COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Ceuta - Algeciras är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Ceuta till Algeciras färjealternativ

Rederier som åker mellan Ceuta och Algeciras

  • 5 Sailings Daily 1 hour
  • Get price
  • 11 Sailings Daily 1 hour
  • Get price
  • 15 Sailings Daily 1 hour
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från Ceuta till Algeciras

 • "Cueta Algeciras Färja"

  Allting var rent och det var en effektiv färja. Men kom ihåg att när man kommer från Marocco tar det tid att komma in i Spanien . Spank tid var det.

  'Alborán' travelled on Alborán

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Ceuta till Algeciras

Ceuta Algeciras-linjen går mellan Spanien och Spanien och trafikeras för tillfället av 4 rederier. Trasmediterranea kör upp till 5 gånger dag, Balearia 11 gånger per dag, FRS 8 gånger per dag & FRS kör upp till 7 gånger dag.

Det är totalt 31 avgångar dag på sträckan Ceuta Algeciras mellan Spanien och Spanien ombord 4 olika rederier. Jämför priser och tider nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till Ceuta

Ceuta är en självständig stad i Spanien som ligger på den norra kusten av Afrika och gränsar till Marocko. Den är skild från Spanien genom sundet Gibraltar och ligger längs gränsen mellan Medelhavet och Atlanten.

Turistattraktioner i staden inkluderar de kungliga murar som är ett system för kustskydd, och Mediterranean Maritime Park som täcker en yta på cirka 56.000 m2 och som har två saltvatten sjöar, solarier och trädgårdar. Det är ett enastående slott i mitten, inspirerad av stadsmuren i Ceuta. Parken innehåller också ett kasino, restaurang och nattklubb med en småbåtshamn som ligger vid sidan av parken.

Stadens hamn har ett stort antal färjeavgångar och ankomster varje dag, varav de flesta kommer från Spanien. Färjorna åker från Algeciras i Andalusien i södra Spanien. Hamnen rymmer också vissa kryssningsfartyg. Det finns bussar som går genom hela staden, men som inte passerar gränsen till Marocko.


Guide till Algeciras

Algeciras, som ligger i södra Spanien är en hamnstad som ligger på Bay of Gibralta. Algeciras är en stad med en stark havstradition, men på samma gång modernt och kosmopolitiska tack vare sitt strategiska läge mellan två kontinenter och dess stora hamninfrastruktur. Med bosättningar som daterar från den nedre äldre stenåldern, är detta också ett område där feniciska och puniska kolonierna stått en gång. Den första staden som faktiskt fanns på platsen för dagens stad var den romerska staden Iulia TRADUCTA (1:a århundradet). År 711 skulle Tarik och hans trupper hittade Al- Yazirat-al-Hadra (Green Island) på de romerska ruinerna. The Plaza Alta, det sociala centrumet av staden, har ett antal viktiga monument såsom socken-kyrkan Nuestra Señora de la Palma och det lilla kapellet Nuestra Señora de Europa. Algeciras kulturarv i byggnader är klar med Stadshuset, torget, kapell Santo Cristo de la Alameda och kapell San Anton, som utgör en harmonisk helhet med Hospital de la Caridad.

Hamn Algeciras ligger 20 km nordost om Tarifa på Río de la Mie som är den sydligaste floden av den iberiska halvön och kontinenten. Trots det tunga fartygsspåret är valar och delfiner kända för att simma in i hamnen då och då.