat och dumpas i havet för att skapa den nuvarande östkusten. Ostkust Parkway byggdes nästan helt på utfylld mark. Placeringen av Tanah Merah Kechil klippan är där Temasek Primary School nu står. Du kan fortfarande se där kullarnas plötsliga slut vid korsningen av Bedok South Avenue 3 och Upper East Coast Road i ena änden, och New Upper Changi Road i andra änden.

Tanah Merah är en malaysiskan fras som bokstavligt talat översätter till "röd jord". Tanah Merah var en gång ett kuperat område med två framstående klippor: Tanah Merah Besar, ett stort klippa, och Tanah Merah Kechil, en liten klippa. Vägarna som leder till klipporna namngavs Tanah Merah Besar Road och Tanah Merah Kechil Road respektive. Namnen kvar idag.

Området är också hem till Tanah Merah Ferry Terminal med reguljär trafik till de indonesiska Riau Islands.