FRS
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

FRS

FRS driver en snabb färjservice i Gibraltarsundet mellan Spanien och Marocko med sin flotta av höghastighetsfartyg.

FRS har varit i drift sedan början av 2000-talet med avgångar mellan Tarifa och Tanger, den kortaste resan mellan de två kontinenterna tar bara på 35 minuter, samt driver färjor till Tanger från Algeciras och Gibraltar.

FRS har etablerat sig som det marknadsledande rederiet för passagerar-och fordonspassager till och från Tanger och transporterar mer än 1,5 miljoner passagerare årligen mellan Spanien och Marocko.

FRS har också fokuserat starkt på internationalisering och vuxit från en lokal färjeoperatör till ett världsomspännande företag med kontor i Europa, Afrika, Karibien och Mellanöstern.

FRS-flottan består av snabba fartyg som heter Tarija Jet, en stor katamaran med 777 passagerare, Ceuta Jet och Algeciras Jet, några mindre monohull-båtar och 3 större färjor som används för längre resor med högre kapacitet för fordon.

Directferries.se jämför olika rederier, deras tidtabeller och priser genom en enkel sökning. Jämför FRSs tidtabeller och priser med andra rederier innan ni genomför er bokning.

FRS routes and ports

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.